Helgen

Söndag igen då, och kan summera helgen med en mycket positiv känsla. 

Började fredagen med att spontant köpa en ny mobil, en Samsung s4 mini. Hade dock tänkt köpa en ganska länge, och bestämt vilken jag ville ha, men hade tänkt vänta ett par månader till, men blev sugen och slog till. Är än så länge väldigt nöjd, även om jag känner mig lite vilsen än, är ju stor skillnad mot iphone. 

Igår jobbade Simon kväll så passade på att träna på förmiddagen. På eftermiddagen så åkte jag och Emil till skjulsta för att grilla våfflor till mellis tillsammans med Katta och hennes familj. Super mysigt! 
Efter att vi varit där några timmar 
så följde jag och Emil med dem hem då vi blev bjudna på middag. Fast först tog jag och Katta en promenad medan Macke passade barnen. Var en väldigt trött Emil när vi kom hem. 

Imorse slog han på stort och sov till kvart i 8. :)
Har inte gjort så mycket idag, rensade lite i hans rum på förmiddagen, plockade undan lite leksaker som han inte leker med länge. 
På eftermiddagen skulle vi gått till lekparken, men då regnet öste ner så ändrade vi planerna och bakade Muffins istället som vi överraskade Simon med när han kom hem från jobbet :)

Sitter nu i soffan och ser tv, snart dags att sova.

Hoppas att ni haft en härlig helg! :)

Energi så det räcker till hela veckan

De två senaste nätterna har bjudit på rätt lite sömn då Emil varit vaken ett par timmar varje natt. 
Kände mig lite sliten när jag kom hem från jobbet idag, så ändrade om mina träningsplaner för kvällen. Grundplanen var att köra intervallträning med baby runners, men kände att kroppen inte var laddad för det så stack ut på en mysjogg istället. Och det var ett otroligt bra beslut för det blev en underbar sväng på 8km i en härlig höstkväll. Gick inte så fort men kroppen kändes pigg och jag var inte speciellt trött när jag kom hem. 


Nu är det häng i soffan framför idol och lite påfyllnad med energi. Sen blir det att sova skapligt tidigt och hoppas på en bättre natt inatt! :)

Fredag

Fredag igen, och den här veckan har känts som att den aldrig ska ta slut, så känns nu extra skönt att sitta framför tvn med ett glas vin och en skål med ostbågar. 

Som ganska många fredagar så gick jag och Emil till lekparken efter att jag hämtat honom på förskolan. Är ovärderlig kvalitetstid för oss, de här fredagseftermiddagarna. Idag fick vi sällskap av Elsie och Viola i lekparken, medan Katta passade på att träna. Kul att se hur bra de leker tillsammans! <3

Kvällen har varit lite jobbig då Emil just nu har en otrolig vilja, och dessutom var väldigt trött efter en lång vecka, så var skrik och gråt varannan minut. Men avslutade kvällen med mys i soffan framför en film, och det är otroligt hur fort man glömmer de jobbiga stunderna när han kryper upp i knät och bara sitter där och gosar. 

Simon är ledig i helgen, vilket känns väldigt skönt, och vi har inte heller speciellt mycket planerat. 
Imorgon på dagen blir det en sväng till malmköping för att träffa mamma och pappa en sväng, och sen på kvällen ska jag och Katta ut på stan, vilket jag ser mycket fram emot. Blir en massa vin och tjejsnack! 

Nu ska jag fortsätta se på idol- 10 år. Har sett rätt många av säsongerna, och gillar det verkligen. Och just det här programmet var en minnesresa! :)

Ha en trevlig helg! :)


Buzzador -Vanish

Har under de senaste veckorna testat Vanish fläckborttagare. Måste säga att jag är riktigt nöjd, har funkat riktigt bra! 

Gjorde ett fläcktest där vi smutsade ner en trasa med diverse fläckar, som vi sedan tvättade med Vanish 

Innan:

Övre raden: bär, currysås, rödvin
Mellersta raden: rödbetor, ketchup, soja
Nedre raden: kaviar, lingonsylt, stekpannesot

Efter:


När vi tvättade så använde vi både Vanish pulver som vi tillsatte till vårat tvättmedel, samt att vi strök på den här direkt på fläckarna: 

Resultat: svårt att se på bilden men de fläckarna som finns kvar som svaga nyanser är bärfläcken och den från sotet på stekpannan... Så jag är helt klart nöjd. 

Kommer absolut fortsätta använda Vanish :)

Om det är någon som är sugen på att testa så har jag fortfarande några provexemplar kvar :)



Tjejmilen

Ligger i soffan framför fångarna på fortet och känner mig helt totalt slut. Fixade tjejmilen utan att gå men mer var det inte, men kroppen var långt ifrån på topp så det är inte så konstigt. Förrutom att jag varit förkyld hela veckan så bjöd natten till idag endast på 4,5 timmes sömn. Emil vaknade vid 00.30 och var jätteledsen, antagligen mardrömmar. Sen somnade han inte om igen fören vid 4, suck! 
Så med den uppladdningen så är jag nöjd att jag genomförde loppet och iallafall klarade mig under timmen. Men har haft en mysig dag med familjen, även om Emil varit lite trött och gnällig.. 





Och nu har tröttheten tagit ut sin rätt och jag funderar på att kasta in handduken och gå och lägga mig, trots att klockan bara är 21. 

Hoppas att ni haft en bra dag! :)

Sjukstuga

För första gången på jag vet inte hur länge har jag den här veckan varit hemma och varit sjuk. Har ju blivit en del VAB under året, men själv har jag hållt mig frisk. Men nu var det tydligen dags, har varit dunderförkyld och helt sänkt, så har varit hemma onsdag och torsdag. Idag mår jag lite bättre, så imorgon blir det jobb, är ju bara en halvdag eftersom det är fredag. :)

Planen var ju att jag skulle springa tjejmilen i Stockholm på lördag, men får se hur det blir med det. Får se hur snabbt förkylningen ger sig!

Och sen håller vi tummarna att vi alla får vara friska på söndag så att vi kan åka till Örebro och hälsa på lilla Dhalia! 

Nu ska jag läsa lite och sen blir det sovdags! :) 

September

Ny vecka och ny månad. Nu är hösten här på riktigt, och efter en fantastisk sommar så kan jag känna att det faktiskt ska bli lite mysigt med höst :) 
Jag hoppas på en höst med fint väder, inte allt för många VAB-dagar och mysiga familjehelger. :)

Idag har Simon varit i Örebro och hjälpt Patrik, Linnea och Dalia att flytta, så Emil har varit hela dagen på förskolan. Så var en rätt trött kille när vi kom hem, så efter vi ätit middag så blev det ganska snart sovdags. 
Har äntligen tagit tag i potträningen, och det går iallafall framåt :)

Nu ligger jag i soffan, känner mig lite hängig...  Hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. 
Väntar på att Simon ska komma hem nu, kan ju vara trevligt att hinna ses lite iallafall, innan det är dags att sova! :)





RSS 2.0