Ingen kamera

Tjolahopp!

För första gången på väldigt länge. Bestämde mig för att idag skulle jag sova till 17, istället för 16. Men vaknade av mig själv 16.45, och vaknat av mig själv har jag inte gjort på hela sommaren, så det var riktigt skönt. Så nu sitter jag här, vi ska snart äta middag och känner mig riktigt pigg och utvilad! =) Så känns inge jobbigt alls att jag ska jobba 2 nätter till, utan bara roligt! Var mycket att göra natten som var, så den gick väldigt fort, och jag somnade gott imorse!

Tyvärr måste jag säga att det inte blir några foton de närmaste veckorna, då jag glömde min kamera i Örebro =/ Jag som äntligen kommit igång och lagt upp mycket foton på bloggen. Men får bli några veckor med bara text, så får jag fortsätta med bilder sen! =)

Hade en riktigt mysig kväll med Simon i torsdags, han lagade riktigt god mat, vi såg film och spelade alfapet. Ska be Simon skicka dom bilderna, så kan iallafall dom komma upp på bloggen =)

Var även till malmamarken igår, det var nostalgi på hög nivå, var mysigt att gå runt och titta på allt. Nästa år ska jag ta med mig Simon dit, mormor har inte riktigt ro att gå runt och titta, när hon har köpt det hon vill ha så vill hon åka hem!

Nej, nu blir det middag! Sen ska jag PYSSLA! =D

Ha en trevlig lördagskväll!

Kramar

Mysdag

Ja, idag är en sån där riktig mysdag! Regnet har öst ner hela dagen, och det känns sådär grått och kallt ute. En perfekt sovdag, speciellt när man har jobbat natt.

Jag och Claire sov till 14, sen fixade Claire te och mackor! Inte illa att få frukost på sängen! Tack gumman!

Vi ligger fortfarande i sängarna, eller ja, jag ligger på en uppblåsbar jättemadrass på golvet. Tittar på tv och leker med datorerna. Tar det lugnt helt enkelt. SÅ skönt att bara ta det lugnt så här efter man jobbat. Ofta skyndar man sig upp och ska göra en massa saker när man vaknar, men tror att kroppen mår rätt bra av att bara ligga och ta det lugnt några timmar... Fast snart kommer Simon och hämtar mig, han slutade nyss, så får väl snart ta och pallra mig upp ur sängen! Men blir att bara ta det lugnt ikväll, ska bara mysa med Simon! <3 För imorgon fm, så ska jag åka tillbaka till Eskilstuna igen, för att först gå på malmamarken, och sen jobba fredag, lördag och söndag.

Hoppas att ni haft möjlighet att stanna inne idag, för det är rätt mysigt med sånt här väder, så länge man slipper gå ut! =)







Grillat




Har precis ätit världens godaste middag, nu önskar jag att fick gå och lägga mig och sova istället för att behöva åka till jobbet. Men det kommer bli bra när man väl kommer dit. Det skulle jobba en massa roliga människor, och sen ska jag dela bil med Claire, så det kommer bli bra. =)

Ha en trevlig kväll!

Kram

Shopping

Sitter nu hemma hos Claire, nyss hemkommen från frisören! Så nu är håret lite fräschare, toppade bara, men det gör rätt stor skillnad för det var riktigt slitet innan.
Innan det så var vi en sväng på stan, först gick jag med Simon, vi gick lite i affären och sen blev det en glass i solen. Sen när Simon åkt till jobbet så gick jag och Claire på stan en stund, Claire shoppade loss och köpte 2 klänningar, ett linne, en kofta, en väska och lite nagelgrejer.. Själv blev det bara ett linne, men bättre än ingenting. =)

Nu sitter vi och slappar, känner oss båda rätt sega, och ingen av oss har den minsta lust att jobba inatt. Vi börjar vara rätt slitna, men vad ska man göra, vi har inte så mycket val, bara att jobba... mne vi jobbar tillsammans iallafall, så det är bra =)

Men först ska det grillas, vilket jag ser väldigt mycket fram emot, var länge sen jag åt grillat... Blir inte den typen av mat hemma hos mormor, där är det mer husmanskost som gäller, men jag klagar inte på det heller, har fått en massa god mat i sommar! =) men lite variation är alltid trevligt! =)

Nej, nu blir det en stunds slappande, innan vi ska åka iväg till Willys.




Claire med våra fina drinkar på "Lilla Örebro"






Vakthunden Molly



Ledig =D

Ja, då är man i Örebro igen. Sitter just nu i Måna och H-I lägenhet och äter lunch med hjärtat mitt. Ska sen upp på stan en stund innan han börjar jobba vid 14. Sen kommer Claire upp på stan, så ska jag följa med henne och kolla på lite kläder som hon hade tittat på igår!

På eftermiddagen så ska jag jag till frisören, måste klippa topparna då det börjar vara väldigt risigt längst ner =P Sen efter det så blir det grillning hemma hos Claire tillsammans med Emma (Claires syster). Inatt ska jag och Claire jobba, känns inte så lockande just nu =/

Igår kväll så var vi ute på stan. Jag och Simon började kvällen med att äta middag på stan, och sen blev det drinkar med Claire, eller jag och Claire drack drinkar och Simon drack öl med Markus.
Lägger in några bilder från kvällen senare =)

Hoppas att alla har en bra dag i solen! =)

kramkram


Och regnet öser ner...

.. Nu vill jag ha sol igen. Och om det blir som de har lovat så får jag som jag vill imorgon! Och då blir jag jätteglad, för planen är att ta en öl på stan imorgon kväll tillsammans med Claire, och då vill man ju gärna ha sol! Att det har regnat idag har inte gjort jättemycket då jag sovit nästan hela dagen, dock så cyklade jag iväg med min cykel till cykelreparatören när jag vaknade, och eftersom det även då regnade rätt rejält så var jag blöt när jag kom tillbaka. Fick ju gå på hemvägen, men passade på att prata med Claire påvägen, så var inte så farligt, trots att det regnade!

Har sovit en stund till nu ikväll, så känner mig faktiskt riktigt pigg och laddad för att strax åka till jobbet! Och sen imorgon när jag vaknar vid 13-tiden, så bär det av till Örebro igen! =) Ska åka över till Werra, Leo och Molly en stund för att säga hejdå, då dom flyttar till Gotland på torsdag! Kommer sakna dom jättemycket! Har iallafall köpt presenter till båda två, hoppas dom blir glada, vi är nöjda med presenterna iallafall! =)

Lägger in lite bilder från helgen nu, som jag lovat i flera dagar ;)



Surströmming *mums*



Simon har ju köpt en kamera, så Sandra försökte lära honom lite bra saker!



Senare på kvällen ;)



På lördagskvällen blev det mys! <3





NU ska jag åka till jobbet!

Kram


Inga bilder

Nej, tyvärr blev det inga bilder idag, trots att jag lovade igår. Åkte och tränade direkt när jag kom till Eskilstuna idag, och sen efter middagen så blev det 1.5 timmes sömn, och sen var det i princip dags att åka till jobbet. Men ska försöka lägga in bilderna imorgon. =)

Var en mysig kväll igår, vi behöver tid att bara vara tillsammans, men tiden gick fort och det gjorde riktigt ont att åka idag. Men som tur är så kommer jag tillbaka redan på tisdag, och blir kvar till torsdag. Men tyvärr så jobbar både han och jag de dagarna jag är hemma, eller jag jobbar onsdag natt, så det blir inte så mycket tid att umgås ändå. Och sen dröjer det nästan 2 veckor innan vi ses igen. 
MEN imorgon är det bara 3 veckor tills vi åker till Turkiet, och det tycker jag om! Det är det som gör att man orkar. Är så glad att vi tog tag i saken och bokade resa i början av sommaren, för då har man nånting att se fram emot!  =)

Är rätt lugnt på jobbet idag, men har iallfall några bebisar att pyssla med! =)




Saknar Dig!

Minisemester i Örebro

Ja, nu är jag i Örebro, det är underbart att få träffa mitt hjärta igen. Torsdagen var riktigt, riktigt mysig! När jag kom till örebro så plockade jag upp Simon utanför bolaget, där han hade shoppat lite inför kvällen =) Sen bar det av mot Tisarbaden, där en mysig kväll med god mat (surströmming), god dricka och mycket trevligt sällskap väntade.

På fredagen så tog vi lite sovmorgon, innan vi åkte in mot civilisationen då Simon skulle börja jobba klockan 14. Dock hann vi med ett stopp på scrapbookingbutiken i Kumla, vilket jag och Sandra tyckte var väldigt trevligt. Simon var väl inte riktigt lika entusiastisk ;)
När vi kom in till stan så skjussade vi Sandra till tåget, då hon skulle åka tillbaka till Uppsala. Sen blev det lite lunch innan Simon åkte till jobbet. Eftersom jag på natten sedan skulle göra ett litet gästspel på mitt gamla jobb, så lade jag mig för att sova en stund när jag kom hem. Kvällen innan hade blivit ganska sen, så kände att jag behövde fylla på med nån extra sömntimme. Men först var jag och hälsade på hemma hos Claire en stund, alltid lika trevligt.
Sen vid 18 så kom Fredrik över för att äta middag med mig, innan det var dags för oss båda att åka till jobbet!

Natten gick bra. Det var roligt att vara tillbaka, även om natten var en aning rörig, och fullt upp hade vi!

Idag är det lördag, och vi sitter i Måna och H-I lägenhet där vi ska sova inatt, för våran lägenhet är upptagen av familjen Wiksell. O-ringen börjar ju imorgon, så de ska låna våran lägenhet i veckan!

Nej, nu ska vi strax äta! Lägger in lite bilder imorgon!

Kram

Seg natt

Ja, det måste jag onekligen säga, det är rätt segt att bara sitta. Allt har varit så lugnt, så jag har inte behövt göra nånting. Ute på avdelningen har dom istället rätt mycket att göra, så då känns det ju ännu drygare att bara sitta här. Men får ju inte lämna rummet några längre stunder. Men nu vill jag att klockan ska rulla på lite fortare de sista 3 timmarna, för nu vill jag hem och sova så att jag kan få åka till Örebro sen. Måste dock fixa ett ärende på stan åt farmor och farfar först innan jag lämnar stan, men det går rätt fort.

Nej, har inte nåt vettigt att skriva egentligen, har bara så tråkigt, så var tvungen att skriva nånting. Har läst väldigt mycket, men nu börjar det bli drygt det med, för jag börjar bli så trött. Plus att kroppen värker av att sitta stilla, känner av att jag tränade tidigare idag, får småkramp i benen... jobbigt värre!

Hoppas att n sover gott! =)

Kramkram


Singelnatt

Dagen idag har varit rätt lugn, härlig dag. Gick upp strax efter 8, eller ja, snarare strax innan halv 9. Åt lite frukost innan det bar iväg till gymmet. När träningen var avklarad så styrde jag bilen mot Malmköping för att tillbringa dagen hemma hos farmor och farfar. Kändes så tråkigt att sitta instängd i en lägenhet i stan när det är så fint väder. Så dagen ägnades åt en del solande, men umgick mest med farmor och farfar. Bland annat så plockade jag och farmor en del vinbär.

Nu ikväll så har jag varit och spelat minigolf med Anna, Linda och Isak, det var väldigt roligt faktiskt, även om det inte gick så bra för mig, men kom inte sist iallfall. Fick ett poäng mer än Isak, så kom trea! =)

Nu sitter jag på jobbet igen, och det kommer bli en långsam natt, då jag sitter vak. Så blir väl att läsa en massa i min bok, samt surfa lite på datorn, samt kanske titta lite på tv. Men tror ändå att natten kommer att gå väääldigt långsamt. Men men, nån måste ju sitta här, och jag har klarat mig tidigare, så var väl min tur nu.

Imorgon ska jag äntligen åka till Örebro och träffa min älskling! Blir att plocka upp honom i stan när jag kommer från Eskilstuna, och sen bär det direkt ut till Tisaren, (till Måna och HI) där vi kvällen till ära ska äta surströmming. Sen blir det väl några öl också och lite mys!  Sen på fredagen så bär det av in till Örebro igen, då Simon ska börjar jobba vid 14. Jag ska sen äta middag med bror min, innan det blir dags att åka till jobbet. Ska jobba på almby en natt, ska faktiskt bli rätt roligt att göra en extra natt där, även om jag säkert kommer känna mig lite vilsen, då jag typ inte jobbat på 2 månader... Men går säkert bra! =)

Nej, ska ta och fortsätta läsa lite i min bok, innan det blir dags för kvällsfika. Hoppas även kunna komma in på facebook snart, de håller på o uppdaterar eller nåt, så man kommer inte in för tillfället! =P

Hoppas att allt är bra med er!

Kramkram

Näshulta

Nyss hemkommen från en heldag i Nädhulta. Det har varit jättemysigt! Även Cilla med barnen har varit där, så dagen har ägnats åt att bada, leka, fika och äta. Även skönt att komma ut på landet lite också.

Imorgon bär det av till malmköping under dagen, och sen vid 16-17 ska jag träffa Anna en stund innan jag ska iväg och jobba på kvällen!

Blir ett kort inlägg idag, då jag även ikväll är riktigt, riktigt trött. Hade tänkt att jag skulle pyssla ikväll, för det blev inget igår när jag var så trött, men är alldeles för trött idag också. Så blir sängen med en bok istället. Känner att de 4 nätterna kommit ikapp mig nu =P


Johns hund King


Kvällens godbitar:









Kram och god natt!


Tröttare än tröttast

Ja, idag är jag riktigt seg, så ska bli skönt att få gå och sova snart. Tänkte att jag skulle försöka hålla mig vaken till 21 iallfall, men sen känns det ok att lägga sig! =)

Insåg precis att jag bara att har 12 nätter kvar på neonatal, iallfall nu i sommar. Det känns JÄTTETRÅKIGT! För jag tycker att det är så himla roligt att jobba, så skulle kunna jobba hela tiden, om jag fick ;) fast iof, idag är det ganska skönt att vara ledig. Men det beror ju mycket på att jag gick upp tidigt, hade jag sovit till 16/17, så hade jag säkert varit fit for fight och kunnat jobba en natt till. Men tror inte det hade varit så nyttigt för kroppen. Så är nog bra att jag är ledig =)

Idag har jag inte gjort så mycket, pallrade mig iallfall iväg till gymmet förut, och det är jag nöjd med! Sen har jag varit med mormor till Ica Stenby och handlat, men mer har jag inte presterat idag. Tänkte att jag skulle pyssla lite ikväll, får dock se hur länge jag orkar, för just nu kämpar jag med att hålla ögonen öppna, så det känns inte så lovande ;)
När jag var hemma i Örebro förra veckan så hade jag fått ett nytt scrapbookingpaket, med sommartema, så tänkte att jag ska kolla lite närmare på det nu =) Lägger in några bilder på de sakerna jag fått! =)






Gillar framförallt de söta fjärilarna


Nu är det bara 3 dagar tills jag får träffa mitt hjärta igen! =D

En fjärde natt!

Ja, det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig. Så istället för att gå upp när klockan ringt vid 13, så ringde istället jobbet och frågade om jag ville jobba en natt till, vilket jag sa ja till. Var ju ändå ledig 3 nätter, så nu blir det 2 lediga nätter, men sen ska jag bara jobba en natt, och sen åker jag till örebro =) Så gick upp och pratade lite med mormor, åt lite yoghurt och sen kröp jag tillbaka ner i sängen och sov fram till 16.30. Så nu är jag redo för sista natten.

Hade ju tänkt att jag skulle åka till gymmet idag på em, men eftersom det är söndag så stänger dom redan 18, så det hanns inte med idag. Sitter och funderar på om jag ska ta en joggingtur, det rä ju betydligt svalare ute idag, så tror att det skulle vara väldigt skönt med lite luft och att röra lite på sig! Ska testa mina nya löparskor också, ska bli intressant att se om jag får mindre ont i knäna då. Är väldigt mycket pronation på insidan av de, så det borde vara till fördel för mina stackars knän! =)

Hade ju tänkt åka ut till Näshulta imorgon, men det blir det inget av nu när jag ska jobba inatt. Men blir nog en sväng ut på tisdag. Ska ta och ringa morfar och Kristina ikväll och höra om dom är hemma.

Nej, kanske ska ta mig i kragen och sticka ut på en liten träningsrunda, så kan jag se ta det lugnt sista timmen innan det är dags för jobb! =)

Har tyvärr inga bilder att lägga upp, då jag inte gjort något som varit värt att ta kort på! =P

Kramkram

Regn

Ja, första gången på väldigt länge så regnar det rätt ordentligt ute. Och det känns väldigt skönt, för då kanske det kan bli lite bättre luft ute. Ska snart gå ut till bilen och åka till jobbet, men ska bli skönt att få gå en liten sväng ute i regnet påvägen till bilen. Ska passa på att riktigt dra in den friska luften i lungorna.

Sista natten nu, sen är jag ledig några dagar, det ska bli rätt skönt. Känner att det sliter rätt bra på mig när man ska vara vaken och alert hela nätterna.
Så imorgon blir det att gå upp runt 13, och sen åka och träna på eftermiddagen. Sen resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, sola lite om vädret tillåter, och sen blir det nog en del pyssel imorgon kväll. Var ett tag sen nu, så det ska bli roligt! =)

Nu räknar jag ner dagarna till torsdag då jag ska åka hem till min älskling igen, 5 dagar kvar.

Ska ta och plocka ihop mina saker nu, och sen är det jobbet som gäller!

Kram och hej


Saknad!

Ja, här sitter man på jobbet igen, verkar som att jag typ inte gör nåt på mitt jobb, men vi har det rätt lugnt just nu. Men hade ett par nätter i början av veckan då jag typ inte satt ner på hela natten. Så det är ju väldigt olika från natt till natt. Inatt har jag 2 barn på min sal, och båda sover inne hos sina föräldrar, ska hjälpa till med lite matning senare inatt, men just nu är jag rätt sysslolös. Finns inte så mycket att fylla på heller, så då hamnade jag här!

Idag har känslomässigt varit en rätt jobbig dag, har haft så mysiga dagar hemma hos farmor och farfar, och sen igår när jag kom tillbaka till Eskilstuna så bar det nästan direkt iväg till jobbet. Sen idag när jag vaknade, då längtade jag verkligen hem, hem till min säng, till min lägenhet, till mina saker, men framförallt hem till min Simon. För även om vi förra sommaren inte sågs speciellt mycket, han jobbade på dagarna och jag jobbade nätter, men det fanns ändå de där små stunderna man sågs. Man åt middag tillsammans inbland, några nätter i veckan fick vi sova tillsammans, och om inte annat så sågs vi några minuter på jobbet, när den ena slutade och den andra började sitt pass. Det längtar jag efter, jag längtar efter vardagen med Simon igen, för hela våren har varit så annorlunda, så nu vill jag ha allt som vanligt igen.

Men trots att jag känner så, och det är ju självklart olika från dag til dag, så trivs jag ju så bra på jobbet här, så det vill jag ju inte sluta med. Är nog bara så löjligt barnslig så jag vill ha ALLT! ;) OCh det går faktiskt riktigt bra att bo hos mormor också, vi håller sams, och allt flyter på bra. Hon är så himla snäll och gör allt för att jag ska ha det bra! Vet inte hur jag ska kunna tacka henne nog för all hjälp jag har fått den här sommaren! <3


Det är inte bara Simon jag saknar, jag saknar även Claire väldigt mycket. Vi är så vana att ses nästan varje dag, och om vi inte ses så pratar vi iallafall i telefonen nångång under dagen. Och prata i telefon skulle vi ju kunna göra nu också, men det blir liksom inte riktigt av. Båda jobbar natt, så man vill inte riskera att väcka den andra, och då blir det inte att vi hörs av så ofta. Men vill iallafall att hon ska veta att jag saknar henne! <3 Och det är inte så långt kvar på sommaren, sen så är det sista rycket som gäller innan vi är färdiga sjuksköterskor! Fan vad vi är bra! =)


Nu ska jag gå en sväng på avdelningen och kolla om det är någon som behöver hjälp med något, och sen har jag snart en matning! Hoppas att alla har en trevlig fredagskväll!

Imorgon kommer förresten Anna hem igen! =)

Kramkram


Bränd

Tjolahopp!

En natt av tre gjorda, snart dags att åka dit igen. Men det som är så bra är att det inte känns det minsta jobbigt, för att det är så roligt att vara på jobbet! Tycker snarare att det känns tråkigt att vara ledig 3 nätter sen, för jag har inte så mycket för mig. Och eftersom jag ska åka till örebro på torsdag, så känns det lite dumt att åka nu i början på veckan också. Kostar ju faktiskt en del att åka, även om det är väldigt smidigt när man har bil. Så blir nog en sväng ut till Näshulta nu när jag är ledig, så om det fina vädret håller i sig, då kanske vi kan låna barnen och gå ner och bada. Vore mysigt!

Sen är det inte omöjligt att det blir en sväng till Malmköping igen, fast då bara över dagen, och med transportmedlet bil denna gång.

Att cykla till Malmköping i tisdags var spännande, det var väldigt skönt och härligt när jag väl var framme, men vägen dit var lite turbulent, kan man milt sagt säga. Det blåste näst intill orkanvindar (kändes så iallfall ;) ), så vissa sträckor kändes det som man nätt och jämt förflyttade sig framåt. Första hälften är det nästan bara åkrar, vilket betyder att vinden får fritt spelrum, andra hälften så är det rätt mycket skog, så då lugnade det ner sig lite. =) Men fram kom jag iallfall! =D

Dagarna i Malmköping var underbara, dom bor så härligt. Ute på landet, med stor tomt och nära till sjö och bad. Och deras granne Stefan har en 4-hjuling som jag fick låna för att förflytta mig ner till sjön, bättre kan det inte bli! =) Efter 2 dagars stekande i solen, så är jag rätt så bränd, har bränt mig i pannan rätt rejält, vilket inte är jättesnyggt, men förhopnningsvis så förvandlas det röda på lång sikt till brunt, jag inbillar mig det iallafall ;)

Lägger in ett par bilder från dagarna som varit, och även en bild från när vi var och badade med Fabian i söndags!

Nu ska jag strax äta middag, och sen blir det gymmet, innan det blir dags att åka till jobbet igen!

Hopppas att alla har det underbart i våran underbara svenska sommar, när den är som allra bäst! =)

Kramkram






Mitt transportmedel till sjön =)


Mycket sol blev det =)


Måndag

Blir inget långt inlägg då jag strax ska åka till gymmet, och sen blir det jobb. Men tänkte iallfall lägga in lite bilder, som jag lovade inatt.

Imorgon när jag vaknar blir det att åka till farmor och farfar några dagar, så då blir det inget uppdaterat, för tänkte att jag skulle cykla, så tar inte med mig datorn. Men kommer tillbaka till Eskilstuna på torsdag, så då blir det ny uppdatering.


                      
Jordgubbstårta                                                 Fredrik öppnar presenter =)











Fartfylld helg

Då är man tillbaka i vardagen igen, sitter på jobbet. Just nu är det rätt lugnt, är mitt i mellan matningarna, men det är ändå en hel del barn, så det är roligt! Älskar verkligen mitt jobb, det är så himla roligt, så är inte så tungt att gå till jobbet. Däremot var det lite tungt att lämna Örebro idag, önskar att det här jobbet låg i Örebro istället, eller att vi bodde i Eskilstuna, för allt skulle vara perfekt om hemmet, simon och jobbt vore ungefär på samma ställe.

Var iallfall riktigt skönt att vara hemma några dagar nu, åkte ju hem redan i onsdag em, och åkte tillbaka idag, så det var väldigt härligt. Men som sagt, var lite tungt att lämna.
Helgen har varit väldigt aktiv, men helt underbar. Fredagen börjades med att jag tränade, städade och fixade på fm, sen vid 14 så gick jag och hämtade Fabian på dagis, och vi blev ute och lekte några timmar. Spenderade kvällen hemma hos Claire, satt och snackade hela kvällen/halva natten, drack vin, och åt jordgubbar. Riktigt välbehövligt, då vi ses så sällan, det är verkligen kvalitetstid!

Lördag morgon så fick jag sova, då vi gjort upp att vi skulle gå upp tidigt med Fabian varsin morgon. Gick väl upp vid 9 ungefär, och efter jag fått i mig lite frukost så tog jag med mig Fabian till Willys för att handla det sista, medans Simon fick chans att damsuga lägenheten, vilket är mycket lättare utan en 4-åring som gärna hjälper till. Sen blev det att fixa och förbereda inför middagen, för Fredrik fylde 20år, så skulle vara födelsedagsmiddag på em. Mamma och pappa dök upp vid halv 1, och hjälpte till! =)
Middagen var väldigt trevlig, och vi fick äntligen träffa Fredriks flickvän Jessica, från USA. Supermysig tjej, de var väldigt söta ihop, och jag hoppas verkligen att dom får det att fungera, trots avstånd m.m. Till och med språkskillnaderna gick väldigt bra, disskussionerna flöt på fritt, och alla verkade ha trevligt!

Idag har vi varit ut till hjälmarbaden tillsammans med mamma och pappa. Tyckte att Fabian skulle få se något annat än plaskis, och jag hade lust att komma till ett riktigt bad, dock var det rätt mycket folk, så var en aningens trångt, speciellt när man har en liten vilde med sig! ;)


Så sammanfattningsvis så har helgen varit helt underbar, men jag känner mig lite sliten, ska bli väldigt skönt att få sova imorgon. Man sover ju inge vidare när det är så här varmt heller, så det gör väl sitt till tröttheten. Men jag har iallfall en underbar pojkvän, som lät mig ta sovmorgon idag också, trots att vi gjort upp att det idag var min tur att gå upp tillsammans med Fabian. Han tyckte jag behövde sova eftersom jag skulle jobba inatt, och det gjorde att jag istället kunde sitta uppe en liten stund och mysa med honom i soffan igår kväll. När jag visste att jag inte skulle gå upp supertidigt, och sen vara vaken ett dygn. <3 Han är bäst! <3


Tog vädligt dåligt med bilder i helgen, i fredags hade jag inget batteri i kameran, i lördags glömdes det bort, blev endast ett fåtal bilder tagna, och idag när vi åkte och badade så glömde jag kameran hemma. Men kan lägga upp några bilder från i lördagskväll imorgon när jag är hemma hos mormor! =)

Hoppas att alla har haft en bra helg, och att ni nu sover gott!

kram och hej!


Aktiv dag

Ja, iallfall så känns det så, är helt slut. Vet inte om det beror på värmen, eller på sömnbrist. Sov rätt mycket inatt, men är nog lite efter i sömn efter tre jobbnätter, så kan nog vara det.

Blev inge gym på fm, då de hade öppet 16-21, men får bli imorgon på fm istället, då har dom öppet 8-12 =)

Har iallfall gjort en del nytta idag, var först iväg med brorsan och köpte mat inför lördag, inhandlade även lite blommor till våran balkonglåda!

Sen blev det hem för lite lunch och plantering av blommorna, innan det bar iväg till stan. Köpte löparskor och skulle gå till nordea, men de stängde klockan 15, och jag var där 15.30.... har ingen vidare tur med tiderna idag. =P

Hittade ett par jättesnygga jeansshorts på Gina tricot, men tänkte att jag skulle visa simon när han slutade, innan jag köpte dom. När han kom in till stan så åkte vi ut till Marieberg, dom har ju Gina där med, men där hade dom inga såna shorts, typiskt.. Så får se om dom har såna i eskilstuna =) Tyckte verkligen om dom...

Gick en sväng inne på Marieberg, men hittade ingenting speciellt, eller ja, simon köpte en t-shirt, men mer blev det inte. Åkte sen över till IKEA, men insåg att vi var alldeles för trötta för att vara där nån längre tid, så blev bara en snabb tur igenom. Men vi hittade iallafall ett överkast, och 2 kuddfodral, jättefint blev det. =)

Nej, nu ska jag börja fixa mat, sen blir det sova tidigt idag, båda är helt slut! Och i helgen kommer det bli fullt upp, så är nog rätt bra att vara utvilad. Och Simon ska jobba 7-16 imorgon också.



Våra balkongblommor


Vårat säng överkast + kuddar =)


Kram


Hemma <3

Hemma i Örebro igen då. Självklart så ringde min chef precis från jobbet i e-tuna, och frågade om jag ville jobba extra inatt eller imorgon natt då det var någon som var sjuk. Och även om jag tycker att det är väldigt skönt att vara ledig nu några dagar, så tycker jag att det är så roligt att jobba.

Sitter fortfarande i sängen, simon är och jobbar, och jag hade tänkt att jag skulle ta en välförtjänt sovmorgon, men blev ju som sagt väckt av jobbet. Nu pratar jag lite med fredrik, vi ska åka och handla på willys på em, men först så ska jag röja i köket efter den tre rätters middag som jag blev bjuden på igår av mitt hjärta. Tycker dock att detaljen att jag får diska och röja bland allt är lite komisk ;)

Ska även ta en sväng till gymmet, ska nog ta det först, och disken sen. Gäller att passa på innan det blir alltför varmt! =P

Sen när Simon slutar idag vid 16 så blir det en tur på stan, och troligtvis även en sväng till ikea =) det blir roligt, önskar dock att jag hade lite mera pengar ;) är så mycket jag skulle vilja köpa.. =P nya gardiner och kuddar bland annat =P

Nej, dags att sätta fart, lite frukost, och sen gymmet för hela slanten. Ska bli skönt att gå till ett "vanligt" gym, och slippa alla kraftsportsnubbar =)

Fick förresten blommor av min älskling igår när jag kom hem <3<3






<3


Nej, dags att sätta fart!


Ändrade planer

Ja, skulle ju egentligen varit ledig inatt, men så blev det ju inte. Så nu sitter jag här på jobbet igen, blev ingen tid att uppdatera något på dagen idag, så tänkte jag skulle skriva ett inlägg nu istället.

Ska bli så himla skönt att åka hem imorgon, längtar galet efter Simon, ska bli så himla mysigt att få några dagar tillsammans, och just därför är jag väldigt glad att jag kunde byta den här natten, så att jag kan få en extra dag tillsammans med min älskling. Speciellt när vi ska vara barnvakt fredag-söndag, så är en dag extra ensamma är guld värd! Men ska såklart bli roligt att vara barnvakt också, ska ju bli kanonväder, så blir det nog en del tid vid plaskis, då får jag ju ordentligt med färg iallafall! =)

På fredag kväll ska jag umgås med Claire, dricka vin/öl och snacka en massa skit. Ska bli jättetrevligt, känns konstigt att ses så sällan som vi gör nu, är ju vana att ses nästan varje dag, så är lite skillnad nu. Så har ju en del att ta igen! =)

Sen på lördag så fyller Fredrik 20 år, kan inte riktigt förstå att han är så gammal, han borde vara 12 eller nåt =P Då kommer iallfall mamma och pappa till Örebro, och även mormor. Så blir det middag hemma hos oss, det ska bli trevligt! Fredriks flickvän Jessica är även här under helgen, så det ska bli väldigt spännande att träffa henne, då ingen av oss har gjort det. Hon bor i USA, men är just nu i Rom i 3 månader.

Imorgon ska jag bara sova till 13 typ, sen blir det att packa ihop lite saker, äta lite lunch och åka hemåt. Måste försöka baxa in min cykel i bilen, då pappa ska hjälpa mig att fixa den i helgen! =) Innan jag lämnar stan så ska jag även ta en fika med Anna, för sen på lördag så åker hon till Turkiet, Alanya i en vecka. Vill att det ska vara augusti så att vi också får åka. Eller egentligen vill jag inte det, inte än, för då är ju sommaren över, och jag trivs så himla bra på mitt jobb. Så det kan faktiskt få dröja ett tag till, tiden går ju så himla fort! =)

Hoppas att alla sover gott!

Kram kram

Dålig på att lägga in bilder

Vet att jag är väldigt dålig på att lägga in bilder, men ska försöka att bli bättre på det, då det är mycket roligare att läsa en blogg med mycket bilder. Dock kan jag inte bjuda på några bilder just nu, då jag sitter på jobbet. Rätt lugnt inatt, än sålänge iallafall, men man vet ju aldrig vad som händer.

Skulle egentligen varit ledis imorgon natt, sen jobba en natt och sen vara långledig, men nu har jag bytt, så jobbar imorgon också, och är sen långledig. Det känns skitbra, då kan jag åka till Örebro redan på onsdag! Wiiiie! =)

Kommer en ny uppdatering imorgon, blir att sova länge imorgon med.

Kram och hej

Tropisk värme

Ja, man kan ju fundera på om man verkligen befinner sig i Sverige, för den värme som varit de senaste dagarna känns väldigt mycket som utlandsvärme. Men jag klagar inte =)
Var riktigt härligt att kunna gå ut igår kväll utan att behöva ta med sig någon tröja, och inte ens tycka att det var det minsta kyligt när vi gick hem vid 2 snåret, det är riktig sommar.

Idag gick vi upp vid 9-tiden, eller iallfall ja, Anna var redan vaken och uppstigen när jag vaknade. Hon skulle börja jobba vid 11, sista dagen innan semestern, så därav den tidiga uppgången. När hon gick till jobbet så åkte jag till gymmet, som ligger rätt nära där Anna bor. Svettigt var det, men skönt att ha det gjort så pass tidigt på dagen, speciellt eftersom jag ska jobba inatt. Eftermiddagen har tillbringats ute på gräsmattan, och senare på balkongen, gäller ju verkligen att passa på nu när det är så himla fint väder!

Ska jobba nu 2 nätter, sen ledig 1 natt, och sen jobba 1 natt till, och sen blir det att åka hem till Örebro! =) Saknar Simon jättemycket, så ska bli väldigt mysigt att komma hem, sen på fredag kväll så ska jag dricka öl/vin med Claire och bara sitta och snacka, det längtar jag också efter! =)

Nu ska pyssla en stund, alternativt lägga mig på sängen och sluta ögonen en stund, tänkte att jag skulle vänta med att sova till efter maten, men nu känner jag mig riktigt trött, så kanske ska passa på att sova en liten stund! =)

Hoppas att alla har haft en bra helg, det har jag haft! Avslutar med att lägga upp ett par bilder från igår! =)


Riktig sommardricka, alkoläsk med jordgubbar


Snygging <3 


Kram och hej!

Nya skor!

Kom precis hem från tuna park, har uträttat några ärenden, men hittade även ett par nya skor, det tycker jag om. Har länge funderat på om jag ska köpa såna skor eller inte, hade inte riktigt bestämt mig om jag tyckte att jag passade i dom eller inte. Dom är jättesnygga på andra, och Claire köpte ett par jättesnygga för några veckor sen. Nu när jag var på skopunkten så hittade jag ett par jag gillade, som ändå satt skapligt snyggt även på mig, så då slog jag till. Sen får det väl visa sig om jag trivs med dom eller inte.

Åt en lunchmacka ute på balkongen nyss, och nu ska jag strax gå ut och lägga mig i solen en stund. Man behöver nog dock inte ligga så länge idag, för solen tar rätt bra. Är riktigt, riktigt varmt ute idag, men jag klagar inte. Det här är riktig sommar och det tycker jag om!

Vid 17 tiden ska jag hem till Anna, och senare ikväll blir det utgång. Ska bli roligt, och speciellt i det här underbara vädret! =)

Lägger in ett kort på de nya skorna, lägger även in ett kort på min väska som jag köpte förra veckan!


Skorna


Och väskan.



Ha en bra dag!

Kram / Cecilia

Idag är en bra dag!

Ledig dag idag, plus att solen skiner, kan väl inte bli annat än bra?! Speciellt eftersom gårdagen inte var någe vidare, så var det skönt med en bra dag idag.
Tog lite sovmorgon, som verkligen var välbehövligt, och sen stack jag iväg till gymmet en stund, innan värmen blev alldeles för intensiv. Till lunch fick jag pannkakor, och sen åkte vi till Willys en sväng för att handla lite. Fick även provköra mormors bil, det var lite skillnad mot våran lilla traktor. =P

Sen på em har jag suttit ute i solen en stund på balkongen, det var riktigt hett, så lite färg har jag nog fått. Ska fortsätta jobba på brännan imorgon em, får ju passa på de här dagarna nu när det är fint väder. Nästa vecka skulle ju bli sämre igen hörde jag! Tycker att det kunde få vara så här ett tag nu, älskar sommaren!

Imorgon fm ska vi åka ut till Tuna Park en sväng för att utträtta några ärenden. Ska gå in på OnOff för att kolla efter en billig MP3, skulle vilja ha nåt så att jag kan lyssna på musik när jag tränar. Behöver inte vara något märkvärdigt, utan snarare så billigt som möjligt! =)

Imorgon kväll så blir det fest med Anna, blir mysigt, speciellt i det underbara vädret!

Blev inget pysslande sist jag skrev att jag skulle göra det, läste istället ut min bok, men tror faktiskt att jag ska plocka fram det nu och passa på att pyssla en stund. Har ändå inget för mig ikväll, så ska nog passa på att pyssla lite. Jag har framkallat kort från 2008, men lyckades göra lite fel, så fick inte med hela beställningen, så blir att komplettera beställningen, lite drygt, men sånt som händer =P 

Trevlig helg!


RSS 2.0