Ombytta roller för en dag

Idag har jag varit ledig och Simon har jobbat. Så jag har tillbringat dagen med min älskade son, och vi har tillbringat dagen på bästa sätt. Dagen började lite väl tidigt, då Emil tyckte att det var dags att gå upp 4.20 men sen har dagen bara blivit bättre.
 
På förmiddagen så gick vi ner till stan för att uträtta ett ärende. Efter det så handlade vi med oss lite fika och gick hem till Sofie och Cornelia. Där blev det fika och lite lek.Vid lunchtid så gick vi hem och åt lunch och Emil sov middag.
På eftermiddagen hade vi sedan mammagruppen på besök, och då det var jättelänge sen vi hade möjlighet att vara med på en träff så var det ett kärt återseende. =)
 
Efter att de gått hem så bestämde vi oss för att gå ner och möta Simon när han slutade. Solen hade ju kommit fram och vi valde att gå förbi lekparken påvägen hem. Hade en mysig stund i lekparken innan vi handlade och gick hem.
 
Kvällen har spenderats i soffan och nu är det snart dags att sova. Imorgon kl. 7 är det dags för jobb igen, men efter jobbet ska vi hem till Bitte och Patrik för fika. Äntligen ska vi få mysa med lilla Gustav. =)
 
Ha en trevlig helg!
 
KRAM
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0