En helg med bror min! <3

Ännu en helg har gått och en ny vecka har börjat. I helgen har Fredrik varit här, har varit väldigt mysigt. I fredags kväll åt vi hemgjord pizza här tillsammans med Markus och Millan, och efter en omgång ölspel där Millan hade all världens otur (vilket resulterade i att hon var den fullaste av oss ;) ) begav vi oss ner till studentgatan där vi gick på förfest en stund innan vi hamnade på kåren. På kåren var det kvällen till ära Togatema, riktigt skoj var det att titta på hur alla hade på olika sätt klätt sig i lakan, men tro det eller ej, så var det ingen som var den andra lik =) Tror att Tora var den finaste =)
Men vi var rätt trötta och avslutade kvällen rätt tidigt, tror att vi gick från kåren strax efter 1, men kändes rätt skönt att komma i säng skapligt tidigt. Fast trots tidigt i säng så tog vi en rejäl sovmorgon på lördag, kom nog inte upp fören vid 13 eller nåt, men det gjorde ju inte så mkt eftersom vi inte hade några planer för lördagen. =) På em chockade vi oss själva och satt alla tre och pluggade i 1.5 timme.. Haha, en lördag! =P Senare på kvällen åkte vi in till stan och åt sushi hemma hos Simons bror och hans flickvän. 21.15 gick vi på bio och såg "Allt flyter", den var faktiskt riktigt bra, hade inte så höga förväntningar, så blev positvit överraskad! =D Kvällen avslutades med ett par öl på pitchers.. 
Sen på söndagen åkte fredrik hem och jag åkte och jobbade några timmar... tycker det är perfekt att jobba söndag kvällar, då gör man ju sällan nånting ändå, och man tjänar rätt bra. 


Idag var det tidig uppgång, Fabian sov här, och han halv 7 tyckte han att det var dags att gå upp, så då hade jag inte så mycket val. =) Efter att jag lämnat honom på dagis vid 9, så bar det av ner till skolan. Vi har seminarie på fredag, så träffades i gruppen idag och förberedde! Sen på em var vi hem till Simons pappa och fikade lite, bra att passa på när vi för en gångs skull var lediga samtidigt en em. =)

Nu är det bara 8 dagar kvar tills vi åker! Nån dag i veckan blir det stan för att handla lite inför resan.. lite nya kläder och så :P Längtar verkligen efter solen nu, speciellt när det är sånt här tråk-slask väder hemma :P Blir mysigt att ha en hel vecka att umgås med Simon också.. har varit så mycket annat rätt länge nu, så blir skönt att få tid att bara umgås :D

Nej, nu ska jag fortsätta se "bonde söker fru-bröllopet"... nästan så man blir lite sugen.. haha  =)

Ha en trevlig kväll!! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0