Blogg från mobilen

Ja, här kommer det första inlägget från mobilen :) de har idag äntligen släppt en app från blogg.se, har länge saknat det eftersom det gör det lättare att blogga med bilder man tagit med mobilen... Dock tar det ju mycket längre tid att skriva, så kommer nog inte bli så långa inlägg från mobilen, då är datorn bättre :)

Idag har jag varit på utbildning hela dagen, fick lära oss om katastroflägen, så var mycket intressanta saker. Dock är det väldigt segt att sitta stilla och bara lyssna en hel dag, man blir helt trött i huvudet. :p

Ikväll blir det slappande i soffan, nåt annat orkar jag inte...
Imorgon är det kvällsjobb som gäller, sen har jag tagit på mig ett kvalpass på lördag dag :)

Simon håller på med maten nu, blir raggmunk :)

Ha en trevlig kväll :)


Slut på semestern!

Men jag är inte speciellt ledsen över det, utan snarare rätt glad! Ser mycket fram emot att jobba igen, så känns bara roligt! Klart att det har varit väldigt skönt att vara ledig, men nu när jag känner mig utvilad skulle jag snart bli väldigt rastlös att bara gå hemma! :P
Och första veckan börjar lugnt, jobbar kväll idag och dag imorgon. Sen på torsdag så blir det utbildning hela dagen och sen avslutar jag jobbveckan med en fredagskväll. Nästa vecka är jag tillbaka på allvar då det vankas en 6 dagars vecka :P

Igår var jag trött hela dagen och funderade ett tag på om jag skulle hoppa över spinningen, men som tur var så masade jag mig iväg och tur var väl det! För bara efter några minuter på spinningcykeln var jag full av energi igen, var en riktigt härlig känsla att köra slut på kroppen. När jag kom hem så var jag helt slut, men då på ett skönt sätt, så är så nöjd att jag tog mig i kragen och tog mig iväg. Blev så pepp att jag bokat ett nytt spinningpass tills imorgon :) Känner att jag är på G med träningen igen nu och det känns bra!

Nu ska jag ta och äta lite lunch innan det bär iväg till jobbet. Hoppas på en skapligt lugn kväll då jag är lite rädd att jag kommit ur rutinerna... känns som att jag inte jobbat på flera månader, men det kanske är ett tecken på att jag verkligen kopplat av :)

Har inga roliga bilder att bjuda på idag så lägger in en från semestern :)



Ha en bra dag!



Måndag morgon

Ny vecka, men än sålänge är jag fortfarande ledig. Idag mår jag mycket bättre än jag gjorde igår, huvudvärken är nästan borta och jag känner mig mycket piggare :)
Har precis tagit ut en kladdkaka ur ugnen och inväntar nu Linda och Max som snart kommer på besök. :)




Hoppas att ni får en härlig dag, för det ska jag ha! :)


Familjehelg

Eftersom planerna för helgen blev lite ändrade så här i slutet på veckan så blev det ju ingen utflykt till Stockholm utan istället besök av min familj. Jättetrevligt att få umgås med hela familjen, och för att följa traditionen så avslutades kvällen med en omgång plump.

Idag har jag inte gjort så mycket, har förföljts av en jobbig huvudvärk hela dagen, som först nu under kvällen börjar ge sig. Hade tänkt att jag skulle utnyttja de här sista semesterdagarna till att göra sånt jag tycker om men som man inte hinner med så mycket när man jobbar, som scrapbooking och att läsa böcker... men har inte blivit så mycket av det idag heller då jag mest legat utslagen i soffan :P
Men nu när jag känner jag mig lite piggare och efter att jag fixat lite mat så blir det nog lite pysslande. Måste ju passa på när Simon inte är hemma heller. :P

Även om den här semestern har varit väldigt efterlängtad och att det har varit jätteskönt att vara ledig så måste jag erkänna att börja jobba igen på tisdag! Saknar faktiskt mitt jobb, och det känns som en väldigt bra känsla. Är så glad att jag har ett jobb som jag verkligen trivs med! Det borde alla få ha!

Imorgon så står en dejt med Linda på schemat, följt av ett besök av farmor och farfar och sedan avslutar jag dagen med ett spinningpass. Måste ju utnyttja den sista lediga dagen, sen blir det 4 dagars jobb :)

Nu måste jag fixa nåt att äta, då magen börjar eka väldigt tom :P Vad har ni haft för er i helgen?

Kram

Barcelona

Efter 4 dagars semester i Barcelona är vi nu hemma igen. Eller ja, vi kom faktiskt hem redan igår, men igår var jag så trött så jag orkade varken skriva ett inlägg eller lägga in bilderna från resan i datorn. Så kvällen igår spenderades i soffan med att titta på de idolavsnitt som varit under den gångna veckan och till middag blev det pizza. Natten till igår hade bjudit på alldeles för lite sömn (ca 2 timmar) så det var ju inte så konstigt att man var lite trött. Flyget hem till Sverige gick redan 6.55 och bussen ut till flygplatsen 3.30. =/

Semestern i Barcelona har varit helt underbar, hade inte kunnat vara bättre. Sol och värme har vi haft i mängder, har promenerat runt halva staden för att titta på alla fina byggnader som finns. Ett besök på stadens aqvarium samt en dag på stranden hann vi också med. Och ihop med detta blev det massa god mat och dryck. Sammanfattningsvis väldigt härliga dagar. Tänkte att jag här nedan skulle bjuda på några bilder.

Man säger ju att en bild säger mer än tusen ord, så varsegoda:





    














Idag har vi haft besök av Bitte och Agnes. De var här och fikade och kikade hur vi bodde. :) Lika trevligt som vanligt!
Nu blir det middag och mys framför tvn.

Imorgon kommer mamma, pappa och Fredrik på besök, vilket ska bli väldigt mysigt! Länge sen hela familjen var samlade! :) Skulle ju egentligen ha varit i Stockholm hela dagen imorgon då Simon skulle ha sprungit Lidingöloppet, men pga att han fått en infekterad hårsäck i ansiktet och nu äter antibiotika så kan han inte springa. =/

Nej, nu ropar Simon att jag ska komma och äta :)

Kram

Shopping

Tänkte lägga ut lite bilder på sånt som jag shoppat senaste veckan :)









Nu ska jag ner till stan för att växla pengar :)

Bra avslut på en bra dag

Avslutar en härlig dag med en kopp Cappucino med daimsmak och ett par bullar.



Behöver jag säga att jag tycker om att vara ledig?

God natt!


Örebro

Är nu inne på min tredje lediga dag. Måste erkänna att jag gillar det här med att vara ledig :)

I måndags kväll så var Simon på fotboll och såg när ÖSK mötte AIK. Tyvärr så förlorade dem, men tror att Simon var rätt nöjd iallafall, var rätt länge sen han var på en match :) Jag var inte så sugen på att stå ute och frysa i nästan 2 timmar, så stannade hemma hos Simons mamma och tillbringade kvällen i soffan framför tvn :)

Igår var det kvalitetstid för hela slanten. Började med en ordentlig sovmorgon och några timmars slappande innan det bar iväg upp till brickebacken för att hämta upp Mathilda och Fabian och vi styrde bilen mot Marieberg. Där handlade vi en tidig födelsedagspresent till Fabian (han fyller år om några veckor), åt på mcdonalds och köpte godis. Efter Marieberg så åkte vi hem till dem och spelade memory en stund innan jag tog bussen ner till stan för middag med Claire. Var som vanligt jättemysigt att träffa henne, dagar som denna ångrar jag att jag flyttat från stan.
Efter middagen åkte jag tillbaka till mathilda för att spendera kvällen tillsammans med henne och en film :)

Idag har vi en så länge inte hunnit med så mycket än. Har dock varit iväg till Karslundsspåret och sprungit 6.2 km, vilket jag är väldigt nöjd med. Var länge sen jag sprang 6 km helt utan att gå, kanske börjar ta mig tillbaka till lite av min gamla kondition :)
Nu har vi precis ätit lunch, Simon duschar och jag hamnade här. Så fort vi är färdiga så blir det en tur till stadium outlet och sen en sväng på stan. Ikväll blir det middag tillsammans med Måna och H-I innan vi åker tillbaka till Eskilstuna :)

Lägger upp ett par bilder från gårdagen:

Kul på Marieberg :)


Mathilda och Fabian har skaffat katt :)


Kvällsfika :)


Nu ska vi ge oss iväg!

Skriver mer ikväll :)

Kramkram

Söndagsmys

Idag kom hjärtat hem igen efter att ha spenderat helgen i Nora hos sin pappa. Bland annat så sprang han ett halvmarathon som uppladdning inför Lingöloppet som går av stapeln om två veckor. Lite knäpp är han nog allt min karl :P

Själv har jag ägnat helgen mest åt att jobba och sova, men har även hunnit med kalas med kusinerna och middag hos mormor.
När jag gick hem från jobbet imorse strax efter 7 så var det med vetskapen om att jag nu har 2 veckor semester! Känns riktigt, riktigt härligt faktiskt! Även om jag tycker att det är otroligt roligt att jobba, så är jag efter denna sommar rätt sliten, så ska bli skönt att vila upp sig lite :)

Imorgon eftermiddag så bär det av till Örebro för att tillbringa några dagar där. Som jag längtat efter dessa dagar då jag ska passa på att träffa en massa underbara människor som jag saknar så mycket! <3
Börjar dock morgondagen med ett besök på bilbesiktningen kl 7.20, så någon sovmorgon blev det inte tal om, men det får jag väl ta igen någon annan morgon :)

Ikväll har det endast blivit slappande i soffan, orkade inte ens laga mat så köpte hem mat från pizzerian. Ibland får man vara lat, speciellt när man har semester :)



Nu är det dags för sängen då antalet sömntimmar blivit lite för få denna helg :P

Vad har ni haft för er i helgen?

Kram

God morgon eller god natt

Nyss hemkommen från jobbet och ska alldeles strax krypa ner i sängen för några timmars sömn. Ska upp vid halv två det i eftermiddag vankas kalas :)

Var bara tvungen att lägga upp en bild på mina söta små vänner jag fick av Linda igår!


Såå söta! :)

Nej, nu blir det sängen! :) Ha en bra dag!

Kramar



Härlig dag

Idag har varit en härlig dag! Började med sovmorgon, skulle egentligen gå upp vid 9, men somnade visst om igen och Simon väckte mig vid 11.
På eftermiddagen så åkte jag till Mariefred för att träffa Bitte och Agnes. Var jättetrevligt, hade inte setts på jättelänge så var väldigt roligt att träffa dem igen! Och Agnes hade blivit så stor! :)

När jag kom hem så blev det lite mat innan jag åkte ner för att spinna! Efter varje spinningpass känner man sig så otroligt nöjd med sig själv, för det känns hur bra träning det är. Plus att det är otroligt roligt! Påvägen hem var jag tvungen att handla, och var egentligen väldigt godissugen, men bestämde mig istället för att köpa lite frusen frukt. Så till kvällsmat blev det keso blandat med hallon och blåbär, riktigt gott var det! :)



Nu är det sovdags! :)


Ett par dagar ledigt mitt i veckan

Halva veckan har gått och jag har nu bara två arbetspass kvar att jobba innan det äntligen är dags för min efterlängtade semester :) Men först så ska jag vara ledig två dagar som ska spenderas på bästa sätt. Imorgon blir det först lite sovmorgon och sen efter lunch bär det iväg till Mariefred en sväng för att hälsa på Bitte och Agnes. Var jättelänge sen jag träffade dem, så det ska bli jätteroligt!
Sen på kvällen blir det ett spinningpass tillsammans med Linda. Vi har i flera veckor försökt hitta ett tid som passat för båda, förra veckan hade vi bestämt ett pass men då blev jag ju sjuk. Men nu så ska det bli av! Är ju mycket roligare att träna tillsammans med någon. :)
Sen på fredag så blir det en sväng ut till Linda. Är härligt när man har några lediga dagar så att man hinner träffa alla fina människor :)

Var iväg på ett gympapass igår på friskis. Var gympa medel styrka, och styrketräning var ordet. Idag har jag den värsta träningsvärken på länge. Har ont i magen, nacken och axlarna, men det ska väl kännas att man har tränat! :)

Nu ska jag ta en dusch, och sen blir det nog sova, har varit otroligt trött ett par dagar nu, så dags att ändra på det! :) Helgen kommer att bjuda på nattjobb och födelsedagskalas, så blir nog inte så många timmars sömn, så gäller väl att ligga lite på plus inför helgen! :)

Hoppas att allt är bra med er!

Kramkram


Bullbak

Har haft en härligt, ledig slappsöndag som till en ganska stor del har bestått av bullbak. Blev riktigt goda bullar faktiskt, iallafall om man ska tro Simon som åt 7 stycken när han kom hem från jobbet ikväll :)





Har även städat lägenheten, bytt lakan, tvättat och tränat. Som träning så blev det en sväng på racern på kvällskvisten. Så måste säga att jag är riktigt nöjd med min söndag. :)

Imorgon blir det först ett besök hos Cilla och Sixten, och sedan klockan 14 är det återigen dags för jobb! Men bara 1 vecka kvar till semestern nu! :)

Kram

Dagen efter...

Idag känner jag mig en aning sliten, och det beror inte på festen igår eftersom jag körde, utan kanske mer på de tre nätterna med nattjobb. Kom hem vid halv ett inatt, men då var jag klarvaken, så blev några timmar i soffan framför tvn innan vi kröp i säng. Vilket såklart resuterade i att jag var jättetrött imorse och sov till halv 12... så kan det gå..

Nu har vi precis ätit lunch och Simon ska strax åka till jobbet. Jag ska åka ner till affären en sväng för att inhandla det jag behöver för eftermiddagens aktivitet: Bullbak :) Får väl se hur det går, var länge sedan jag bakade några bullar :P

Kvällen igår var riktigt trevlig, roligt att träffa en massa nytt folk. I början av kvällen satt vi ute och grillade, men efter maten konstaterade de flesta att det var en aning för kallt att sitta ute, så blev att flytta in istället :)
Blev riktigt avundsjuk på deras hus, var hur mysigt som helst! Ett riktigt gammalt hus, men som var delvis renoverat på senare år. Så fanns en del att pyssla med, vilket kanske är charmen med att ha hus. Bjuder även på en bild på utsikten från deras tomt, superfint!!



Nej, dags att ta tag i bakningen!

Hoppas att ni har en härlig, lat söndag! :)


Grillfest/Inflyttningsfest

Nu är jobbet slut för denna vecka, vakade av efter min tredje natt imorse. Var en hektisk natt och den mest framträdande käslan när jag gick hem imorse var hunger. Blev inte så mycket ätande under natten, så var riktigt hungrig när jag kom hem :P
Nu har jag sovit några timmar och känner mig faktiskt relativt pigg. Ska precis äta lite lunch och sen blir det att förbereda sig för grillfest i Torshälla. Ska bli riktigt trevligt, hoppas bara att jag håller mig pigg :)

Imorgon ska jag njuta av en helt ledig dag, Simon ska jobba kväll, men själv är jag helt ledig! Funderar på att baka lite bullar, eller nåt liknande.. :)

Kan inte fatta att vi redan är inne i september, nu känns det som att sommaren är över på riktigt. September är ju en höstmånad, iallafall så tycker jag det. Så Barcelona resan kommer ganska lägligt känner jag, hela min kropp längtar efter lite sol och värme. Har knappt hunnit med att njuta av solen alls under sommaren. Men om jag bara får några vackra varma dagar i spanien så kan jag glatt acceptera att det är höst när jag sen kommer tillbaka. För det finns en viss charm med hösten också, som vackra färger, tända ljus, myskvällar i soffan. :)

Nej, dags att inta lunchen och sen måste jag välja kläder inför kvällen :)

Vad har ni för planer för kvällen?

Kram

RSS 2.0