2010 i bilder, del 2

Under ett av besöken i Örebro under sommaren så hade jag och Claire en drinkkväll på stan, vilket var väldigt mysigt! =)



10 juli fyllde Fredrik 20 år, detta firades med middag hemma hos oss. Var också första gången vi fick träffa Jessica :)





Den 16e augusti åkte jag och hjärtat till Turkiet för 2 veckors semester



 


Har nog aldrig varit så brun som på slutet av de 2 veckorna :)

Under semestern så passade vi även på att förlova oss. 2010-08-19




I oktober var det dags för halloween


I november fyllde jag 24år och det firades med FEST! En riktigt lyckad sådan!







Det var mitt år 2010. Mycket har hänt och det har varit ett fantastiskt år. Och jag är rätt säker på att nästa år kommer bli MINST lika bra. Jag och Claire har de sista två månaderna kämpat tappert med våran c-uppsats, men nu är det snart över och vi är sjuksköterskor! =D Fan vad bra vi är!

Hoppas att alla har en toppenkväll.

Puss och Kram


2010 i bilder, del 1

Dags att visa er mitt 2010 :)

I början av året, i februari rättare sagt, så fyllde min fina Claire år. Detta firade vi med att åka limousine ner till krogen!



I april så ägde Tjällossningen rum, en overallsfest som äger rum i Örebro varje år. I år var det dags för oss att vara med :)




Valborg firades hemma hos Claire





I juni gifte sig min morbror, men först var det dags för möhippa för Cilla. Under kvällen mötte vi även upp svensexan för Anders.







Under sommaren hanns mycket med. Bland annat så var en helg barnvakt åt Molly medans Werra var på gotland :) Passade då på att hölsa på Leif och Siv i Nora



19 juni var det dags för bröllop mellan Anders och Cilla





Sommaren spenderades i Eskilstuna tillsammans med min underbara vän Anna





GOTT NYTT ÅR!

Önskar er alla ett Gott Nytt År! Tänkte senare under dagen lägga upp lite bilder från året som gått. Man säger ju att en bild säger mer än tusen ord, så tänkte att det är ett lättare sätt att visa året :)

Jag hoppas att ni har haft ett fantastiskt år, och att ni får en toppenkväll och en inte alltför tung start på det nya året! :) Själv ska jag tillbringa nyårsnatten på jobbet, men jag får iallafall jobba tillsammans med min älskling <3 Innan dess blir det en 3-rätters middag :)

Vad är era planer för ikväll?


Rensning

Kvällens plan var att bara ligga i soffan och se på Alice i underlandet, men istället fick jag ett ryck och började städa i mitt skrivbordet. Det var välbehövligt kan jag ju säga, och istället för att bara städa så tyckte jag att jag lika gärna kunde gå igenom och rensa allt, samt packa ner allt flyttkartonger. Ju mer jag gör nu innan Thailandsresan, desto mindre behöver jag göra när vi kommer hem och jag ska börja jobba. :)

Ger er en före och en efter bild. :)

Före:
 


Efter:



Nu ska vi se film!

Hörs imorgon! Kram

Fabian

Fabian sover här inatt, han har nyss somnat, så förhoppningsvis så vaknar han inte jättetidigt imorgon. Jag är nöjd sålänge han sover till 7, för då ska jag ändå upp :P Imorse hade han sovit till 9.30, rekord för att vara han :)

Eftermiddagen har vi tillbringat i badhuset tillsammans med Fabian och hans kusin Tindra. De skulle ändå leka en stund på em, så då tyckte vi att hon kunde få följa med hon också, de har ju alltid roligare om de har någon att leka med. Så vi badade och busade i över 1.5 timme, sen tyckte jag och Simon att det var dags att gå hem, barnen höll inte riktigt med, men de började blir trötta, så det gick rätt lätt att få med dem ändå :) Var länge sen jag var och badade i badhus, så det var riktigt roligt och mysigt!

Sen vi kom hem så har Fabian tittat lite på tv och vi har ätit middag, och nu har han som sagt precis somnat. Simon har precis åkt till jobbet, och här sitter jag. Ska nog sova jag med snart, är rätt slut, så skulle nog inte sitta helt fel att somna tidigt :)


Två trötta killar slappar i soffan :P

Vad har ni gjort idag?


Familjekväll

Idag är läget lite segt, blev rätt så sent igår och det känner man av. Men det kan jag leva med, för det var verkligen värt det! Hade en mycket trevlig kväll hemma hos Måna och H-I tillsammans med hela Simons familj. Vi blev bjudna på supergod mat (kalkon :) ), drack lite öl, pratade en massa och spelade spel. Spelet var nog det galnaste jag varit med om, spelade alias och jag var i lag med HansInge och Magnus, det var spännande kan man väl säga! ;) Men jag är faktiskt väldigt nöjd över våran insats, gick rätt bra ändå :) Fast Simon och Sandra vann, men det går ju inte riktigt att jämföra kanske ;) KUL var det iallafall 

 
Syskonkärlek


Magnus försöker förklara nåt


Måna, Sofia och Sandra


Rickard och Sofia


Patrik och Sandra


Nej, nu blir det plugg! :)

Vad ska ni göra idag?

NY TV

Simon kom nyss hem efter en sväng till Marieberg med Magnus. Och med sig hade han en jättestooor TV, rättare sagt en 50" plasma tv. Jättefin är den ;)



Nu vet jag vart jag kommer hitta Simon de närmaste veckorna ;) Det var tydligen mycket roligare att spela tvspel nu :)

Nej, tillbaka till opponeringen :)

Middag på stan

Vi var ner till stan igår för att äta middag med Sandra och Magnus. Åt på kolgrillen, så missnöjd med maten det blev vi ju inte. :) En välidgt trevlig kväll, är alldeles för sällan vi ses!






Mycket trevlig kväll!




Nu ska jag fortsätta opponeringen, sen ikväll blir det middag hemma hos Måna och H-I!

Vad ska ni göra idag?

MYS

Då var det måndag morgon då, och vardagen har infunnit sig igen. Visserligen så har vi en mycket lugnare vecka framför oss än de veckorna som har passerat. Idag är det bara inlämning av uppsatsen som gäller, och från imorgon så är det granskning av en annan grupps uppstats som gäller. Snart, SNART är det över :)



Igår kväll var det mys med Simon som gällde, kollade på film och åt gott.







Nu ska jag strax åka ner till stationen för att hämta Claire och Emma som kommer från Stockholm.

Vad ska ni göra idag?


Hemma i Örebro igen

Efter några mycket trevliga juldagar fyllda med god mat, trevligt umgänge och en del jobb är jag nu tillbaka i Örebro igen.

Igår var Siv och Tommy och deras familj hem till farmor och farfar. Det har alltid varit så, att på julafotn äter vi hemma hos siv och tommy och på juldagen blir det middag hemma hos farmor och farfar. Är mysigt med traditioner :)
På kvällen blev det slöande i soffan framför först fångarna på fortet och sen filmen "rally brudar".

Idag blev det hemfärd till Örebro, även mamma och pappa följde med då Fredrik varit kvar i Örebro för att jobba hela julen, så blev lunch tillsammans idag. Vi var dock lite trötta på julmat, så blev thaimat istället, vilket inte var helt fel :)

Nu ikväll blir det myskväll med mitt hjärta, har ju inte setts på flera dagar, så får passa på ikväll :)


Har aldrig varit något stort fan av juleskum, men i år blev jag fast. :)

Kram

GOD JUL!

God Jul önskar jag er! Jag hoppas att ni haft en bra jul och att ni unnat er lite ledigt! Jag har haft en väldigt mysig dag som börjades med att sova. Jobbade natten till idag på neonatal, var jättemysigt att vara tillbaka igen. Efter en låång natt och en kämpig bilresa de 3.5 milen som jag hade att ta mig för att komma hem till farmor och farfar så blev det några timmars välförtjänt sovande. Vid 14.30 kom pappa och väckte mig och vid 15 så åkte vi hem till Siv för julfirande. Blev underbart god mat, julklappar och julklappsspelet. Blev även en halvtimmes powernap för mig efter Sivs påtryckande, och det var nog en rätt bra ide. Efter sömnen och en kopp kaffe :O så var jag fit for fight igen. Är faktiskt fortfarande pigg, trots att klockan nu passerat 24...
Runt 8-snåret så var jag tvungen att återigen styra bilen mot Eskilstuna (denna gången mamma och pappas bil, UNDERBART!) för en jobbnatt till. Så här sitter jag nu, är väldigt lugnt på jobbet inatt, och det är ganska skönt efter natten som var igår då jag hade att göra hela natten! Men man ska väl inte säga för mycket, mycket kan hända innan natten är slut.

Har tyvärr inga egna bilder att bjuda på idag, då jag inte suttit nåt vid min dator än. Men ger er iallafall en bild från google för att få lite julstämning :)




Hur har eran julafton varit? Hur har ni firat den?

Kramkram

Julmys

Ikväll blev det äntligen dags för våran julmyskväll :) Vi har gjort skinka, knäck och ett pepparkakshus! Har även druckit julöl och slagit in de sista julklapparna. Har varit en väldigt mysig och välbehövlig kväll tillsammans med mitt hjärta. Blir konstigt att inte fira jul tillsammans med honom, det har jag ju gjort de andra 3 jularna vi har varit tillsammans, men blir trevligt att fira tillsammans med familjen också...

Här kommer bilder från kvällen












Idag skickade vi in våran uppsats för slutläsning, och fick under kvällen reda på att vi är redo för seminariebehandling, vilket känns väldigt skönt! Som vi har slitit med denna uppsats, nu är vi en rätt stor bit på väg :)

Nu ska jag ta och sova! Imorgon blir det att åka till Eskilstuna för besök först hos morfar och Kristina, sen hos mormor, och sist så blir det jobb på 62 C :)

Kramkram


Julvört

Medan jag har ägnat dagen åt att skriva resultatdiskussion och andra roliga saker i uppsatsen, så har min älskling bakat julbröd! <3





Underbart :)

Efter ca 11 timmars pluggande ska jag strax göra kväll!

Kall vintermorgon

När jag gick upp visade termometern på - 13, kändes då ganska bra att veta att jag inte behöver gå ut idag om jag inte vill. Enda anledningen till att gå ut skulle vara att ta sig till gymmet, så får väl se framåt eftermiddagen. Kanske att det blir lite mildare :)

Nu är det bara 3 dagar kvar till jul, och om det brukar vara svårt att fatta att det snart är jul så är detta år det värsta hittills. Har noll julkänsla, och stressen ligger och pyr. Men bara att jobba på, jul lär det ju blir hur som helst.




Här är våra fina julkort som vi fått hitills :)

Nu blir det fortsatt plugg! Vad ska ni göra idag?

Ändrade planer

Vi hade planerat att ha "jul-pyssel myskväll" idag, men pga för mycket att göra för min del så blev det uppskjuten till på onsdag. Fick reda på att arbetet ska vara inskickat för slutläsning redan klockan 12, vi trodde vi skulle ha hela dagen på oss, så då blev det lite stressigare :)

Men vi tjuvstartade lite med pysslet, har precis gjort marsipangodis :) Nu blir det strax att krypa i säng så att jag är pigg för en heldag med plugg imorgon! Men SNART, snart är det över! :)

Vad har ni gjort idag?








Simon julklapp från Mathilda och Fabian, så himla söt unge! <3

GodNatt! =)

Fjärde advent

Idag har varit en aktiv dag. Började dock dagen med sovmorgon, klev upp vid halv 11. Sen blev det en power walk, var meningen att jag skulle ha sprungit, men var på tok för mycket snö, så blev promenad istället.

Efter den uppvakningen så blev det en tur till stan bland tusentals andra halvgalna människor för att leta upp den sista julklappen. Så nu är alla "riktiga" julklappar klara, bara den till julklappsspelet kvar nu då :)

Vid 16 gick jag och Simon över till Mathilda och Fabian för att lämna över deras julklappar och fika lite. =)





Nu ikväll har vi tänt det fjärde ljuset, och haft lite mysfika med glögg, lussekatter och pepparkakor.






Nu ska jag fortsätta se "Vem kan slå Filip och Fredrik", sen så blir det sängen! Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

Kramkram

Lördagskväll

Från början så var planen att åka ner till stan med Claie och Malla för att dricka drinkar, men pga av att jag mått dåligt hela dagen så beslutade jag mig för att stanna hemma igår kväll. Tror det var ett bra beslut, för mådde inte alls bra! Illamåendet blev bättre framåt kvällen, men mådde istället dåligt på andra sätt. Känner mig dock lite bättre idag, idag ska jag ta vara på dagen! :)

Kvällen igår spenderades framför tvn med Simon fram tills han skulle åka till jobbet. Tittade på en jättebra film som hette Crossing over, jättebra var den :)


Tagen från movieshine.wordpress.com


              
Tilltugg till filmen måste man ju ha ;)



Nu ska jag sätta fart, ska röja i köket, slå in lite julklappar, läsa arbeten inför handledningen imorgon samt åka till stan för att köpa sosta julklappen.. Sen skulle jag gärna vilja träna också, får se i vilken ordning det blir!

Vad ska ni göra idag?


Julgran eller inte julgran?

De två tidigare jularna som vi har bott här i lägenheten så har vi haft en riktig julgran, och jag tycker att det är så mysigt, tycker att det hör julen till. Hemma har vi alltid haft riktig julgran, så det känns liksom naturligt. Problemet i år är att vi inte riktigt vet vart vi ska ha den, då Fredrik sover i vardagsrummet, plus att de kostar ju rätt mycket.. Men samtidigt blir jag lite ledsen när jag tänker så, för vill ju ha en gran :)

Hur gör ni? Har ni riktig gran?




Har nu ägnat ett par timmar åt att skriva på uppsatsen, tyvärr sammarbetade inte min dator med mig, så helt plötsligt hängde sig word, och jag fick göra om allt jag gjort idag. Så det arbetet jag kunde gjort på en timme, har jag gjort på två timmar, kul va?! :P

Är iallafall rätt så mysigt, sitter här vid köksbordet med tända ljus och en alldeles tyst lägenhet. Både Simon och Fredrik sover :)



Nu ska jag fortsätta plugga. Vad ska ni göra idag?

Ingen uppdatering

Har varit lite dåligt med uppdatering sista dagarna. Igår när jag skulle uppdatera så fungerade inte blogg.se, och sen idag när jag skulle göra ett inlägg så fungerade inte vårat internet, så det har inte gått så bra :P

Fast egentligen så gör det ju inte så mycket, då jag ändå inte har så mycket vettigt att säga. Vi kämpar på med uppsatsen, och för övrigt så känner jag mig slutkörd. Ikväll känns det sådär som att ingenting i hela världen skulle kunna få mig glad. Vill bara ligga under täcket och gråta och aldrig mer resa mig upp igen. Har varit lite för många såna dagar på slutet, men det beror väl på den här jäkla uppsatsen, som allting annat..

Sitter nu och skriver på resultatet, varvat med att läsa en annan grupps arbete inför handledningen på måndag. Lediga helger har inte existerat på rätt länge, och existerar inte heller denna helg. Men är väl bara att kämpa på, nångång måste väl även vi nå slutet.... även om det ibland känns rätt så långt borta.

Nej, ska inte skriva mer idag, känner att jag beklagar mig ju ändå bara, och det är inte så roligt för er att läsa! Men kände ändå att jag behövde skriva av mig lite... Simon är som vanligt på jobbet...

Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll!

Kram

Pepparkaksbak

Ikväll har vi bakat pepparkakor, var som valigt jättemysigt och fullt av julkänsla. Nu har jag precis ätit ett par nygräddade pepparkakor och till dricker jag saffransglögg, mums! =)










Vad har ni gjort idag? Nu blir det snart sängen, God Natt! :)


Pepparkaksdeg och julpyssel

Var ut till Marieberg en sväng med Claire förrut, var tanken att jag skulle kolla efter lite julklappar, men slutade med att jag bara köpte några saker till mig själv.. :P

Nu i kväll så har jag gjort pepparkaksdeg (ska baka imorgon :) ), och resten av kvällen har vi gjort julkort! Var jättemysigt att sitta och pyssla tillsammans :) Till det så blev det en julöl (Jämtlands) och julmusik!








Nu blir det snart sängen!

Kram och God Natt!

Tredje Advent



Tycker att jag nyss skrev att det var första advent och la upp kortet på när ett ljus brann.Tiden går alldeles för fort, och innan jag hinner blinka så kommer det vara januari och det är dags för examen.

Dagen har spenderats först hos Claire, och sen var vi en snabb sväng till Simons pappa som idag fyller 60 år.

Nu är Simon på jobbet igen, som vanligt, jag ska röja lite här hemma innan det blir dags att sova. Har visning på lägenheten imorgon, så vill ju att det ska se lite skapligt ut iallafall :)



Fixade lite snabbt ett kort till Simon pappa... inte det roligaste eller finaste jag gjort, men blev ok :)



Fick dessa fina bokstäver Anna i födelsedagspresent.. har tänkt köpa såna jättelänge, så var ju perfekt :)


Ska ta och titta lite på "vem kan slå Filip och Fredrik" sen måste jag sova. Behöver vara pigg och utvilad inför en ny vecka av uppsatsskrivande :P

Vad har ni för planer för veckan??

Kram och god natt!

Fina vänner

Hade en riktigt mysig kväll igår med mina bästa tjejer. Började eftermiddagen med ett par timmars plugg tillsammans med Claire, innan vi åkte och handlade lite mat och plockade upp Anna vid tåget. Påvägen hem plockade vi även upp Moa. Kvällen bestod av god mat, gott vin och UNDERTBART sällskap! Var så skönt att bara sitta och snacka, timme efter timme! Välbehövligt och jättetrevligt!





Avslutade kvällen med att spela wii, just dance 2. Är riktigt roligt! :)




Nu ska jag strax gå bort till Claire för plugg :)

Vad har ni gjort i helgen?



Onyttig

Usch, mår inge bra. Är jättesnorig och känner mig helt slut i kroppen! Och till råga på allt så blir jag så sugen på godis när jag är sjuk... Så har nyss varit på en liten promenad till affären med Simon. Köpte en kaka mörk choklad! Är himla gott, och lite nyttigare än vanlig :)



Nu blir det lite spelande på king.com , sen blir det att sova tidigt, så kanske jag mår lite bättre imorgon! Hoppas på det eftersom jag ska jobba natt imorgon.

Kram

Lockig

Har precis duschat och måste bara visa hur lockigt det blev :) Ser ut som en pudel eller nåt, men det kommer ge med sig lite efter några gånger :)




Nu bär det av till Claire för pluggande! :)

Vad ska ni göra idag?

Film

Har nyss sett klart filmen "Percy Jackson och kampen om Åskviggen", och måste säga att den var en av de bästa filmerna på väldigt, väldigt länge! =) Så om ni inte har sett den, se den!




Nu ska jag pyssla lite, sen så blir det sängen, känner mig helt sänkt!

Kram

Julklappar

Skulle ha varit med på katastrofövning idag, men eftersom jag är sjuk så hoppade jag över det. Man skulle vara ute en del, så kände att det inte var någon bra ide. Tog istället en liten sväng till Marieberg tillsammans med Simon för att köpa lite julklappar, måste ju få det klart! :) Och nu är det inte så många kvar, vilket känns väldigt skönt, nu gäller det bara att slå in dom också :)


Tyckte även det var dags att köpa en julstjärna, för att bättra på julstämningen lite :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och se klart filmen vi började titta på igår kväll när jag inte kunde sova!

Vad har ni gjort idag??

Kram

Låtsas som ingenting

Jaha, då har man blivit sjuk också då, hade superont i halsen imorse och kände mig helt febrig. Men jag har inte tid att vara sjuk, så stoppade i min en ipren och låtsades som ingenting. =)



Idag har uppsatsen gått fråmåt, känns som att vi nu börjar ha koll på vad vi ska göra och HUR vi ska göra det! Ligger fortfarande sjukt efter, ´men har ändå krupit några centimeter framåt. Gick till Claire vid 9, och kom hem vid 18, och vi har verkligen varit effektiva, så är nöjd!

Nu ska jag kila över till Mathilda för en kopp te, och sen blir det nog lite film i soffan, beroende på vad klockan blir när jag kommer hem igen =)

Vad har ni gjort idag?




Annat att tänka på

Ett steg fram och två steg tillbaka, det är vad vi håller på med just nu. Känns som att det inte finns någon ände, men vi är envisa, och vi SKA klara detta! Även om det innebär 14 timmars jobb om dagen. Vi SKA lämna in den 27 december! Det finns inget annat!




För att tänka på nåt annat så har jag under kvällen bakat havrekex. Måste ju få nån julkänsla =P



Nu blir det sängen! Nya tag imorgon :)

Andra advent

Redan andra advent idag, det går så fort! Skulle vilja pausa tiden just nu, är så himla mycket man ska hinna med innan jul, så skulle behöva en månad till eller nåt.





Helgen har spenderats i Falun, därav avsaknaden av uppdatering. Åkte redan i fredags morse när Simon kom hem från jobbet. Kom fram till Falun vid 11, tog en tur på systemet, var ute och sprang en sväng med Fredrik, åt lunch och sen var klockan 13.30 och det var dags att bege sig till frisören. 2.5 timme senare klev jag ut och såg då ut som en pudel, som alltid efter en permanent. Är aldrig speciellt nöjd precis efter, för det blir alltid megakrulligt, men efter en hårtvätt (som får göras först efter ca 5 dagar) så blir det bra! =)

Kvällen spenderades med mamma och pappa, vi spelade spel och drack öl, en mycket trevlig kväll!

Lördagen bestod av gymmet, en sväng på stan, en sen födelsedagsfika för mig, uppsatsskrivande, god mat och öl på pitchers. =) Lovely!

Tidigt imorse styrde vi bilen hemåt igen, för eftermiddagen skulle ägnas åt pluggande tillsammans med Claire! Just nu är det bara en sak som gäller, och det är C-uppsats!

Avslutar med att lägga in några fler bilder

Vad har ni gjort i helgen?


Tårta, mums! =)


Hade fått paket från ellos i fredags, nya gardiner och dukar =)


Arla morgonstund






Då var man uppe igen då, blev inte många timmars sömn, undra hur det här ska sluta?! Simon och Johan lär ju få med sig två vrak till Thailand i januari.

Önskar dock att det var för att jag skulle fortsätta skriva på uppsatsen som jag är uppe så tidigt! Men nej tyvärr, jag är uppe för att vi snart ska styra våran lilla bil mot Falun för en helg där! Ska till frisören i Falun klockan 13, och sen ska jag umgås lite emd familjen. Fast just nu så känns det bara jobbigt, för jag känner mig så stressad, jag vet inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till?!?!

Nu ska jag iallafall dricka upp mitt te, diska efter min frukost, och bre mackor till simon. Sen hoppas jag att han kommer hem från jobbet snart så att vi kan åka!

Hoppas att ni får en bra dag och trevlig helg!

USCH

Idag har varit en jobbig dag, men så här på slutet av dagen så är jag ändå lite nöjd!

Började dagen med att sova 4 timmar, innan det var dags att åka till skolan för ännu en handledning. Trodde ju nu såklart att vi gjort rätt med den f*rbannade analysen, men icke! Vi hade ännu en gång inte förstått och gjort helt fel! Frågan är om det är vi som är korkade eller handledaren som är värdelös på att förklara.. I och med detta så är vi ju väldigt efter i tidsplanen, och de sa att vi måste skärpa till oss om vi ska bli klara i tid!

Sagt och gjort, vi åkte direkt hem till Claire och började göra om analysen, satt mellan 15.30-20.45 med undantag för en middagspaus! Är nöjda med vad vi åstadkommit under denna tiden, och har nu skickat in det vi gjort till handledarna, för att kolla om det är rätt!

På vägen hem från Claire så tänkte jag gymma, men gymmet hade precis stängt när jag kom dit, så blev att gå hem istället... snopet, men känns rätt skönt då jag när jag satte mig hemma blev helt slut. Tröttheten kom väl ikapp mig =P

Nu ska jag ta och packa ihop inför imorgon då vi ska åka till Falun. Ska åka direkt imorgon bitti när simon kommer hem från jobbet, så gäller att allt är färdigpackat ikväll! Sen ska jag SOVA! Tycker att jag förtjänat det nu efter denna dagen...

Blir ett tråkigt inlägg utan bilder, har inte tagit några under dagen, och är nu alldeles för trött för att ta några =P

Vad har ni gjort idag?

Pyssel

Efter dagens uppsatsskrivande så blev det julkortspyssel för mig och Claire. Var jättemysigt att pyssla tillsammans, lyssna på julmusik och äta lussebullarna som jag bakade igår! Fler såna dagar tack!






Avslutar med ett jättefint julkort som Claire gjorde:





Nu ska jag pyssla lite mer julkort, innan det är dags att åka till jobbet! =) Känner mig rätt seg, och hade för en stund sen en riktigt hemsk huvudvärk, men gick över med en ipren, så får hoppas att den inte tänker komma tillbaka under natten! =)

Ha en trevlig kväll!


Brunch!

Blev en rejäl sovmorgon idag, och det var nog tur det. För när jag vaknade så hade jag rejält ont i halsen, känns lite bättre efteren kopp te, men var nog ändå bra att sova ut.

Sitter nu och äter lite frukost/lunch, ska sen ge mig iväg till Claire för lite plugg =)



Vad är era planer för dagen?

RSS 2.0