23.50

somnade Emil ikväll... för jag hade ju ingenting annat jag hade tänkt göra ikväll.. Suck!


Ombytta roller för en dag

Idag har jag varit ledig och Simon har jobbat. Så jag har tillbringat dagen med min älskade son, och vi har tillbringat dagen på bästa sätt. Dagen började lite väl tidigt, då Emil tyckte att det var dags att gå upp 4.20 men sen har dagen bara blivit bättre.
 
På förmiddagen så gick vi ner till stan för att uträtta ett ärende. Efter det så handlade vi med oss lite fika och gick hem till Sofie och Cornelia. Där blev det fika och lite lek.Vid lunchtid så gick vi hem och åt lunch och Emil sov middag.
På eftermiddagen hade vi sedan mammagruppen på besök, och då det var jättelänge sen vi hade möjlighet att vara med på en träff så var det ett kärt återseende. =)
 
Efter att de gått hem så bestämde vi oss för att gå ner och möta Simon när han slutade. Solen hade ju kommit fram och vi valde att gå förbi lekparken påvägen hem. Hade en mysig stund i lekparken innan vi handlade och gick hem.
 
Kvällen har spenderats i soffan och nu är det snart dags att sova. Imorgon kl. 7 är det dags för jobb igen, men efter jobbet ska vi hem till Bitte och Patrik för fika. Äntligen ska vi få mysa med lilla Gustav. =)
 
Ha en trevlig helg!
 
KRAM
 
 
 

Underbara lediga dagar

Nu har det gått en massa dagar sedan jag uppdaterade sist, tiden räcker inte riktigt till. Men ska försöka uppdatera lite oftare framöver =)
 
Avslutade förra veckans arbetsvecka med att jobba i fredagskväll och har sedan dess varit ledig. Helgen bjöd ju på fantastisk härligt väder och jag startade lördagen med en härlig joggingrunda, för att sedan spendera em ute hos Linda och hennes fina familj.. En sväng till tunapark blev det med.
På kvällen så var jag ute och tog ett par öl tillsammans med Liinda, mycket trevligt! =)
 
I söndags följde jag och Emil med mamma hem, då hon hade varit i eskilstuna under helgen, och stannade hemma hos dem tills idag. Igår var vi en sväng till Borlänge och åt lunch med pappa/morfar, och sen till Falun för besök hos goda väner, och sen hann vi även med ett besök på mammas/mormors jobb.
Igår kväll efter att Emil somnat så var pappa och jag ute och sprang/gick 40 minuter, var härligt väder så det var skönt =)
 
Imorse skjussade pappa oss till tåget, och nu är det snart dags för att återvända till jobbet. De här 3 lediga dagarna har varit underbara, men de gick alldeles för fort. Nu har jag ett par jobbiga veckor med mycket jobb framför mig, men är väl bara att bita ihop, snart bara en månad kvar till föräldraledigheten, som jag längtar =)
 
Hoppas att ni haft en härlig helg ni med!
 
Kram

När ska han få vara frisk?

I onsdags fick Emil hög feber igen, och igår kväll krampade han igen. Denna gång var jag ensam med honom då Simon var på kryssning, och fy, det var det värsta jag varit med om.. Men denna gång varade det bara i 1.5 minut, åkte dock ändå in till akuten för att få träffa en läkare, kändes skönt att nån hade kollat på honom, eftersom jag sen skulle vara ensam hela natten.
Febern har idag fortsatt vara jättehög, men efter ett besök på barnmottagningen så fick vi nu "diagnosen" halsinfektion orsakat av virus, så nu blir det alvedon och ipren var 3:e timme för att han ska få i sig mat och vatten. Han måste ha superont i halsen, mitt lilla hjärta... När han inte ens vill ha välling, då är det nåt som inte är bra..
 
Emil sover sen ett par timmar, eller ja, egentligen har han sovit mer eller mindre hela dagen, med undantag för när jag väckt honom för att försöka ge mat eller dricka...
 
Nu har Simon precis kommit hem, och nu blir det strax sängen. Man vet ju aldrig hur natten blir eftersom Emil sovit hela dagen.
 
Imorgon är det återigen dags för jobb, och jag har då 4 kvällar på rad. Skulle ju jobbat ikväll men lyckades få byta så jag jobbar söndag istället.
 
Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll!
 
KRAM

100-års fest och springtur i solen

Ny vecka och jag ska om en stund bege mig mot jobbet för en kvällstur. Helgen har varit riktigt bra, och jag känner mig rätt utvilad idag när det återigen är dags för jobb.
I lördags firade vi mina föräldrar som har och ska fylla 50 år. Var en riktigt lyckad kväll med god mat, dryck och trevligt sällskap. Igår så mådde man väl som man förtjänade, men det var det värt. Vi åkte hem mitt på dagen, men först åkte vi till Örebro för att hämta hem våran prins som hade spenderat helgen hos sin farmor. =)
 
Idag starade jag dagen med en springtur. Solen sken och det var riktigt underbart. Blev en sväng på 5km, men kändes riktigt bra och jag är för första gången på länge taggad på att ta tag i löpningen igen =)
 
 
Nu blir det lite lunch och sen jobb. =) Lägger in en bild på en av tårtorna från i lördags som jag gjorde.
 
 
Ha en härligt måndag allesammans!
 
 

RSS 2.0