Vårkänslor

Vädret idag har bjudit på riktiga vårkänslor. Var så underbart varm och skönt ute, man blev glad i hela kroppen =)
På förmiddagen så var vi till malmköping och hämtade hem våran bil, väl hemma igen så blev det en joggingtur i solen.
 
När Simon gick till jobbet så promenerade jag och Emil ner till Amelie och Zack. Blev först lite innelek innan vi begav oss ut på en promenad =)
 
Nu ikväll har jag lagat lite mat åt Emil, och nu blir det strax sängen. Imorgon blir det återigen en sväng till Malmköping, bilen ska in på verkstaden, och vi ska göra ett besök hos min faster. =)
 
Nej, nu säger jag godnatt!
 
 
 

Träningsvärk, tandläkare och mammafika =)

Igår var jag och Amelie på Cirkelgym X, fy fasen vad jobbigt det var, men väldigt roligt. Och träningsvärken idag är ett faktum, men även den tas med ett leende då man påminns om ett riktigt bra träningspass. Jag var trött hela dagen igår, trots att träningen var mellan 11-12 =)
 
På em fick vi fikabesök av Bitte, Patrik och Agnes, supertrevligt. Och Emil tyckte att det var så roligt att leka på golvet med Agnes, och det var ömsesidigt. Tänk i sommar när Emil har lärt sig gå, då kommer de kunna leka hur mycket som helst =)
 
Dagen idag började med ett tandläkarbesök, inte så trevligt, men välbehövligt. Dagen fortsatte dock mycket bättre med mammafika i Torshälla, jättetrevligt precis som vanligt! Emil har dock varit supergnällig hela dagen, vet inte vad det var som var fel. Han krånglade även endel vid läggning trots att han var supertrött. Aja, hoppas på bättre humör imorgon =) För imorgon blir det en utflyckt till Stockholm för bebisshopping tillsammans med Sandra, vi har pratat om det länge och förra veckan när vi egentligen skulle ha åkt så blev ju jag och Emil sjuka, men imorgon är det dags för ett nytt försök =)
 
Nej, ska ta och pyssla lite och sen blir det hopp i säng så att jag är pigg imorgon =)
 
Hoppas att ni har haft en trevlig måndag
 
Gonatt :)
 
 

Lördagsmys

Har idag lyxat till det med hemmagjord pizza och lösgodis! :)


Newbie

Köpte en sån fin tröja åt Emil igår. Märket newbie har förut bara haft upp till storlek 74, men nu har de utökat sortimentet till även lite större storlekar. I love it! :)


Planerna ändras

Skulle den här helgen egentligen fått besök av Mathilda och Fabian, men då Fabian blivit magsjuk så fick vi skjuta lite på besök, får ta det en annan helg framöver. =)
 
Igår kväll var jag nere på stan och tog ett par öl/drinkar med Amelie och Sofia, var riktigt underbart att få komma hemifrån några timmar. Den här veckan med innesittande pga sjukdom har gått mig på nerverna, är verkligen inte min grej att bara vara inne =P  
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer än, jag har inte varit vaken sålänge då jag fick en efterlängtad sovmorgon. =) Simon ska iväg och spela innebandymatch på em, så vi får väl se vad jag och Emil ska hitta på.. vi är öppna för förslag ;)
 
 
Hoppas att ni får en härlig lördag! =)
 
KRAM
 
 

Egentid

Emil sover och Simon är och tränar, jag tillbringar egentiden med lite pyssel :)


Iphone 5

Var och hämtade ut ett paket idag innehållande min nya mobil :)


Sjukstuga

Emils förkylning håller i sig, och den har även kommit på besök i min kropp. Jag är börjar dock redan känna mig bättre, medans Emil fortfarande är hostig, snorig, hängig och lite febrig. Han ligger just nu i soffan och sover middag, han har sovit i 2,5 timme nu, men tror att han är påväg att vakna... Och det vore rätt bra då han skulle behöva få i sig lite mat...
 
Annars händer inte så mycket, allt går på lågvarv nu medan sjukdom råder, men jag hoppas att vi snart är på benen igen. =)
 
Hoppas att ni andra har en bra dag!
 
KRAM

Weekend i Dala-Husby

Igår em plockade jag och Emil upp farmor och styrde sedan bilen mot Dalarna för att spendera helgen hos mamma och pappa. Har dock en förkyld son som inte alls är på topp, men fördelen är att jag kan få lite avlastning =)
 
Har precis varit ute och joggat lite, medans mamma promenerade med Emil i vagnen. Ska ta och leka lite med Emil som för stunden faktiskt är ganska pigg =)
 
Hoppas att ni har en trevlig helg!
 
KRAM

Alla hjärtans dag <3

Mys med min älskade man på alla hjärtans dag. Dagen till ära så har vi också varit tillsammans 6 år idag! 6 underbara år! <3


Öppna förskolan

Igår var jag och Emil på Öppna förskolan för första gången, och jag ångrar att jag inte gått dit tidigare, för det var jättemysigt. Så nu vet jag vart vi kommer att hänga fram tills att jag ska börka jobba, och sen också, när jag är ledig eller jobbar kväll =) Var där tillsammans med Ia och Valdemar, jättetrevligt att ses, var ett tag ses sist!
 
Idag var jag till gymmet på förmiddagen, och sen på em var vi på middag hos mormor. Det serverades rotmos, och jag som ganska nyligen hade tränat var vrålhungrig så jag åt kanske en aningen för mycket. Men gott var det. =)
 
Nu ikväll har jag lagat lite mat åt Emil, Simon har varit och tränat. Sen efter att han kommit hem så har vi kvällsfikat med varsin semla, är ju ändå fettisdagen. =) Känns dock sådär att trycka en hel semla så här mitt i veckan. Har ju tänkt att jag ska vara lite nyttigare nu när jag tagit tag i träningen, och bara äta onyttigt på helgen =)
 
Imorgon fm blir det promenad med Amelie och Zack, och sen på em så kommer Sofie och Cornelia hit och leker, så full fart hela dagen. Dagen avslutas sen med ett cirkelgympass eller ett gympass beroende på om vi får någon plats på cirkelgymmet, står på reservplats just nu =)
 
Nej, nu blir det sängen, så jag är pigg och glad imorgon. Är ju inte säkert att Emil sover till 9 imorgon bara för att han gjorde det idag =)
 
God Natt!
 

Riktig myshelg

Jag och Emil har haft en riktig myshelg, tyvärr så har Simon jobbat, men vi har gjort så gott vi kunnat.
 
Igår lallade vi runt hemma på förmiddagen, jag plockade och städade lite plus att vi sov en tidig förmiddagsvila. Vid 11-tiden åkte vi ner till stan för en lunch och lite shopping på kappahl där de hade rea. Blev en del inhandlat! =)
Påvägen hem så köpte vi med oss fika, då vi skulle få finbesök av Måna och H-I på eftermiddagen. En lugn och härlig eftermiddag med fika och mys mellan farmor/plastfarfar och sitt barnbarn. De åkte sen vidare mot Arlanda för att idag åka på 2 veckors semester =)
På kvällen stack jag ut på en joggingrunda i den härliga vinterkvällen. Var första löpturen på länge där allt kändes riktigt härligt, jag njöt hela turen. Shit vad jag har saknat löpningen! =)
Kvällen bjöd på film och mys i soffan tillsammans med Simon <3
 
 
Idag på förmiddagen åkte jag iväg och tränade på gymmet, gick bra men kändes att det var 3e dagen i rad med träning, så imorgon blir det vila.
Efter lunch så gick Simon till jobbet medan jag och Emil åkte ut till Ärla för att spendera em med Linda och hennes fina familj. Precis lika underbart som vanligt, så nu är jag fulltankad med ny energi! <3
 
Nu ikväll har jag lagat lite barnmat och bara slappat i soffan, nu är det dags att förflytta sig till sängen.
 
Hoppas att ni också haft en härlig helg, min helg har fyllt mig med en massa ny energi. (Ändå minuset har varit att Simon jobbat, men har hunnit setts en del iaf)
 
KRAM
   

Fredagsmys...

... i lugn och ro. Njuter av lugnet!


Konstig känsla

Har de senaste dagarna gått med en konstig känsla i magen, vet inte riktigt vad det är.. Handlar inte om att jag inte är lycklig, allt är bara lite konstigt just nu...

Upp och ner

Har idag varit en sån där dag då tankar och känslor har åkt berg- och dalbana. Har funderat mycket både på det ena och det andra, men vet inte riktigt om jag kommit fram till nåt vettigt. Känner mig lite depp, men det mesta löser sig med tiden.
 
Hemma är det dock full fart, Emil är inte still en sekund, han vill att det ska hända nåt hela tiden och eftersom han fortfarande inte kan resa sig mot saker så blir han då arg och vill att man ska hjälpa honom. Han har dock sovit en lång middag på eftermiddagen, vilket jag tyckte var bra då jag också passade på att sova lite.
 
Hade velat träna idag, men då jag hade ett möte på förmiddagen så hann jag inte innan Simon skulle iväg och jobba. =/ imorgon så ska jag jobba 7-16 och sen på kvällen ska simon iväg på innebandy, så får väl se om jag hinner träna där i mellan, brukar dock vara rätt slut efter en dag på jobbet, så vi får väl se hur det går. =) På fredag blir det iallafall träning på förmiddagen då Simon jobbar kväll. =)
 
Känner mig trött och slut idag, så ska nog ta och sova tidigt idag, så att jag orkar upp till jobbet imorgon. Är ju inte van att gå upp och ge mig iväg sådär tidigt =P Men snart är det vardag för mig igen, bara en månad kvar tills jag ska tillbaka o jobba heltid igen, visserligen bara i 3 månader, men ändå. Ska både bli roligt, men känns också jättekonstigt.
 
Nej, lite soffhäng nu innan sängen väntar.
 
God Natt
 
 

Bröllopsresa

Igår kom vi hem från våran bröllopsresa. I tisdags em åkte vi upp till mamma och pappa där Emil skulle vara medans vi var borta och på onsdag morgon åkte vi till Arlanda för att ta flyget till Bad Gastein i Österrike. Vi har haft en underbar resa, där vi har åkt en massa skidor, ätit och druckit gott samt bara vilat upp oss. Gick bättre än jag hade trott att vara borta från Emil, även om sista dagen var riktigt jobbig, och återseendet var underbart!
Kom hem ganska sent igår och hann bara mysa med honom i en halvtimme innan han skulle sova, men idag har vi myst en massa hela dagen! Han hade blivit så "stor" under de dagar vi hade varit borta, han hade utvecklats en massa, men det visar väl bara på hur mycket som händer varje dag med de små.
 
Nu ska jag strax lägga mig, imorgon vankas fika med mammagänget. Lägger in några bilder från resan
 
God Natt
 
Simon är redo att kasta sig ut i backen
Utsikten över byn från vårat hotellrum
 
Härlig paus =)
 
Underbar utsikt i backen =)
 
 

RSS 2.0