Kvällens meny

Ja, lite god mat måste man ju ha iallafall, även om vi ska åka och jobba. Dock känns det lite tråkigt att inte kunna ta ett glas vin till, men alkoholfri cider funkar det med.. Så här ser menyn ut:

Förrätt: rostat bröd med gravad lax

Varmrätt: Lövbiff med blåmögelost och champinjoner och potatisgratäng

Efterrätt: Glass med blåbär och hallon


Blir hungrig bara av att skriva det.. Hoppas att det smakar lika bra, men det är jag rätt säker på. =) Förrätten har vi redan ätit och den var god... väntar nu på att potatisgratängen ska bli klar.

Hoppas att alla får en toppenkväll, vad ni än ska göra!

Kramkram

                  


Året i bilder

Ja, nu är det snart ett nytt år. Året som har gått har bjudit på en massa roligt.. tänkte bjuda på lite bilder från det gångna året =)



I Februari flydde vi det kalla Sverige och åkte till Egypten med John och Madde. =)



Jag och Claire hjälpe Moa att flytta, kvällen slutade med att vi drack 3 lite vin! =) Älskar er! <3


Jag, Claire och Moa åkte till Falun en helg för att skidor och snowboard! =)



I april var vi på bal på slottet, tillsammans med Claire och Johan! =)



Studenttider, dags för kusin Malin att ta studenten...



.. och en vecka senare var det brorsan tur <3


Midsommar firade vi i Tisaren med Matilda och Fabian! <3



Vi åkte även en sväng till Parken Zoo i Eskilstuna med Fabian <3



Molly hyllde 1år 12 augusti =)



I oktober hade vi sittning! Mina bästaste tjejer! <3



Vi var till Lek och Buslandet tillsammans med Leo och Fabian en fredag i November, superroligt hade vi! =)



Den 7:e november var vi på kryssning.. Anna, Carro, Madde....



Carro...



jag, Moa och Claire <3 Riktigt roligt hade vi! =)


Hoppas att nästa år blir precis lika roligt!

Gott Nytt År

Flickan som lekte med elden..

Har sett den nu, den var rätt bra. Fast jag tror att jag bara tyckte att den var bra för att jag älskar böckerna! Känns som att man skulle ha svårt att hänga med om man inte läst böckerna, men jag vet inte..



Marieberg

Ja, eftermiddagen har tillbringats i Marieberg. Hämtade Simon halv 1 när han hade haft körlektion, och vi styrde då kosan mot Marieberg. Började med ett litet stopp på IKEA, där blev vi dock inte så långvariga då vi insåg att vi ville ha en massa saker, men faktistkt inte har råd just nu =P Så gick mest igenom, handlade lite smågrejor...
Var även in på jysk, stadium och godislandet innan vi gav oss i kast med den svåra uppgiften att hitta en parkering utanför köpcentret. Jag kan ju säga så mycket som att vi inte var ensamma =P

Väl inne så köpte Simon en jacka (för julklappspengarna från mig och farmor och farfar), han tittade på skor, vi tittade en del på kläder och åt en god middag på Pacos. Besöket avslutades med en sväng på systemet.

Nu har vi hyrt film.. ska se flickan som lekte med elden... jaaa, jag vet att vi är sega.. men vi tänkte gå och se luftslottet som sprängdes på bio i veckan, och då måste vi se den här först =P

Hoppas ni har haft en bra dag! =)

Kramkram

PM

Sitter och skriver på diskussionen på vårat PM, tycker att det är svårt att veta hur man ska formulera sig. Har många bra tankar, men har så himla svårt att få ner dem på pappret. Så har skrivit en massa lösa stycken, och sen hoppas jag på att Claire ska förstå vad jag har tänkt, och sen fixa till det så att även andra förstår vad jag menar =P
Jag är så skoltrött, vill ha jullov, men förhoppningsvis så blir vi klara ikväll så får jag vara lite ledig i veckan, det vore rätt skönt. Som det ser ut nu så jobbar jag inte ens, men om jag får jobba lite så gör det ingenting, bara jag slipper tänka på skolan. =P

Imorgon blir det shopping i Marieberg =D blir nog även en liten sväng på IKEA, var ett tag sen vi var där nu. =) Hade tänkt åka tidigt och vara där när de öppnar, men sen kom Simon på att han har körlektion 11.30, så blir att åka efter det! =)

Nej, ska väl ta och ägna mig åt skrivandet igen.. borde ta och värma lite mat snart också.. har knappt ätit något idag..


Frusen bil!

Dags att vakna, men känns inte det minsta roligt, är helt sjukt trött. Känns som att jag skulle behöva sova minst 2-3 timmar till. Men det skulle vara dumt det med, eftersom jag måste kunna sova inatt. För nu är det faktiskt slutjobbat för några nätter. Som det ser ut nu så jobbar jag inte fören på nyårsafton, men det hinner väl ändra sig.

Imorgon tänkte jag och Simon åka till Marieberg och shoppa lite, Simon ska köpa sig en jacka (min julklapp till honom), och jag tänkte kika på lite kläder =) Blir nog en liten sväng till Ikea också =) Är så skönt när man har bil, allt blir så mycket enklare då, det behlvs inte lika mycket planering som när man ska åka buss, plus att det går mycket fortare.

Imorse när jag skulle åka hem så var bilen helt genomfrusen, det var till och med is på insidan, tog typ 15 minuter innan jag såg nåt genom vindrutorna och kunde styra kosan hemåt. Men sen var det ju minus 15 också. =/ Fick höra av en brukare att det stått på SMHI att det ska bli MINUS 28 på onsdag. :S det är väl i kallaste laget tycker jag då =P

Nej, nu ska jag äta lite frukost, sen sticka ut och träna lite, och sen ska jag skriva på PMet.

Ha en trevlig söndag!

Kramkram

Jobb inatt igen.

Ja, sista jobbnatten av tre nu.. Natten igår gick bra, den var väldigt lugn om man jämnför med julaftonsnatten. Det ända jobbiga var ju att det snöade hela natten, men som tur var så körde Sofie, det var skönt.
Inatt så kör jag, då Sofia kom hem från Thailand idag vid 15. =)

Nu ska jag ta och äta min pastasallad jag köpt, sen snart dags att jobba igen!


Vilken natt

Ja, var värsta natten på väldigt länge, tror inte att jag har jobbat nån sån natt förut. Åkte ut vid 22, kom in 03.30 första gången, var inne en halv timme typ, åkte sen ut på larm, och var sen inne en halv timme till, sen var det dags för morgonjobben. =/
Sen när vi slutade så fick jag inte sova på en gång heller, för Claire och Johan skulle åka med tåget till Stockholm vid 9, så hade lovat att skjussa dem. En stor fördel är att jag nu har bil ända fram till 5 januari typ =) känns toppen! =)

Somnade sen vid halv 10 typ, och sov ända fram till 17.30.. Var nog lite trött.. så nu har jag tittat lite på film med Simon, nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen är det dags för middag. Eller ja, rester från igår, men det känns underbart att slippa tänka på maten, utan bara kunna värma.

Sen är det dags att åka till jobbet igen, hoppas på en lugnare natt inatt. =)

Hoppas att alla som ska ut och festa idag i sann juldagsanda får riktigt roligt! Själv ska jag fortsätta tjäna en massa pengar! =)


God fortsättning!

God Jul!

Ja, då var julafton snart förbi! Har lite svårt att fatta att det har varit julafton idag, men det har iallafall varit en väldigt mysig dag!
Började dagen med att gå upp vid 9 och sticka ut och springa, kom tillbaka vid 10 och väckte Simon med frukost på sängen och lite mys.
Sen öppnade vi våra julklappar, jag fick jättefina örhängen av Simon. <3 Sen skulle min älskling åka till sin farmor och farfar för julmiddag, och jag påbörjade min och Claires julmiddag. Måste säga att jag är riktigt nöjd med maten, för att vara första gången jag fixar ett julbord så är jag riktigt nöjd =) och mätta blev vi verkligen. Bara ett glas vin som saknades, eller en öl. Men gick bra med julmust också!

Nu har Simon precis kommit hem, Claire har gått hem till sig en stund, och snart ska vi alla tre till jobbet. För Claire den sista av tre, för mig den första av tre =P

Nej, nu blir det lite mys med Simon i soffan!

Hoppas att ni har haft en trevlig julafton! <3



Uppesittarkväll

Nyss hemkommen från mysig uppesittarkväll hos Måna och Hans-Inge. Bjöds på god mat och trevligt sällskap. =)
Även Simon bror Patrik var där, det var trevligt. Har inte träffat honom så många gånger, trots att jag och Simon har varit tillsammans 3 år snart. =P och ändå bor han i Örebro. =P

Under dagen har jag varit barnvakt åt Leo och Molly, det var jättemysigt! Vi gjorde marsipangodis (jag och leo) och åkte pulka/lekte i snön! =)

Nu blir det snart sängen, så jag orkar med de följande 3 jobbnätterna.. Men först så blir det julmiddag hemma hos oss, första gången jag fixar all julmat. Tycker att det är mysigt, älskar julen, framförallt att pyssla inför julen! <3

Nattinatti!

Helg i Mora

Ja, sitter nu vid datorn i Falun, ska åka hem om 1.5 timme ungerfär. Har tillbringat helgen i Mora tillsammans med mamma o pappa, har varit en riktigt mysig helg bestående av skidåkning, kortspelande, julklappsbyte och god mat. Dock var det en aning kallt när vi kom fram till Mora i fredagskväll. Var minus 26 grader ett tag, inte riktigt skönt om ni frågar mig =P

Lördag morgon var det "bara" minus 18, blev dock varmare på em och jag och pappa vågade oss ut och åka skidor.

Idag har jag och pappa sprungit här i Falun, sen blev det pizza, mums. =)

Tänkte att jag skulle uppdatera innan jag åker hem då jag fick reda på tidgare idag att vårat modem gått sönder, så vi är utan internet och hemtelefon till tisdag eller onsdag..

Uppdaterar igen så fort jag har internet igen! Tills dess får nu ha underbara dagar!

Kramkram

Dags för skola!

Ja, nu ska jag ta mig i kragen och gå till skolan idag. Har blivit lite överhoppade föreläsningar den här veckan, men det beror både på att föreläsningarna har varit orelevanta, samt att jag har varit tokförförskyld hela veckan.

Igår kokade jag och fredrik knäck, dom blev supergoda... ska nog koka en omgång till nästa vecka, för dom här kommer ta slut innan jul =P

Ikväll blir det nattjobb, sen åker jag hem till Falun imorgon bitti. Sen när mamma slutar så åker vi upp till Mora, där vi ska tillbringa helgen. =) Det ska bli mysigt!

Nej, nu ska jag ta och bege mig till skolan! =)

Ha en bra dag! =)

Uppdaterad lista

Ja, har faktiskt fått en del gjort idag iallafall. så här ser listan ut nu:

* Duscha
* Posta julkorten
* Skriva PM med Claire
* Slå in julklapparna och göra etiketter till dom
* Packa 
* Städa och plocka undan lite
* Göra havrekex

Plus att har
* gjort knäck med Fredrik
* tvättat

Känns som en helt ok dag! =)

Lite bättre idag, men fortfarande snorig

Ja, känner mig lite bättre idag, men helt pigg vore det ju synd att säga att jag är =P Tror jag hoppar föreläsningen idag med, känner att jag har tillräckligt med saker att göra hemma.. och vill hellre gå på dom föreläsningarna som är imorgon. Så är en del som jag behöver göra idag, för att slippa stressa imorgon.

Att göra lista

* Duscha
* Posta julkorten
* Skriva PM med Claire
* Slå in julklapparna och göra etiketter till dom
* Packa 
* Städa och plocka undan lite
* Göra havrekex

Ja, jag tror det var allt. =) Tror jag ska börja med att hoppa in i duschen, sen hoppas på att Claire ska vakna snart så att vi kan börja med PMet. =)


Ha en bra dag!

Kramkram


Julpyssel och PM-skrivning

Ja, dagarna går, kan inte fatta att det snart är jul. 9 dagar kvar nu bara..

Söndags blev en lite småseg men mysig dag.. Vaknade vid 11, tittade på tv en stund innan vi gick upp, sen plockade vi fram barnen i oss och gjorde ett pepparkakshus. Vi hade otroligt roligt när vi gjorde det, och det blev faktiskt riktigt fint också! =) Är så nöjd så...



Nu ska jag bara köpa lite bomull att lägga runt, så att det blir som snö, och sätta dit lite tomtar så blir det riktigt mysigt <3

Igår på fm tog jag det bara lugnt, läste artiklarna till PM skrivningen, så fruktansvärt tråkigt, men man har väl inte så mycket val, det bara måste göras..

Till råga på allt så har jag blivit förskyld, bläää, det har jag ju inte någon lust med.. men är väl inte heller så mycket att göra nåt åt..

Nåt som är bra är däremot att jag nästan är klar med alla julklappar, har bara Simons kvar, och den kan jag köpa nästa vecka. Var mer brottom att fixa dom till familjen, eftersom jag åker hem på fredag! =)


Simon syster Sandra är här och hälsar på några dagar, de håller just nu på och bakar i köket, får se hur det går!  =)


Nej, ska väl återvända till PM-skrivandet, även om det är tråkigt.. =P


God Natt!

Haft en toppenkväll ute, nu är jag jättetrött och ska sova strax. Är efterfest hemma hos oss, är jag, Simon, Claire, Fredrik och Linus... =)

Har varit en riktigt trevlig kväll som började hemma hos Claire med jättegod middag som Claires mamma hade lagat! =)

Nu ska jag strax sova, vad morgon dagen har att bjuda på visar sig imorgon!


Sov gott! <3

Julshopping

Ja, dags för en ny dag.. jag har bara varit upp en halvtimme, medans Simon och molly har varit vaken en och en halv timme. Tur att jag har en så snäll pojkvän som låter mig sova, hoppas det håller i sig tills vi får egna barn =)

Idag är det julshopping som står på schemat. Blir både stan och Marieberg, blir nog mysigt! =) Sen ikväll blir det utgång, var rätt länge sen jag var ute nån annanstans än på kåren, så kan nog bli trevligt! =)

Tror att jag ska börja med att äta lite frukost, klä på mig, och sen ska jag gå och lämna tillbaka goungen Molly... är mysigt att ha henne här, hon har blivit så stor. vilket också betyder att hon klarar av att göra mycket, vilket kan vara både bra och dåligt! ;) Hon har iallafall sovit bra även denna gång, är imponerad! =)

Jag vill ha snö, jag vill ha riktig julkänsla som gör att man verkligen känner att det nu är mindre än 2 veckor kvar till jul, men när det regnar stora delar av dygnet så känns det lite hoppläst... dock så haglade det faktiskt när jag var ute och sprang igår. Ett steg på rätt väg iallfall. =) Men dom säger att det ska bli kallare nu i helgen och veckan, så det låter ju lovande iallafall, men vill ha snö också! =)

Nu står det frukost på schemat, och jag skulle gissa att jag får sällskap av Mollymus, hon har redan ätit frukost, men hon får väl äta en gång till! =)

Ha en trevlig lördag! =)

Och vinnaren är...

....Erik Grönwall!!




Idolfinal!

Ja, nu är det idolfinal, kan inte säga att jag följt idol slaviskt, men har tittat lite då och då, tillräckligt för att hänga med iallfall.. Och nu är det ju bara två stycken kvar, och det står mellan:

                          och                     




Vem som vinner får vi se! =)

Bra start!

Tog en välförtjänt sovmorgon till 10.. kände mig för en gångs skull riktigt utvilad. Åt en god frukost medan jag pratade lite med pappa, har bestämt mig för att åka hem nästa helg, känenr att jag vill åka hem iallafall några dagar under julen. Och under själva julhelgen så jobbar jag.

Sen efter frukost stack jag ut och spranf 40 minuter, rätt sega ben efter styrketräningen igår... Och nu sitter jag här, satte precis på ugnen för att fortsätta göra pepparkakor, har halva degen kvar typ.. Simon borde komma hem snart, han har rast mellan 13 och 15.30.. sen jobbar han till 21..

Sen ikväll ska Molly sova här då hennes mamma ska gå på bio och se luftslottet som sprängdes! Sen imorgon blir det nog julshopping med Claire och hennes mamma! =)


Nej, nu är det pepparkaksbak och julmusik som gäller. Sen på em ska jag sätta upp julgardiner och pynta lite.. Mysigt med jul ju... =)

Ha en toppen dag, det tänker jag ha!

Pepparkaksbak!

Ja, nu är pepparkaksbaket igång! Har bakat hälften ungefär, tar resten imorgon! =) Struntar i föreläsningen imorgon så har hela dagen på mig att pyssla och baka! Synd bara att Simon jobbar hela dagen.

Leif och Siv var här på middag ikväll, det var riktigt trevligt! =)


Fick reda på nåt häftigt av mamma förut... våra grannar i Falun har vunnit biljetter till nobelfesten, så dom är där nu. Såg dom på tv för en stund sen, de blev intervjuade i tv. Riktigt coolt tycker jag. Och Siv hade fått en klänning uppsydd av Krister Lindarw, den var riktigt snygg! Snacka om minne för livet! =)


Nej, nu ska jag se tv med Simon.. vi håller på o tittar på den gamla godingen tre kronor. =P

Trevlig kväll!

Pepparkaksdeg

Ja, nu har jag gjort årets pepparkaksdeg, den står nu i kylskåpet för att imorgon eller på fredag bakas ut till pepparkakor! =) Ska nog använda helgen till en pysselhelg, för en sålänge har jag inga planer överhuvudtaget =)





Nu är det artikelsökning som gäller! =/

Skolkare

Ja, vet inte vad det är med mig, struntar i var och varannan föreläsning nu för tiden.. Men de här som är den här veckan känns rätt onödiga. Räcker ju att gå på de som rör det ämne man ska skriva om.

Så nu är jag hemma en sväng, men ska tillbaka till skolan sen då det är dags för styrelse och sektionsmöte.

Fick ett brev idag som gjorde mig glad. Ett steg närmare mitt drömjobb! =)

Tror att jag ska ta och göra pepparkaksdeg, så att jag kan börjar göra pepparkakor imorgon! Mysigt! =)

Dyra julkort

Ja, i år gör jag alla mina julkort själv. Har gjort 15 stycken nu tror jag.. det tar tid, och billiga blir dom inte, har nog aldrig skickat så dyra julkort, men det är himla roligt! Kan sitta i flera timmar, tiden bara försvinner.
Måste faktiskt säga att jag drar mig lite för att skicka iväg julkorten, för de är så fina, jag är lite små stolt faktiskt. Sen är det klart att alla är jag ju inte nöjda med, men blir så när man håller på o lär sig, man får prova sig fram, en del blir halvdanna, men en del blir faktiskt skitbra!

I present av Måna fick jag köpa en massa saker i scrapbooking butiken i Kumla. Dom hade hur mycket saker som helst, så det var rena julafton. Så nu har jag ännu mer saker, vilket gör det ännu roligare att hålla på.
De håller även kurser, så jag och Claire ska gå på kurs där i Januari, det blir roligt! <3

Nej, tror jag ska ta och titta lite tv och äta glass med älsklingen min! <3

Trötter

Idag har varit en riktigt trött dag, har inte kännt mig pigg på hela dagen. Bestämde mig vid halv 10 att jag inte skulle gå på föreläsningen vid 10.15 utan åka dit till nästa vid 13.15 istället. Men när jag äntligen tog mig upp i sängen vid 12 så insåg jag att jag inte orkade sitta i 3 timmar på en föreläsning. Helt slut var jag. Så åkte ner till stan en snabbis med Claire istället, var tvungen att hämta en sak på ide och hobby som jag hade beställt. Sen blev det hem och se film och äta godis. Det är vad jag har orkat göra idag, ett julkort har jag också skapat, men är typ för trött för att pyssla, då är det illa.

Nu kollar vi lite på Halv 8 hos mig, Simon tycker det är roligt, jag tycker det är ok. Sen blir det nog tidigt säng för mig, om jag ska ha en chans att orka gå till skolan imorgon!

Simon köpte glass förut, har varit glassugen i flera dagar nu, men aldrig kommer jag ihåg det när jag väl är och handlar!

Tänk vad tiden går fort!!! Redan 8 December, helt sjukt vad tiden går fort, lucia på söndag, och då är det bara en och en halv vecka kvar tills julafton. Innan man hinner blinka så kommer alla helger vara över och vi påbörjar termin 5.

Tänker just nu rätt mycket på framtiden, hur det blir när man är klar, hur det kommer bli med våran C-uppsats m.m. Sen en annan sak som uppehåller mina tankar rätt mycket är när Simon kommer få ett jobb i Norge. Han söker ju hela tiden, och kan i princip få åka vilken dag som helst. Det är nåt som ligger och gnager hela tiden, att man alltid vet, känns nästan som att det vore bättre om han äntligen får reda på att han ska åka, även om det innebär att han ska åka imorgon. Jag kommer sakna honom galet, men jag tror att både han och jag behöver detta, även om det kommer kännas tufft i början!

Nej, ska titta lite på tv med Simon tror jag.. är helt färdig, trots att jag typ inte gjort nåt på hela dagen!

Ha en trevlig kväll! =)




Ny vecka, ny kurs

Ja, då har vi börjat en ny kurs, ska skriva ett PM om ett hälsofrämjande ämne. Kändes inte jätteutmanande, det ända jobbiga är att kursen ligger över jul. Men ska skriva med Claire, och vi ska ju ändå fira julafton ihop, så vi kan ju alltid skriva då, om vi inte är klara ;)

Idag på em när jag avvikit från våran föreläsning som inte var alltför rolig så pluggade jag anatomi med fredik, linus och en tjej till. Roligt att repetera faktiskt :)

Har precis kommit tillbaka från att ha sprungit backintervaller med Simon, nu blir det middag och sen slapp resten av kvällen. Är helt slut. =)

Ska fortsätta göra julkort med, är uppe i 14 stycken nu =)

Ha en trevlig måndagkväll!

kramkram

Tenta gjord, nu blir det fest! =D

Ja, nu är tentan gjord, kändes riktigt bra. Jag och Claire har varit riktigt duktiga när vi pluggat, kunde alla frågor typ! =)

Nu är det födelsedagsfest/tentafest som gäller! Sen blir det jobb resten av helgen! =)

Trevlig helg! <3

Toktrött!

Ännu en dag med intensivt pluggande har passerat. Vi har varit riktigt flitiga, så känns faktiskt helt ok =) Men har ju en del tid att plugga imorgon fm också, det blir bra. =) Men ska även träna, tvätta och städa imorgon fm, så har en del att fixa med. För sen när jag kommer hem från tentan så är det dags att börja förbereda för festen, kommer bli skoj! =)

Simon var jättenära att få jobb i Norge idag, men det slutade med att en kvinna som jobbat inom vården sen 82 fick det.. Visst hon har mer erfarenhet, men ändå.. han var först.. och den är väl bra med unga förmågor också, eller??
Han fick ett annat erbjudande strax efter 16, men när han ringde på det hade dom gått hem, så han får ringa first thing tomorrow morning!

Simon ska jobba inatt.... så får sova ensam =( men är väl bara att vänja mig, blir ju mycket ensamma nätter om han får jobb i Norge!

Nej, ska börja städa och plocka undan lite inför imorgon, sen blir det att plugga lite till innan jag ska sova tidigt! =)


Kors i taket!

Är redan nere på kontoret, hade en sak att fixa, nu är det gjort.. Passade på att kolla lite mail och skriva små lappar till folk när jag ändå var här. Nu ska jag strax ta och ringa och väcka Claire, för att sedan ta bussen hem till henne och plugga flitigt hela dagen! =)

Nu har det blivit riktigt kallt, verkar som att det kanske kan bli vinter i år också.. det är iallafall mycket bättre än regn, bara att klä sig ordentligt! =)

Imorgon efter tentan är det äntligen dags för fest! verkar som att det kommer en del folk ändå, blir skojsigt!

Nej, nu ska jag ringa Claire, ha en bra dag! =)

Godissugen till tusen

Ja, helt enormt godissugen. Vilken tur att jag har har en sån snäll bror som går att locka hit och som kan köpa choklad på vägen =P Räckte att locka med glögg och lussekatter! =)

Har inte blivit så mycket pluggande ikväll, har gjort julkort istället, men får ta nya tag imorgon! =)

Snart blir det Greys =)

Duktiga har vi varit!

Idag har vi varit väldigt duktiga och pluggat, känns faktist helt ok, iallafall om man ser till att vi har 1.5dag kvar att plugga innan tentan! =)

Nu sitter jag här och samlar kraft inför att träna, väntar också på pappa ska ringa upp, har en sak jag skulle behöva prata med honom om, skulle behöva ett gott råd, och det brukar han vara bra på! =)

Blää, jag har mensverk, det tycker jag inte om!

På fredag blir det fest, det tycker jag däremot mycket om! Hoppas bara att tentan har gått bra så att man kan fira det också, annars får vi enbart fira att jag har fyllt år! =)

Nej, nu ska jag pyssla lite med julkorten, i väntan på att pappa ska ha tid att prata med mig, sen blir det träning.

Till middag blir det idag korvstroganoff, och jag är faktiskt riktigt sugen på det, det trodde jag aldrig att jag skulle bli, är inte riktigt min favorit. Men ska idag göra på Claire och Johans vis, för det var så himla gott när jag fick det hemma hos dom för några veckor sen. =)

Nej, nu ska det pysslas! =)

Ta hand om er! Kramkram

Bra dag!

Ja, har varit en bra dag idag. Dagen började med att jag vid 9 tog cykeln till Claire där vi pluggade i ca 3 timmar, hade dock en hyperhund som tyckte att vi var otroligt tråkiga som bara pluggade när hon ville leka. =P

Vid 12 åkte Claire ner till kontoret, och jag blev upphämtad av Måna, vi skulle åka iväg nånstans där jag skulle få välja min födelsedagspresent, men jag hade ingen aning om vart vi skulle :P 
Målet var Kumla och där ligger det en scrapbooking butik! =D Fick välja en massa saker därinne, rena julafton! =)

Så nu har jag varit duktig och pluggat ett par timmar på kvällen också, så nu tänker jag unna mig att pyssla lite också, måste ju göra julkorten, är ju inte så länge kvar nu innan de ska skickas. Tiden går ju så himla fort nu, redan första december idag =P

Ha en fortsatt trevlig kväll!  

RSS 2.0