Nattsudd

Måste säga att jag tycker väldigt mycket om mitt jobb, trots att jag inte alls är en nattmänniska. Hemma går ajg ofta och lägger mig rätt tidigt, och är ofta trött långt före alla andra. men jobbar jag så är jag inte alls lika trött, kan vara väldigt pigg trots att klockan börjar närma sig 3, 4 på morgonen. Det är ju tur! För alla är så trevliga, så är glad att det funkar med arbetstiderna =)
Dock så ska jag ju tyvärr inte jobba här i sommar, vilket jag både glad och mindre glad för. Jag är jätteglad för jobbet jag fått på neonatal, och ser väldigt mycket fram emot sommaren, samtidigt som jag kommer sakna alla här! <3

Nej, nu ska jag ut och jobba, rasten är slut!

Godnatt! <3


Skola...

Ja, då var det fredag igen då... sitter i skolan och hänger för tillfället, har rast fram till 11, sen har vi föreläsningen en timme till, sen slutar vi! =) Fast jag och Claire ska nog sitta kvar och skriva projektplan en stund. Vi kom igång bra igår faktiskt, har en bar plan och skrivit halva bakgrunden typ. Känns bra!

Sen på em är det långpass som står på schemat, sen tacos i min ensamhet innan det är dags att åka till jobbet för att jobba hela natten lång. Simon jobbar kväll idag och dag imorgon, så vi ses ju iallafall på jobbet. =D bättre än inget alls. =)

Ja, vintern verkar ju inte släppa taget iallfall, med all denna snö vi fått de senaste dagarna. Inte illa för Örebro att ha så här mycket snö. =)

Nej, ska vara lite social med Malla och Moa.. Moa hälsar!

Ha en bra dag!

kramkram

Jobbnatt i intågande

Idag har vi kommit igång med projektplanen, eller ja, vi har iallfall hittat en del litteratur. Imorgon vid 13 ska vi ses och börja skriva på bakgrunden, och då gäller det att vi ser till att verkligen få nåt gjort. =) På förmiddagen så ska jag sova, för inatt blir det att jobba. =) Dock känns det lite drygt med all snö som öser ner utanför fönstret. Är iallafall i stan inatt, så slipper små oplogade vägar ute på landet.

Nej, dags att åka till jobbet!

Sov gott! <3

Statistikföreläsning

Ja, då var man uppe supertidigt igen, gillar verkligen inte dom här tidiga mornarna, det är inte min grej =P
Men är väl bara att bita ihop och gå dit. =) Sen på em blir det att skriva projektplan med Claire. =)

Simon köpte en ny dator igår, den är superfin! =) Sitter vid den nu, för min är inne i sovrummet, och där sover Simon...

Ha en bra dag alla vänner!

Puss

Hängig

Dagen började inte så bra, vaknade av att simons klocka ringde strax efter 9, tittade på klockan och fick panik. Skulle varit i skolan för viktiga föreläsningar klockan 8.15. Var bara att kasta sig upp göra sig ordning och stressa iväg till skolan.

Sen jag kom hem har jag typ bara legat, är helt slut, har ingen kraft alls, vet inte om det beror på min katastrofala start på dagen, eller på att jag håller på o bli sjuk.. det visar sig väl...

ska ta o åka ner till skolan för att informera om styrelsen.. känns dock jobbigt att ta sig ner :P Men sen blir det vila resten av kvällen! :)


Söndagsmys! <3

Ja, då var det söndagskväll igen, vilket såklart innebär att en ny vecka börjar imorgon. Har skola måndag, onsdag och fredag den här veckan. Ska jobba onsdag, fredag och lördag natt.. Känns som en rätt bra vecka. Lönen för Januari blir väldigt trevlig kan jag tänka mig!

Sitter nu och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet, han borde komma vilken sekund som helst. Har gjort ägg och räkmackor till kvällsfika, och tänt en massa ljus. Känns som en bra avslutning på veckan! <3

Man sover aldrig så skönt...

... som när man har jobbat natt. Är så underbart att vara helt slut, och få krypa ner i sängen, kura ihop sig och få sova! =)

Idag är det faktiskt en bra dag, är på riktigt bra humör, måste bero på att jag fick börja dagen med att sova ;) Vaknade vid 1, gick upp och åt frukost, och sen stack jag ut och sprang 5km i det underbara vädret, följt av 15 minuters styrketräning. Efter att nu ha duschat, känner jag mig väldigt glad, nöjd, och lite sådär småseg. Claire och Johan kommer snart förbi med en tv som vi ska få av dom (dom har köpt ny), förhoppningsvis så hinner Simon komma hem innan, så att han kan hjälpa till att bära tvn =)

Sen ska vi ta en sväng förbi affären och köpa lite godis och cola inför kvällens mys i soffan, och sen blir det att hämta goungen Molly. Hon ska sova här inatt, för Werra och Leo ska ha mystid tillsammans med singstar ikväll och bio imorgon mitt på dagen! MYS 

Imorgon blir det att ta tag i lite plugg, är rätt mycket i den här kursen, så gäller ju att inte vänta med allt till sista veckan. =)

Nej, ska ta och gå ut med soporna tror jag, innan claire kommer med tvn =)

Hoppas att alla får en trevlig lördagskväll! För det tänker jag ha, för jag ska ha kvalitetstid med min älskling! <3

Kramkram

Beroende

Anledningen till att jag inte skrivit på några dagar nu är att vårat internet inte har fungerat, men nu är vi på G igen. Det är pinsamt hur handikappad man känner sig när internet inte fungerar, man har blivit helt beroende. Men det är ju bara när man är hemma, är man bortrest en vecka eller två, då är det ju inga problem att vara utan, men just när man är hemma är det så svårt att låta bli, har man inget att göra så blir det ju så att man sätter sig vid datorn.

Förresten så kan jag nu berätta att allt är klart sommaren, jag har fått mitt drömjobb! Ska jobba på neonatal i Eskilstuna, var där och hälsade på förra fredagen, träffade chefen och vart runtvisad på avdelningen. Blir nog jättebra! =)
Ska bo hemma hos mormor under sommaren, det blir nog jättebra!
Fredagskvällen tillbringades hemma hos Anna med henne och Madde, vi drack vin och hade det riktigt trevlligt! Dock är det inte så smart att hinka vin stillasittande en hel kväll, jag och Anna tömde nog 2.5 L eller nåt, två vanliga flaskor, och en Liter tetra =) Kan ju säga att jag mådde som jag förtjänade dagen därpå =P
Men ser mycket fram emot sommaren, det är första gången som jag och Anna kommer att bo på samma ställe, så det ska bli underbart! <3

På lördagen så var vi ut till Näshulta, Bitte hade fyllt 30, så vi skulle fira henne. Det var mycket trevligt!

I veckan har vi haft lite föreläsningar, ska strax åka iväg till veckans sista. Sen blir det jobb för mig inatt, och imorgon kväll så ska vi ha Molly, så blir en rätt lugn helg, det blir skönt! =)


Nej, ska sätta på mig ett par byxor, sen dags att gå till bussen!

Ha en bra dag! <3

.......

Jag är trött, har typ inte lust med nåt. Blir typ arg så fort nån säger nånting som inte är jättepositivt. Känner mig less på mig själv, känner inte att jag har lust att ta tag i nånting, vill bara krypa ner under täcket, gråta och ligga där några månader....


... men imorgon är en ny dag, och förhoppningsvis är humöret ett helt annat då. Är väl kanske ok att ha såna dagar ibland, om de bara varar en dag. Vill ju vara en positiv person, som sprider glädje och skratt, inte som är sur och grinig hela tiden.

Nej, nu ska jag sluta gnälla, se tv med simon och sen sova, och ta morgondagen som en ny dag!

Termin 5

Sitter på kontoret, trots ledig dag. Har mött Cilla för att visa henne tillrätta, hon ska börja läsa till Arbetsterapeut på distans här i Örebro. Blir roligt, förhoppningsvis kan vi ses lite oftare då, även om hon inte kommer vara i Örebro så ofta. 
Har nu suttit och fixat lite med dagordningen till på onsdag, skickat lite mail, kollat upp lite inför nya kursen som börjar imorgon. Och då går vi äntligen in på sista året, vi går nu i Termin 5, endast TVÅ terminer kvar =D

Sitter och väntar på att Cilla ska få rast, ska ge henne några böcker som hon ska få låna av Tora. Sen ska jag ta och åka ner och äta lunch med Simon, han har körlektion mellan 10.20-11.20.
Sen blir det att bara ta det lugnt resten av dag, skönt att börja terminen med att vara ledig faktiskt =)

Nej, ska ta och fixa till dagordningen det sista nu!

Ha en bra dag!
kramkram


Eskilstuna

Imorgon efter skolan är slut vid 16 så tar jag tåget till eskilstuna. Ska bo hos mormor till fredag, sen träffa Anna fredag kväll och sen fira min moster Bitte som fyllt 30 på lördag.
Åker hem lördag kväll, så blir nog uppdatering på söndag!

Ha en toppenhelg! <3

Trauma

Nu är hälften av veckans obligatoriska föreläsningar avklarade, och imorgon börjar vi till min stora lycka 9.15 istället för 8.15 som vi gör de andra dagarna. Varenda extra sovtimme man kan få just nu är väldigt välkommen! =)

Ikväll blir det att ta det rätt lugnt, mår fortfarande inte riktigt bra, har haft några vågor av illamående även idag, och känner mig allmänt trött.. Men mycket bättre, och även om alla gissar på det så kan jag ju berätta att jag inte är med barn! =)

Nu ska jag scrappa lite, och sen blir det att kolla film, ska se på Peter Pan =)

Kramkram


Illamående

Jag var så duktig igår och lade mig jättetidigt, somnade vid 21, sen ringde Claire vid 22.30, vi pratade knappt en minut, och jag tänkte att det skulle bli så skönt att somna om igen. Men tji fick jag, började må jätteilla, kändes som jag skulle kräkas, vilket jag dock aldrig gjorde, men var pga illamående vaken i över 2 timmar, innan det släppte något och jag kunde somna om igen.
Hade skolan inte varit obligatorisk idag så hade jag lätt stannat hemma, känner mig fortfarande inte helt okej, men vad gör man när det är obligatorisk närvaro på föreläsningarna denna vecka. Bara att pallra sig dit, dock tänker jag komma lite sent då jag först vill se hur kroppen reagerar på mat. Mår fortfarande lite illa, men endå mycket bättre än i natt. Men har också en konstig känsla i kroppen... skumt..

Så planen är nu att ta bussen som går 9.09, och hoppas att dom får en passande rast lagom när jag kommer dit. =) Har ingen lust att smita in mitt i föreläsningen, för vi är jättemånga! =P

Nej, tror jag ska se lite tv...


Ha en bra dag!
kramkram

Bio

Idag var det dags för seminarie.. måste säga att jag är lite besviken, hade önskat att vi sluppit så mycket kritik, men vi får väl se det så att det är bättre att vi får kritiken nu än när vi skriver C-uppsats. :)

Nu ikväll har jag och Simon varit på bio, såg äntligen "luftslottet som sprängdes". Så länge som vi har pratat om den.. tyckte faktiskt att den var rätt bra. Jga blev så besviken efter vi sett 2:an, den var inge bra alls, så ´därmed hade jag inte så stora förväntningar på denna film. Men riktigt bra faktiskt! =)

Simon håller på och bakar scones, det ska bli gott! =)

Hoppas att alla har en trevlig kväll! <3

Monopol

Har tillbringat kvällen hemma hos Matilda med att spela monopol tillsammans med henne och Lotta. Riktigt mysigt, har saknat dom faktiskt! Ska se till att jag tar tid till att träffa dom lite oftare hädanefter! =) Fick även träffa Fabian, Tindra och Leo.. Tindra skulle sova över hos Fabian, hon sov på hans soffa, supergulligt! =)

När jag kom hem blev det en pizza, trots tanke på att börja ett nyttigare liv, kom på att jag inte ätit nåt sen klockan 07.00, med undantag från 2 cheeseburgare på stan tillsammans med brorsan, och det kan ju inte vara specielt nyttigt att inte äta nåt heller. =P

Nu blir det strax sängen, så jag orkar plugga ordentligt med Claire imorgon! =)

Natti <3


Jobb i kvadrat

Ja, man kan ju säga att det är vinter på riktigt iallfall, även om jag kan tycka att minus 20 är lite i kallaste laget, men iallafall skönt att det är vinter, hellre 20 minus än 10 plus och regn.

Ja, nu har det varit några dagar med riktigt mycket jobb. Jobbade ju natten till nyårsdagen, nyårsdagens kväll, delad tur på lördagen och kväll på söndagen. Tänkte sen att jag skulle vara ledig några dagar, men så ringde de från hud och plastik igår på fm och frågade om jag kunde jobba natten. Vill ju få in en fot där, så det ville jag ju inte tacka nej till! Så då blev det en jobbnatt till, men nu ska jag vara ledig till på fredag, då jag ska jobba natt i Almby.

Sen på lördag så blir det avskedsfest för några kompisar som tar examen nu i januari. =) 80-tals tema skulle det tydligen vara, hm, har ingen aning om vad jag ska ha på mig, är så dålig på det där med temafester, kommer aldrig på nåt bra att ha på mig.. =/

Idag kommer Claire tillbaka till Örebro, ska hämta henne och Johan vid stationen klockan 17. Ska nog ta en sväng på stan innan dom kommer.. har en del saker jag skulle behöva. Skulle ha åkt ner till stan igår, men det blev inte riktigt så, tiden räckte inte till =P

Imorgon ska jag och Claire plugga, ska skriva en presentation inför våran redovisning av PMet som vi ska ha på seminariet på torsdag. Ska även skriva en opponering på ett av de andras PM.. Känns lite tungt att det redan är dags för skola igen, känns som att man skulle behöva några veckors ledighet till för att vila upp sig.. Visserligen har jag väl mig själv att skylla då jag helt själv valt att jobba rätt mycket under dessa "lediga" veckor. Men samtidigt känns det som ett bra tillfälle att tjäna ihop lite pengar när man inte har så mycket schemalagd skola..
Men det är bara att bita ihop, och hoppas på att sommaren kommer snart! =)

Annars så känns allting rätt bra, känner mig rätt nöjd med mina jobbinsatser under jul/nyår, känner att jag ugåtts mycket med min älskling, och det behövde vi. Är så lätt att man bara skynda på när det är vardag, man gör allt som måste göras, men man glömmer lätt bort att man behöver ägna lite tid åt varandra för att må bra.. Så det har blivit många mystimmar framför tvn, bara att sitta nära och hålla handen laddar batterier.
På nyårsafton jobbade vi ju, men jobbade iallfall tillsammans, och även vi fick hångla på tolvslaget! Och det viktigaste var att vi var tillsammans, sen att vi tjänade en massa pengar samtidigt känns bara som en bonus.

Nej, nu tror jag att jag ska ta och röja upp lite.. damsuga upp lite granbarr (snart åker den ut, den barrar som bara den ) plocka lite och sen ta bilen ner till stan.

Är lite seg, men känner mig ändå rätt fylld med energi, på nåt konstigt sätt, känner att jag har lust att göra saker, ta tag i saker. =) Så lika bra att ta tag i städningen, för dom känslorna brukar inte hålla i sig så länge =P

Hoppas ni haft en underbar jul och nyår och jag önskar er nu en GoD Fortsättning!


RSS 2.0