Life is good!

Ännu en härlig dag med Gick upp redan vid 8.30 för att honna ut på en joggingrunda innan det blev för varmt. Ut kom jag, men det var en liten aning för varmt redan då, så blev en del promenerande varvat med joggingen... men ett riktigt skönt sätt att börja dagen på :)

Precis när jag kom tillbaka så ringde de från jobbet och frågade om jag vill börja 14 istället för 12.30, vilket jag såklart ville! Så jag hoppade in i duschen, väntade in hjärtat som också var ute och tränade, och sen åkte vi ner till Vilsta för lite solande! Tanken var att vi skulle våga oss på att bada, men var så skönt i solen, så vi skippade det denna gång.


En glass hann vi såklart också med, det bästa med sommaren :)


Nu är vi hemma igen och slänger i oss lite lunch innan det är dags att åka till jobbet. Men känns ändå skönt att ha utnyttjat dagen, och inte bara sova bort förmiddagen, vilket jag i vanliga fall brukar kunna vara ganska duktig på det... ;)

Nej, dags att byta om, äta upp lunchen och sen slänga sig på cykeln :)

Hoppas att ni har en underbar dag i det härliga sommarvädret!

KRAM

Grillning

Nyss hemkommen från en kväll ute i Näshulta. Blev grillning, en öl i solen, och lite bus med småkusinerna! Har äntligen lyckats vinna även Elviras förtroende. När vi sågs i mars fick jag knappt titta på henne, men efter att nu ha träffats 2 dagar i rad så busade vi en massa och när de skulle gå hem så fick jag en puss o kram :)

Innan vi åkte tillbaka in mot stan så åkte vi ner till sjön för ett dopp. Eller ja, de andra badade medans jag vaktade King upp på land :) Hade inga badkläder med mig, plus att jag inte var så sugen på att bada.. :P

Nu väntar jag på att hjärtat ska komma hem, och sen blir det snart sängen. Man blir så trött av värmen, men jag klagar absolut inte, älskar denna värme :) Ska försöka ta mig upp vid 8-tiden imorgon för att springa en sväng.. Väntar man för länge så kommer det att bli alldeles för varmt. :P Sen på eftermiddagen så blir det jobb, så skulle gärna vilja hinna steka i solen nån timme också.. Tyvärr så börjar jag redan 12.30 eftersom det är onsdag, så det gäller att vara lite effektiv för att hinna med allt man vill hinna.
Sen på torsdag jobbar jag dag, och sen på kvällen blir det AW :) Ser mycket fram emot det :)

Saknar mina vänner i Örebro! <3


En massa mys och storhandling

Har varit ledig idag, vilket har varit riktigt underbart! Vaknade redan 7.40 och var helt klarvaken, vilket kändes lite udda såhär på en ledig dag. Men antar att det beror på att jag slog på stort och sov 13 timmar natten till igår :P Så när jag legat en stund och inte kunde somna om så klädde jag på mig, åt lite lätt frukost, och stack sen ut på en joggingrunda. :)
Är en riktigt härlig känsla att kolla på klockan och se att den är 9 och veta att man redan varit ute och tränat. Och en dag som denna när det har varit riktigt varmt så är det ju ännu härligare, för då är det ju fortfarande riktigt behagligt ute. :)

Efter en andra frukost åkte jag ut till Ärla för lite mys och med Linda och hennes barn. Lika trevligt som vanligt! :) Vid 15.30 styrde jag in mot stan igen, plockade upp Simon och styrde ut på landet åt andra hållet för ett besök hemma hos Cilla. Blev bjudna på chokladbollar och saft ute i trädgården. Jättemysigt! Har knappt setts alls sen vi flyttade hit, det får vi ta och ändra på nu framöver :) Efter ett par timmars snack, åkte vi med dom till morfar där vi blev bjudna på middag! :)

Sammanfattningsvis så har det varit en mycket lyckad ledig dag, som jag har utnyttjat till fullo! På vägen hem passade vi även på att åka förbi willys för att fylla på kylskåpet och frysen lite, började eka väldigt tomt därinne :P
Nu ska jag slänga ihop en sallad att ha till matlåda imorgon och sen blir det bums i säng! Känner mig rätt seg, vilket kanske inte är så konstigt, är ju inte van att vara ute en hel dag så här :)

Vad har ni haft för er idag?

Lägger in en bild som Simon tog på våran semester som jag tycker väldigt mycket om!


Trevlig midsommar!

Vi firar våran midsommarafton med lax och färskpotatis...




... jordgubbar och glass


.. och JOBB! :)

Vad har ni för planer för dagen?

TREVLIG MIDSOMMAR!


Lediga dagar :)

Konsten när man jobbar heltid är att ta vara på de lediga dagarna när man väl har några :) Passade först på att sova ut lite, sen blev det en god frukost bestående av mannagrynsgröt! :) Var väldigt länge sen jag åt det, så var riktigt gott!
Efter det så åkte vi ut till Folkesta för att köpa mig en ny dator, då min gamla inte l'ngre sammarbetar med mig. Den hängde sig ungefär varannan minut, och då kändes det bättre att köpa en ny. Så nu sitter jag vid den nya, den är så fin :)

Efter besöket i Folkesta åkte jag ut till Linda och tillbringade eftermiddagen tillsammans med henne och hennes barn. Jättemysigt som vanligt. :)

Hemma tog jag en joggingtur i solen som äntligen tittat fram. En härlig avslutning på en härlig dag! :) Nu ska jag kolla lite mer på tv innan det blir dags för sängen. Imorgon är det ju midsommar, och för mig innebär det jobb, så gäller att vara utvilad!

Vad har ni haft för er idag?

Kram


Älska


Egentid

Ja, nog känns det att man är igång och jobbar igen! Har varit riktigt trött igår och idag, iallafall på kvällen när jag kommer hem från jobbet! Idag fick vi flexa hem redan vid 14, istället för 16 som vi skulle ha slutat, vilket inte alls var helt fel :)

Ikväll jobbar Simon, vilket innebär att jag har haft några timmar för mig själv. Och den tiden har jag ägnat åt scrapbooking. Var några veckor sedan jag gjorde nåt nu, och det beror mycket på att jag plockade undan allt innan inflyttningsfesten, och då blir det inte riktigt av på samma sätt... men nu är sakerna framme igen och jag är igång :)

Är riktigt skönt att ha några timmar för sig själv ibland, att helt själv kunna bestämma när man ska äta m.m. Så till exempel så började jag med 30 minuters powernap i soffan, vilket jag har börjat göra allt oftare. Är så himla skönt att sova en liten stund, och jag slocknar på typ 30 sekunder när jag lägger mig ner.. sen är man lite halvdöd när det är dags att vakna igen, men det går ganska snabbt över :) Gäller att hitta sätt att samla lite extra energi när man jobbar så mycket som man gör...

Nej, skaåtergå till pysslet. Har gjort en sida till i våran kalender... men tänkte visa er den sida som hänger framme just nu... för juni alltså :) Är riktigt nöjd med den!



Vad har ni för planer för midsommar? Själv ska jag jobba hela helgen, men ska iallafall hinna med lite mys med mina föräldrar som kommer på besök :)

Kram

Semesterbilder

Tänkte bjuda på några bilder från semester :)

Skara sommarland- Simon kär gokart :)


Ett besök i Gränna hann vi också med, och veckans ända soliga dag hade vi också :)


En glass vid hamnen blev det...


... och lite mera minigolf :)


Ett stopp i Tisaren blev det också hos Måna och H-I. Där har de tama änder som husdjur, hur
söta som helst!



En utekväll i Örebro.
Inte den finaste bilden kanske, men det är KÄRLEK! <3



Ta hand om er!
Puss

Semestern fortsätter

Jäklar vad skönt det är att ha semster :) Halva veckan har gått och vi är nu i Tisarn hos Måna och H-I. Grillade igår, drack några öl och spelade kort. Idag har slog jag på stort och sov till klockan 11.30, och sen har jag bara legat i soffan med en bok. Det är semester det :)
Ikväll blir det middag och vin med mina finaste tjejer Claire, Moa och Malla. Senare på kvällen blir det utgång, ska bli så roligt att ha en helkväll med tjejerna! <3


Lunch i underbart fina Gränna <3



Relax

Har haft en underbart rolig dag på sommarland, det ända som hade kunnat vara lite bättre är vädret. Men slutade iallafall regna innan vi gick, men har blåst en aning kallt :P Men kul har det varit. Nu sitter vi i tugan som två sega sillar, dricker ett glas vin/en öl och bara tar det lugnt...
Imorgon blir det ännu en dag på sommarland, sen styr vi bilen vidare. Vart vet vi inte riktigt än, men blir söderut iallafall :)


Passande namn på vinet :)

Kram

SEMESTER

Förlåt för dålig uppdatering på sistone, har haft så mycket i huvudet så har inte blivit av att jag satt mig och skrivit nåt inlägg. Har inte gjort så mycket annat än att jobba iof, så har inte funnits så mycket att skriva om. Jo, förresten så var jag på skolavslutning i Ärla i fredags! Lindas son Albin slutade första klass, och det var jättemysgit att vara påmed. Först lyssnade vi på när alla duktiga barn sjöng, och sen fikade vi på en filt på gräsmattan.

Igår eftermiddag klockan 14.30 så trodde jag att jag gick på semester, men så blev det inte riktigt. Blev inringd för att jobba natt, så min semester började istället klockan 5 imorse. Startade den med att sova några timmar, fram till 11, sen blev det att packa ihop det sista inför semestern :)
Nu befinner vi oss på Skara sommarlands camping i en stuga, och de två följande dagarna ska spenderas inne på sommarland :)
Ikväll har vi grillat, druckit ett par öl och spelat minigolf. En helt fantastisk början på semestern, det här kommer bli en toppen ecka, det är jag helt säker på! Det blir ju vad man gör det till så ;)

Nu ska vi ta och spela lite kort innan det är dags att sova, känner mig lite halv sliten. Gick ju upp halv 6 igår morse, och var vaken ända till imorse vid 6, och har sedan bara sovit 5 timmar, plus nån kvart i bilen.. så inte så konstigt att man är lite trött kanske :P








Ha det så bra!

Kram

Nöjd

Känner att jag är på sånt där härligt humör idag! :) Var roligt att vara tillbaka på jobbet igen, och speciellt eftersom vi idag var mycket folk och lagom mycket att göra... eller jag hade iallafall lite att pyssla med nästan hela dagen, och det är då som det är som bäst. Då går tiden fort, men man slipper stressa. Jag och Victoria hann även med en glass i solen på lunchrasten, vilket inte var helt fel! :)

Efter jobbet tog jag mig i kragen och stack ner till gymmet för ett träningspass. Är så lätt att bara lägga sig i soffan när man kommer hem, men det känns så bra efteråt om man tar sig iväg på träning. Påvägen hem handlade jag grillad kyckling som jag ätit till middag. Har fått riktigt dille på grillad kyckling just nu, blir sugen på det varje gång jag är och handlar :P Är ju väldig praktisk mat också, slipper tillagning. Gjorde bara en sallad till, så är ju rätt nyttigt också :)

Nu funderar jag på om jag ska slänga ihop en omgång scones tills älsklingen kommer hem, han jobbar kväll och borde komma om 45 minuter eller något. Och ofta är man hungrig när man kommer hem från kvällspassen, så tror nog att det blir en bra ide med scones :)

Imorgon förmiddag ska vi till banken och fixa lite saker, och sen måste vi ta en tur till ÖB för att inhandla en del grejer till semestern. Bara 4 arbetspass kvar nu. :) Även om jag tycker att det är otroligt roligt att vara på jobbet så ska det faktiskt bli rätt skönt att vara ledig en hel vecka, hoppas bara på fint väder nu också :)

Slänger in en bild från min middag på balkongen. Ibland är det rätt härligt att vara själv, att ha lite egentid. Iallafall så länge man har nåt att göra ;)




Nu blir det sconesbakning :)

Solbränd och utvilad

Nu är jag tillbaka i Eskilstuna efter en helg i Falun. Åkte ju upp i lördags em när Simon slutade jobba, var en väldigt varm bilresa men annars gick det väldigt bra... så fort vi kom ut ur Eskilstuna, fastnade i lite bilköer först på grund av å-varvet. :P

Söndagen ägnades åt att bara njuta av att vara ledig. Jag, pappa och Simon var en sväng till lugnet och sprang milspåret. Var typ ett år sedan jag sprang så långt som en mil sist (har fortfarande en hel del problem med mina knän), men det kändes helt underbart. Ingen smärta alls i knäna och eftersom jag hade sällskap så kämpade jag på trots min nu för tiden rätt taskiga kondition så hela passet kändes riktigt bra! Och då jag strechade ordentligt efteråt så slapp jag till och med träningsvärk ;)
Till middag blev det grillat, och efteråt blev det en runda minigolf uppe på lugnet. Precis innan vi skulle börja spela så träffade vi på en gammal granne där jag varit väldigt mycket barnvakt när jag bodde hemma. Vi blev hembjudna dit på fika efter att vi spelat klart, vilket var väldigt trevligt. Var många år sedan jag träffade dem sist. Och barnen hade blivit så himla stora, åren går helt klart fort :P

Då det igår bjöds på sol från klarblå himmel så tillbringades dagen i en solstol i mamma och pappas trädgård vilket resulterade i en rätt ordentlig solbränna (i mitt fall är solbränna samma sak som röd som en kräfta :P) men är iallafall härligt att ha fått lite färg.

Imorse skjussade vi pappa till jobbet vid halv 8-tiden, och sen åkte vi hemåt. Jag har varit ledig även idag, men Simon hade HLR-utbildning vid 12, så vi var ju tvugna att ta oss hemåt. Ett snabbstopp vid IKEA i västerås hann vi dock med, även om det inte blev nåt handlat. Var bara nyfiken på det nya IKEA, och det var verkligen stort! Ser fram emot att göra ett nytt besök i slutet av sommaren då vi har en del som skulle behöva inhandlas, men just nu saknas pengarna :P

Imorgon är det slut på ledigheten för den här gången, men jag har bara 5 arbetspass kvar innan det är dags för SEMESTER. Blir jobb onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag, och sen har jag en veckas semster :) En vecka kanske inte är så mycket, men det är första gången jag har betald semester så en vecka känns faktiskt helt ok :) Och vi kommer att vara borta hela veckan, åker till Skara på måndag morgon och sen kommer vi tillbaka på söndag. I Skara kommer vi visserligen bara vara i två nätter, men sen har vi inte riktigt bestämt vad som händer de följande nätterna. Det vi vet är att vi till helgen ska befinna oss i Uppsala hos Simons syster, så blir att lite långsamt förflytta oss uppåt, men vad som händer på vägen får vi väl se, känns skönt att inte ha allt planerat in i detalj ;) I Skara ska vi iallafall bo på camping och leka gärnet på Skara sommarland! :) Jag vet att vi inte har några barn, men jag lovar att på ett sånt ställe kan nog jag och Simon ha precis lika roligt som om vi vore barn :) Ska bli jättehärligt att bara komma iväg och få göra något annat än i vardagen. Lite kvalitetstid! <3

Nej, nu ska jag packa upp det vi haft med oss i helgen. När jag kom hem idag så åkte jag nästan på en gång ut till Linda, och jag kom ganska nyligen hem. Blev bjuden på supergod middag! Så är nog dags att sätta lite fart nu, för sen måste jag försöka somna tidigt eftersom jag imorgon börjar 7 :P Simon är i Stockholm tillsammans med pappa och ser på fotboll. De sitter på en pub och äter middag, dricker öl och tittar på Sverige-Finnland.  :)

Vad har ni haft för er i helgen?

Kram

Underbar start på 4 lediga dagar!

Började min lördag med spinning klockan 10, och ett riktigt mördarpass dessutom, så nu vet man att man lever. :) Men känns riktigt bra att börja helgen med det, sen blev det en liten tur till bolaget och nu är jag hemma och packar ihop mina saker. När Simon slutar jobbet vid 15.30 så är det full fart mot Falun som gäller... men innan det tänkte jag hinna med en fika hemma hos min mormor. Köpte jordgubbar när jag var på stan som jag tänkte vi skulle ha till fika, men när jag ringde henne så stod hon och bakade rabarberpaj, så blir det till fika istället. Tar med jordgubbarna till Falun istället så får det bli efterrätt till middagen ikväll :)

Är så underbart väder idag, kan knappt tro att det är sant eftersom jag är ledig. Hoppas att det håller i sig några dagar till eftersom jag är ledig ända till på onsdag :)

Nu ska jag fortsätta att packa och bära ut saker till bilen. Blir kanske någon uppdatering i Falun, annars hörs vi på måndag kväll när vi kommer hem igen :)

Avslutar med en bild på de underbara jordgubbarna. Jordgubbar är äkta sommar för mig :)



Ha en underbar helg! <3

Rymdgubbar

Känner nu hur glad jag är att jag och Simon fått nästan helt lika schema i sommar. För den här veckan går vi om varandra rätt mycket, den ena jobbar dag och den andra kväll, och om vi hade jobbat så hela sommaren så hade det blivit en rätt tuff sommar. Speciellt eftersom min jobbsituation under sommaren kommer bli allt annat än rolig så är jag glad att jag har sällskap när jag väl inte jobbar. Är jag ensam sitter jag och ältar så mycket...

Idag har vi på förmiddagen haft saneringsutbildning där vi har lärt oss hur vi ska göra om det till exempel händer en kemisk olycka eller där personer fått andra farliga ämnen på sig. Vi fick testa att klä oss i saneringsdräkterna vilket var väldigt lärorikt, det svåraste var nog att få på sig dom... Och med dom på så kände man inte sig så värst smidig, man såg ut som att man hade rymddräkt på sig :)
På eftermiddagen blev det lite jobb :)

Efter jobbet har jag inte presterat så speciellt mycket... var lite sugen på att dra ner till stan och käka och dricka en öl, men i brist på sällskap somnade jag istället i soffan. Så fick sedan laga till lite mat hemma istället, och efter det har jag även bakat chokladbollar som jag tänkte överraska älsklingen med när han nu snart kommer hem från jobbet! :)



Trevlig kväll!


RSS 2.0