Aktiv dag

Ja, iallfall så känns det så, är helt slut. Vet inte om det beror på värmen, eller på sömnbrist. Sov rätt mycket inatt, men är nog lite efter i sömn efter tre jobbnätter, så kan nog vara det.

Blev inge gym på fm, då de hade öppet 16-21, men får bli imorgon på fm istället, då har dom öppet 8-12 =)

Har iallfall gjort en del nytta idag, var först iväg med brorsan och köpte mat inför lördag, inhandlade även lite blommor till våran balkonglåda!

Sen blev det hem för lite lunch och plantering av blommorna, innan det bar iväg till stan. Köpte löparskor och skulle gå till nordea, men de stängde klockan 15, och jag var där 15.30.... har ingen vidare tur med tiderna idag. =P

Hittade ett par jättesnygga jeansshorts på Gina tricot, men tänkte att jag skulle visa simon när han slutade, innan jag köpte dom. När han kom in till stan så åkte vi ut till Marieberg, dom har ju Gina där med, men där hade dom inga såna shorts, typiskt.. Så får se om dom har såna i eskilstuna =) Tyckte verkligen om dom...

Gick en sväng inne på Marieberg, men hittade ingenting speciellt, eller ja, simon köpte en t-shirt, men mer blev det inte. Åkte sen över till IKEA, men insåg att vi var alldeles för trötta för att vara där nån längre tid, så blev bara en snabb tur igenom. Men vi hittade iallafall ett överkast, och 2 kuddfodral, jättefint blev det. =)

Nej, nu ska jag börja fixa mat, sen blir det sova tidigt idag, båda är helt slut! Och i helgen kommer det bli fullt upp, så är nog rätt bra att vara utvilad. Och Simon ska jobba 7-16 imorgon också.



Våra balkongblommor


Vårat säng överkast + kuddar =)


Kram


Kommentarer
Postat av: Claire

Snyggt ;)

2010-07-11 @ 06:27:40
URL: http://clairee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0