slappdag

Ja, idag har jag inte gjort så mycket.. Har pluggat en del, men det är också det ända.. Klev inte upp ur sängen fören efter 12, det var underbart! Dock så känenr jag mig fortfarande inte bättre. Har väldigt svårt att tro att jag kommer kunna gå intro på söndag! Får sätta min tilltro till att jag kan gå på måndag iallfall! =)

Nu ska jag snart börja med maten, och även ta en omgång till med pluggandet. Simon har lovat att han ska damsuga, då jag känner att det är för jobbigt. Jag har gjort resten av städningen! =)

Blir inget skrivet i helgen, då jag inte har någon tillgång till dator, men kommer uppdatering om jobbet på måndag kväll när jag kommer hem. Om jag nu kan gå dit! =/

Hoppas att alla får en trevlig helg! <3

Sjuker!

Nu var det några dagar sen jag skrev, eller ja, nästan en vecka. Veckan som har gått har jag haft fullt upp, därav bloggtorkan. Har varit sjuk nu i 1.5 vecka och det vägrar att släppa, börjar vara riktigt trött på det här nu! Så idag stannade jag hemma från skolan för att sova ut, och det var riktigt skönt faktiskt! Tyvärr hade det inte riktigt lika bra effekt på förskylningen som jag hade hoppats. Jag är utvilad, men fortfarande täppt, och med viss hosta. Håller dock tummarna på att den är påväg tillbaka, vill inte behöva skippa första introduktionsdagen på neonatal, som jag har längtat efter den.

Idag blir det iallafall lite städning, och sen plugg för hela slanten. Ska även ta och städa ur bilen tillsammans med Simon, för imorgon så ska den få fälja med på en långtur till Eskilstuna/Malmköping, så då måste den ju vara fin! Fast om jag ska vara ärlig så är största anledningen till att vi ska städa den att annars gör farfar det imorgon. Han ska tvätta och vaxa den, och jag vet att om den inte är städad inne så kommer han att göra det! Så lika bra att göra det innan!

Sen ikväll vid 20 så kommer mamma, vi ska ta med mina cyklar till Eskilstuna inför sommaren, men vi har ingen dragkrok på bilen så därför så åker hon den här vägen. Så sover hon här och sen åker vi vidare imorgon bitti. =)

Solen skiner idag, det tycker jag om! Även om jag mestadels ska hålla mig inne idag, så blir jag glad av att solen skiner! =)



En dag med SOL

Ja, gårdagen var riktigt härlig. När jag vaknade vid 10-tiden så lyste solen från en klarblå himmel, och eftersom Simon hade jobbat natt, och vi är hundvakt åt Molly så var det bäst att gå ut om Simon skulle få sova någonting alls. För Molly tycker att det är väldigt roligt att hoppa på den som ligger och sover, samt bita i Simons fingrar, och det uppskattar inte Simon, jag kan inte förstå varför?? ;)
Så satt ute till typ 12, då jag gick in och väckte Simon, och en stund senare tog vi en promenad till coop för att köpa glass, och dom timmarna ute i solen räckte mycket väl till att ge mig rejält brända axlar, bröst och armar. Även om det gör ont så gillar jag ändå på nåt sätt att vara solbränd, är ju härligt att se att solen har tagit, att man har fått lite färg iallfall =)

På kvällen var vi på förfest hos Millan, det var jättetrevligt, var hur länge som helst sen vi träffade dom. Måste se till att det blir oftare nu! Dock var jag inge sugen på att gå ut, eftersom jag fortfarande är rätt förskyld, samt ordentligt fattig. Så Emil skjussade hem oss vid 22.30, via McDonalds, vilket var supergott då det var väldigt länge sen jag åt mat från donken. Så vi tittade lite på en film medans vi åt hamburgarna, sen blev det sängen, eftersom jag var riktigt trött.

Nu ser vi klart på filmen, sen så ska jag ägna några timmar åt att plugga hade jag tänkt. Sen blir det nog lite pyssel också tror jag, dock börjar mitt lim ta slut, så måste nog skicka ut Simon och köpa mera ;)


Hoppas att alla har haft en bra helg. Jag tycker att den har gått förvånansvärt fort, speciellt med tanke på att min helg var på 4 dagar ;) Veckan som kommer har vi föreläsningar hela veckan, plus att jag ska jobba natt både på tisdag och onsdag. Måste se till att sova ordentligt övriga nätter, så att jag blir ordentligt frisk till på söndag då jag ska gå första introduktionspasset på Neonatal. Längtar så himla mycket, så det vore väl typiskt om jag skulle vara sjuk så att jag inte kan gå. =/ Men det tänker jag inte vara! =)

Kramkram

Slappardag

Idag har jag inte gjort mycket, i och för sig så kändes det som att jag hade sprungit ett par mil eller nåt när jag kom tillbaka från stan. Och ändå hade jag åkt buss åt båda hållen, samt gått på stan i max 25 minuter. Det kanske är ett tecken på att man inte mår riktigt bra. Så när jag kom hem så blev det ryggläge i soffan läsandes kursboken i Barn och ungdomskursen. Den är riktigt spännande faktiskt, och det händer inte ofta när det gäller kurslitteratur! Älskar den här kursen! =)

Efter någon timme i soffan så började jag sortera mina scrapbookingsaker, då jag en massa förvaringsaskar när jag var på stan. Dock hann jag bara halvvägs då Matilda skickade ett sms och frågade om jag ville komma ut till lekparken en stund, och det kunde jag väl göra. Så satt där med henne en timme ungefär innan Simon kom hem och vi åkte ner till apoteket för att köpa Rinexin åt mig.

Efter det så tände vi grillen och grillade kött, svampar och banan inlindat i bacon. Mums =) Satt ute på balkongen för första gången i år! MYS

Sen blev det lite kortspel, vi var ju tvugna att spela klart omången av ginrommi som vi påbörjade igår. Sen tittade vi lite på Så ska det låta innan Simon åkte till jobbet. Och sen han åkte så har jag suttit här vid skrivbordet och scrappat, det är superroligt! Var så länge sen! Så ska fortsätta med det, innan det är dags att krypa i säng, är rätt trött... Men tänkte att jag skulle försöka vara vaken en stund till så att jag kan sova lite längre imorgon istället, eftersom Simon ändå ska sova! Och sover vi båda två så kanske Molly också sover om vi har tur! =)

Hoppas att alla har en trevlig fredagskväll! Det har iallafall jag, även om jag såklart hade önskat att Simon var hemma istället för att jobba, men det är inte så mycket att göra nåt åt. Är ju storhelg så han tjänar nästan lika mycket som i Norge ;)

Kramkram

Hundvakt! =)

Blev sovmorgon idag, det kändes som att det var välbehövligt! Så nu sitter vi och äter lite frukost, sen ska jag åka ner till stan en sväng, och Simon ska åka till Niklas och fixa med bilen. =)

Claire och Johan var nyss förbi med Molly, dom ska åka ner till Lund över helgen, samt åka förbi Göteborg på vägen helm och gå på bröllop, så vi ska vara hundvakt till måndag morgon. Jag har inga planer alls för helgen, så det gör mig ingenting att ha henne här, det är bara mysigt! =)

Känner mig inte helt kry... mitt huvud är helt tjockt, vaknade vid 5 och var helt täppt, fick nästan ingen luft! Men har ringt till vårdcentralen, och dom ska ringa upp mig om 25 minuter, så ska jag höra om jag kan få ett recept på Rinexin, för det funkar faktiskt! Mamma får det alltid, och jag känner att det sitter i bihålerna. Har inte lika ont som jag hade i onsdags, men kan fortfarande inte böja med ner och ta upp något från golvet, för då känns det som att hela huvudet ska sprängas! =(

Nej, kanske ska ta och klä på mig, så att jag kommer iväg till stan någon gång. Molly ska få följa med Simon ut på landet, det tycker hon nog om! =)

Det känns konstigt att det är fredag, för mig känns det som söndag, eftersom jag var ledig även igår.. Men känns underbart att det bara är fredag och att jag är ledig HELA helgen! =)

Hoppas att alla får en bra dag, trots frånvaron av solen! =)

Kramkram

Födelsedagskort


Framsidan




Insidan



Kort på insidan

Grattis Älskling! <3

Idag fyller min älskling år, så nu är vi lika gamla, iallfall för ett tag. =) Dagen har varit rätt härlig!  Fick sluta tidigare från jobbet då jag haft väldigt ont i bihålerna både igår och inatt, plus att jag kände mig som en zombie eller nåt. Så kom hem redan strax före 7, var rätt bekvämt att kunna åka bil hem också! =)
Hade köpt med mig färskt bröd hem från bageriet, så gjorde i ordning frukost på sängen åt Simon, så det blev lite mys innan det avr dags att sluta ögonen för några timmar.

Vaknade och gick upp vid 12, började fixa i ordning fikat inför när gästerna skulle komma. =)

Eftermiddagen blev mysig, blev rätt mycket folk här! Först kom Fredrik och Niklas, och sen rullade det på. Claire, Matilda och Fabian, Werra med Leo och Molly och sen Leif, Siv och Gösta. Alla gillade fikat jag gjort, och jag tror att alla hade trevligt. Jag, Matilda och Werra gick rätt snabbt ut med barnen för att gunga och leka i sandlådan, var lugnast så! =)

När alla hade gått hem så bestämde jag och Simon oss för att ta en sväng till marieberg, är så skönt att kunna göra det när man vill. Jag ville köpa ett nytt skärblad till min skärmaskin, och Simon ville titta lite på kläder, då han fått en del pengar och ett presentkort i födelsedagspresent!
Tyvärr var skärbladen slut på Panduro i Marieberg, så jag hoppas verkligen att dom har i stan imorgon, annars blir det en väldigt tråkig helg, då jag hade tänkt använda den till rätt mycket scrapbooking! =)
Gjorde ett kort till Simon igår, och det är första gången på flera månader som jag tyckte att det var riktigt roligt, var rädd att jag hade tröttnat, men tror att jag har haft alldeles för mycket att göra. Men igår när båda omtentorna var gjorda samt vetskapen om att jag är ledig torsdag-söndag gjorde att jag på riktigt kunde slappna av, och kortet tog flera timmar att göra, men jag blev riktigt nöjd! Lägger in ett foto av resultatet. =)

Ikväll blir det lite god mat, godis och lite kortspel. Umgås och njuta av att vi är på samma plats igen! <3<3

Imorgon ska Simon och Niklas byta kylarfläkt på bilen, så jag tänker förhoppningsvis ägna min dag åt scrapbooking, samt plugg. Allt går åt pipsvängen om det inte finns några blad nere på stan, men det får bli morgondagens bekymmer ;)

Hoppas att alla har haft en härlig dag i solen och värmen. Nu har det dock gått över till regn och åska, men kan tycka att det är rätt mysigt det med! =)


Vinkväll hos Claire och hångel med hunden!

Nyss hemkommen från Claire, vi har pluggat och druckit vin. Pluggade fram till 22, och efter det har vi druckit vin och pratat en massa, Har suttit ute på hennes "altan" under en filt och med tjocktröjor! Riktigt mysigt! Och underbart att bara sitta och prata en massa, tror att vi båda behövde det! Är så glad att jag har Claire, hon är den bästa! <3<3 Som jag ska sakna dig i sommar!

När jag skulle gå så lutade jag mig mot Molly samtidigt som jag sa nåt, vilket ledde till att hon stoppade upp tungan i gommen på mig! Haha... lite hångel är väl aldrig fel! ;)

Nu ska jag sova! Nattinatti!

Puss o kram

Jag mår bra! =)

God Morgon! Jag somnade rätt sent igår, tror klockan var över 12, och ändå var jag pigg när jag vaknade strax före 7. Blev väckt av att Molly ville ut och kissa, och hade tänkt att jag skulle fortsätta sova sen. Men när jag la mig så kände jag mig pigg, och då är det bara dumt att ligga kvar, för om jag hade somnat så hade jag varit supertrött när jag vaknat sen. Så jag har utnyttjat morgonen till fullo, har bakat en rulltårta (som blev misslyckad), samt en omgång havreflarn. Har även pluggat en del inför tentan på onsdag, och nu ska jag och Molly strax gå till Claire, för att sen åka ner till skolan för föreläsning. Ja, inte Molly då ;)

Lånade Claire och Johans bil igår, när jag var och tittade på bilen, och när jag lämnade tillbaka den så fick jag Molly med mig hem som sällskap. Så att jag inte skulle känna mig så ensam! <3<3

Idag har vi som sagt föreläsning, slutar 15. Då blir det en snabb vända på stan, har några saker jag måste fixa. Sen blir det plugg tillsammans med Claire, och dagen avslutas med att åka och hämta våran bil! =) Känns som en bra dag! Allt är så mycket roligare när man är pigg, man känner sig så nöjd när man får en massa saker gjorda! =)

Nu ska vi gå!

Ha en bra dag!

kram

BIL!

Ja, ikväll har vi köpt bil! =) En Volkswagen Polo. Har dock inte betalat den eller hämtat hem den, men köpet är uppgjort. Resten fixar vi imorgon! =)

Klicka för att se nästa bild


Nu blir det sängen!

Kramkram

God Morgon!

Energin höll i sig hela natten, vet inte vad som hänt riktigt, var inte trött alls. Kände mig inte ens speciellt trött när kröp ner i sängen vid halv 8, men lite trött var jag nog, för jag somnade nästan direkt när jag la huvudet på kudden. =) Sov fram till 12, och visst var jag lite seg när klockan ringde, men efter en halvtimmes segande i sängen så kände jag mig riktigt pigg. =) Så nu har jag läst ut organisation och ledarskapsboken, så nu är det bara att plugga in alltingl. Känns ändå som att jag har lite koll, men helt klart så behlvs det mer pluggande.

Så nu håller jag på och steker korv, för att inta dagens lunch, korv med bröd! =)

Sen så är det plugg som gäller, med undantag för lite pauser som ska bestå av att tvätta, sen tror jag att jag ska baka lite inför Simons födelsedag! Var tänkt att jag skulle baka lite redan igår, men det blev aldrig av. Var ju så varmt, så kändes inte så lockande att sätta på ugnen och göra lägenheten ännu varmare.

Älskar de här dagarna när jag har så mycket energi, känner mig så glad. Har varit en jobbig period nu ett tag, men det känns som att det har vänt! Tror att dagen i Stockholm med mamma hade stor inverkan på detta. Vetskapen om att Simon kommer hem på tisdag gör nog sitt också! Det händer så mycket roligt nu de närmsta veckorna, och förhoppningsvis så kommer det fler dagar med väder som igår, så det finns ju en miljon anledningar att vara glad. =) Ska verkligen försöka ta tillvara detta, och försöka se positivt på saker, även om det kommer dagar som inte är lika roliga, för dom kommer ju alltid. För det är ju faktiskt mycket roliga att vara glad och pigg. Man får så mycket gjort också, och bara det gör en glad!

Nu ska jag gå och äta lunch, sen sätta fart med pluggandet, för vet ju inte hur länge min energi håller i sig idag, eftersom jag bara har sovit 4 timmar, så gäller att passa på så länge det håller i sig! =)

Hoppas att alla har haft en trevlig helg, och att ni utnyttjade det underbara vädret igår! <3

Kramkram

Energi!

Ja, jag vet inte varför, och inte hur jag har fått den. Men en massa energi har jag iallfall, och den verkar inte ta slut heller. Jag tror bestämt att det är vädret som är orsaken, kan man bli annat än glad och pigg av detta väder?!?! =) Har fått rätt mycket gjort på em, så jag är väldigt nöjd med det här energitillskottet, hoppas bara att det håller i sig natten igenom! =)

På em/kvällen har jag:

* Ätit glass med Claire och Johan
* Pluggat rätt mycket inför tentan på onsdag i organisation och ledarskap
* Varit till affären en gång till, denna gång för att handla lite saker till middagen
* Lagat jättegod mat till mig själv bestående av kotletter, pommes och vitlökssås. Inte så avancerat, men bra blev det! =)
* Städat hela lägenheten
* Diskat
* Gått flera vändor till soprummet med skräp från balkongen.
* Skurat golvet på balkongen, samt utemöblerna.

Ja, det var nog allt. Kändes inte som lika mycket nu när jag skrev ner det. Men pluggandet var ju flera timmar, så det kanske är orsaken. Har iallfall varit aktiv hela em/kvällen, och det känns rätt bra!

Så nu är det iallfall rent och fint ute på balkongen, så är det lika fint väder imorgon som det är idag, så blir det frukost på balkongen imorgon innan jag kryper ner för att sova. Ända gången det är sol på våran balkongen är ju på förmiddagen innan klockan 11 typ, så är bäst att passa på!

Nej, ska ta och göra i ordning några mackor till natten, och sen ska jag läsa lite mer i min pluggbok, innan det är dags att gå till Claire. Ska gåt ill coop påvägen och handla lite åt matilda, så ska se till att vara ute i god tid! =)

Hoppas att alla har en toppenkväll i det här underbara vädret!

Kramkram

Det är ju sol!

Imorse så skulle jag och Claire ha gått ner till skolan, men pga regn så tog vi bilen istället. När jag kom hem från tentan så var det fortfarande mulet, grått och en och annan regndroppe föll fortfarande.
Så jag bestämmer mig för att titta på film och sova en stund, för att sen ta tag i allt som ska göras. Är ju ändå tråkväder ute, så gör ju inget att stanna inne hela dagen.

MEN, när jag vaknar skiner solen, och jag hinner inte mer än slå mig ner vid skrivbordet så ringer Claire och frågar om jag vill följa med och köpa glass, eftersom det är så underbart väder ute! Ja, varför inte!! Så nu har jag precis kommit tillbaka, och jag kan berätta att det var riktigt, riktigt varmt ute! Rena sommarvärmen! Tänk om man kunde få sitta ute och ta en öl ikväll, det vore underbart, men så kul ska vi inte ha det. För ikväll så ska vi ju jobba! =/ Men vi får hoppas att det fina vädret håller i sig, för då blir det definitivt öl i veckan! =)

Nu blir det lite hårdplugg, sen måste jag städa upp lite! Men helst av allt skulle jag helst vilja göra en picknickkorg bestående av pastasallad och en vinflaska, samla några vänner, helst även min älskling och bara gå ut och sätta sig på nån gräsmatta nånstans! Det längtar jag efter! Vad längtar ni efter?



 








Stockholm + tenta

Jaha, då var iallfall en tenta avklarad, bara den på onsdag kvar nu, sen kan jag på allvar ägna mig åt barn och ungdomskursen. Och förhoppningsvis så ska jag inte behöva göra om den här tentan några fler gånger nu, för den kändes iallfall rätt ok.
Ska ta och sen klart på filmen jag började titta på igår kväll, och sen blir det att sätta lite fart. Tänkte städa lite, baka inför på torsdag samt plugga inför tentan på onsdag! Och sen blir det jobb inatt! Känns ändå som en rätt bra dag! =)

Gårdagen var toppen! Den tillbringades i Stockholm med mamma, och vi hade faktiskt rätt skapligt väder. Ingen sol, men ändå rätt varmt, man kunde till och från gå i bara en tunn kofta. =) Det var även tillräckligt varmt för att sitta ute på Hardrock cafe och ta en öl, det är sommar det! =) Blev även en del inhandlat, så även om jag är en aningen fattigare, så är jag väldigt nöjd med alla inköp. Var bara saker som jag beövde, så ingen fara på taket! Tycker att jag var värd att unna mig lite nya kläder! =) Blev även två presenter inköpta, en till pappa och en till min älskling! =) Summa sumarum så var det en toppendag!

Nej, ska ta och göra mig ett par äggmackor och titta färdigt på Shrek 3. =)

Hoppas att alla får en fin lördag, trots det gråa vädret!

kramkram

Hög på socker och tentaplugg!

Ja, då var det torsdag då. Eftersom jag jobbade inatt så sov jag fram till 11.30, sen slängde jag i mig lite yoghurt innan det var dags att gå till Werra på födelsedagsfika. Gick förbi Mathilda på vägen och vi tog sällskap till Coop för att köpa blommor innan vi gick hem till födelsedagsbarnet. Som vanligt hade Werra bakat en massa godsaker och gjort en jättefin tårta, så när jag gick därifrån så var jag en aning sockerspeedad, men det kändes rätt bra, för jag behövde ju energin till plugget.

Claire bjöd på supergod sallad till lunch, och sen vart det lite plugg. Nu är jag hemkommen och sitter och samlar energi för att orka fortsätta pluggandet. Inför tentan på lördag så känner jag mig rätt redo, värre är det med tentan på onsdag, men den har jag ju iallafall några dagar till att plugga på. Så det ordnar sig nog. Tänkte att jag skulle ägna de 5 timmar jag ska spendera på bussen imorgon åt att läsa organisation och ledarskapsboken. Förhoppningsvis så fastnar något! =)

Gjorde ett kort till Werra som jag blev rätt nöjd med, slänger in en bild på det!


Ser lite platt ut, men är mer tredimensionellt i verkligheten. Blev rätt nöjd ändå! =)


Nu blir det plugg ett tag innan det är dags att krypa ner i soffan och se film! =) Är dödstrött redan nu.

Kramkram

Föreläsning

Ja, idag var första föreläsningen i Barn och ungdomskursen, men måste säga att den inte var så värst intressant. Bara en massa årtal, men antar att den kommer att bli bättre. Föreläsningarna framöver låter verkligen intressanta! =)

Sitter nu och och pluggar till omtentan på lördag, vet inte vad jag ska plugga mer på, så antar att jag kan det. Men blir att plugga lite mer imorgon, men ska även plugga inför onsdagstentan tillsammans med Claire också. Men först blir det att sova till 11.30 eller nåt, eftersom jag ska jobba inatt. Sen blir det lite tårta hemma hos Werra eftersom hon fyller år, SEN blir det plugg!

Pratade med pappa förut idag, det var ett bra samtal, känner mig ofta bättre till mods efter att jag har pratat med honom. Han är bra min pappa! <3

Ska ta och lägga maten i matlådor och diska kastrullerna, sen ska jag snart åka till jobbet!

Hoppas att alla har haft en bra dag!

Kramkram

Sol idag! =)

Idag känns det som en bra dag! Jag är utvilad, solen skiner, och jag ska snart hoppa in i duschen, och sen blir det plugg för hela slanten! Så fort Claire vaknar blir det plugg tillsammans med henne. Är dags att på allvar ta tag i pluggandet! =) Så att jag med gott samvete kan åka till Stockholm och shoppa loss på fredag!

Och ikväll är det äntligen dags! =)

Hoppas att alla får en bra dag! <3


Ny kurs

Idag mår jag mycket bättre, men är fortfarande väldigt trött och har lite ont i halsen. Tog mig iallafall ner till skolan på kursintroduktionen! Den här kursen kommer bli toppen! Superintressanta föreläsningar som man verkligen vill gå på. Tycker till och med att det är tråkigt att föreläsningarna idag och imorgon är inställda, för har längtat så mycket efter den här kursen. Men på onsdag har vi iallfall en föreläsning, och sen är vi lediga till måndag. =) Så ska ägna morgondagen åt att plugga till de 2 tentorna. Blir så skönt när dom är över, så att man på allvar kan ägna sig åt barnkursen!

Claire kommer och pluggar med mig om en stund, blir nog det enda pluggandet idag. Har legat i soffan och sett film, och sen blir det nog en till film ikväll skulle jag tro. Fick hem 2 nya filmer från lovefilm idag, och har ju sett en nu, som jag ska gå o posta om en stund, så får det nog bli den andra ikväll.

Fick erbjudande om att jobba inatt, men var smart nog att tacka nej. Är ju inte helt frisk, så känns som ett bra beslut, även om jag inte är tillräckligt sjuk för att jag ändå vill jobba lite. ;) Men ska ju jobba på onsdag, och sen hoppas jag på att få jobba på lördag.

Längtar tills på fredag då mamma och jag ska till Stockholm, det ska bli mysigt, och jag har jättemycket saker jag behöver handla, så det blir intressant hur många påsar jag får med mig hem. Har dock inte så mycket pengar att göra av med, men det får lösa sig! =)

Nej, ska ta och läsa lite i barnboken, det är så intressant! =)


Sjuker

Jaha, då var det dags då. Sa för någon vecka sen att jag haft tur och klarat mig undan att bli sjuk den här vintern/våren, förrutom när jag var magsjuk, men nu åkte jag dit. Har sen igår haft jätteont i halsen, och idag har jag feber. Var på praktiken en stund idag, var sista dagen, men fick gå redan vid 10.45 pga av det var så lite att göra plus att det var min sista dag. Sen mådde jag ju inge vidare, så var rätt skönt att gå hem tidigt. Så eftermiddagen har spenderats i sängen, och nu ligger jag i soffan och ser på Grease. Funderar på om jag borde fixa nåt att äta, men orkar inte ta tag i det. Nu hade det varit skönt att haft Simon hemma.

Har blivit ändring i schemat så vi har bara 45 min kursintro imorgon, och sen är vi lediga till onsdag, det känns rätt bra. För som jag mår nu så skulle jag iallfall inte orkat gå till skolan imorgon, så får väl se om jag orkar ta mig dit på introduktionen, annars tror jag att man klarar sig utan det =P Får se hur jag mår helt enkelt. Har ju en del att plugga hemma också, en omtenta på lördag, och en på onsdag. Och på fredag ska jag åka till Stockholm med mamma, så då blir det inget pluggande! Ska även jobba på onsdag, så ska försöka ta vara på dagarna imorgon och på tisdag och plugga flitigt. =P

Nej, ska fortsätta se på filmen, men tänkte bara ge er ett livstecken! =)

På tisdag ska jag åka och titta på en sak som vi eventuellt ska köpa, det blir spännande! =)

Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

Kramkram

Tårar...

... rinner ner för mina kinder. Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Känner mig så fånig. Han ska ju bara vara borta 11 dagar, det kommer gå jättefort. Har en del jag ska göra udner tiden också, men känner mig just nu som världens ensammaste. Tror att det är för sommaren, att det känns så tungt för att jag vet att vi inte kommer ses så mkt i sommar.


Nej, få ta och rycka upp mig, så här kan jag ju inte ha det!  

Nu ska jag fixa det sista med seminarieuppgiften, sen får det gå som det går imorgon! Orkar inte plugga mera!

 


Trött och less!

Blää, jag får ingenting gjort. Seminariet är imorgon och jag är inte riktigt klar. Framförallt så saknar jag fortfarande reflektionerna, vilket kanske inte är så svårt egentligen, men får inte till det någe bra, men har ju tills ikväll på mig iallafall. Ska åka ner till kontoret snart och sno lite OH-papper, så att jag har nåt att stödja mig på på presentationen. Känner verkligen inte för att stå i 40 min och prata om ett fall som jag knappt vet nåt om, jag har liksom träffat min patient 2 ggr, så känner att jag inte har så mycket att säga. Men förhoppningsvis så tar dom hänsyn till det, får väl göra så gott jag kan!
Sen är det en etikrapport som ska vara inne senast imorgon också, men den är i princip klar den med, men känner att det fattas något. Så ska väl se om jag kan komma på vad det är, annars skiter jag i det och skickar in den iallafall =P

Sen finns det en annan jobbig sak, Simon åker idag. Börjar bli trött på det här, vill bara ha honom hemma. Fast det har varit jobbiga veckor nu när han har varit hemma också, för känns som att vi knappt träffats, inte haft någon tid tillsammans. Jag har haft praktik, plus att han har jobbat rätt mycket natt. Och det ska jag inte säga nåt om, för han behöver ju pengarna då han inte fått dom från Norge än, men känns ändå väldigt jobbigt, för jag känner mig så ensam. Och nu väntar 11 dagar till utan hans närhet, fan, hur ska sommaren gå?!?! Tycker att allt känns väldigt jobbigt! Men det är bara att bita ihop, och i höst ska vi ha en underbar vecka i solen tillsammans! Längtar massor!!

Nej, ska ta och rycka upp mig, äta lite lunch och säga hejdå till min älskling, sen gör klart uppgifterna sen blir det att slappa resten av dagen!

Sen väntar jag även på ett besked... hoppas hoppas! Blir det som jag vill så blir hösten ett äventyr! =)

Nej, lunch och kramar var det! =)

Fabian

Här har vi varit igång ett par timmar nu, Fabian har sovit här inatt, så strax efter 7 så tyckte han att det var dags att gå upp. Fast då satte vi på Byggare Bob, så fick ha titta på tv en stund och vi fick sova en stund till, eller iallafall ligga och dra sig en stund. =)

Kom hem från praktiken vid 21.30 igår, då hade Fabian precis vaknat och var jätteledsen, så vi satte oss i soffan och myste och tittade på film en stund tills han somnade om igen. Dom hade under kvällen bakat muffins, så det åt jag några stycken när jag kom hem, dom var supergoda och väldigt kladdiga =)

Fabian har tjatat hela morgonen på att vi ska gå ut så att han kan cykla, men när vi gick ut för en liten stund sen så tyckte han att det var alldeles för kallt, så då gick vi in igen. Ska lämna honom på dagis vid 10, så vi kan ju vara inne och leka en stund innan det är dags att gå.

Idag blir det att plugga, och sen tänkte jag faktiskt ta och baka bullar, kom på det igår på praktiken, för det var någon som pratade om nybakta bullar, så jag blev jättesugen. Och Simon fyller ju faktiskt år snart, så lika bra att börja! =) Så köpte de ingredienser som saknades, på vägen hem igår, så nu har jag allt hemma så det är bara att sätta igång sen.

Tror att vi ska gå förbi Werra när vi har lämnat Fabian på dagis, fast jag vet inte om hon är hemma, kan vara så att hon skulle jobba idag, men det visar sig! =)

Nu tittar Simon och Fabian på tv, så kanske ska fixa lite med mitt seminariearbete sålänge, vore skönt att bli klar. =)

Ikväll blir det mys med Simon, eftersom han åker imorgon =/. Blir lite god mat, en flaska vin och mys i soffan! <3

Det är så härligt väder idag, hoppas att det håller i sig hela dagen, för då kanske man kan grilla ikväll, det vore gott! =)

Hoppas att alla får en bra dag i det fina vädret!

kramkram


Påväg till praktiken

Efter idag har jag bara 3 pass kvar på praktiken, känns riktigt tråkigt faktiskt. =/

Nu sitter jag på kontoret och sitter av tiden, är kontorstid fram till klockan 13, sen blir det att styra kosan mot USÖ.

Känner mig rätt trött och sliten, känns som att vad jag än gör så kommer jag ingen vart. Speciellt när det handlar om styrelsearbetet. Under varje sten jag tittar så finns det ett hål, det känns lite jobbigt. det är liksom ingen som har gjort något i den här styrelsen på flera år.

Nej, dags att åka till praktiken!

kramkram

Fint väder och en massa energi

Hade jättesvårt att somna igår, så somnade nog inte fören efter 1, så var lite seg när klockan ringde vid 7. Låg kvar i sängen till kvart i 8 typ, då kom Simon hem från jobbet med färskt bröd. Så då blev det frukost. Sen åkte jag iväg och storhandlade. Kom hem igen vid halv 10, så sen dess har jag suttit och pluggat. Önskar jag kunde vara ute i det fina vädret istället, men tyvärr inte så mycket att göra när jag har en massa saker att göra klart.

Simon sover, så jag kan inte ens dra upp persiennerna och få in sol den vägen, suck =P

Nej, ska ta och fortsätta med min etiska rapport, sen är det dags att hämta hit Molly, och sen blir det praktik 13.30-22. =) Är inne på sista veckan nu, det känns faktiskt väldigt tråkigt, trivs så himla bra, så vill inte sluta. =(

Men nu är det bara knappt 4 veckor till jag ska gå första introduktionspasset på neonatal. Längtar så himla mycket! =D

Ha en härlig dag i solen!

Kram


Storstäd + bilder

Ja, eller storstäd och storstäd. Simon tvättar iallafall alla fönster och jag har dammat och plockat i hela sovrummet. Nu är det bara damsugning som saknas i sovrummet, sen så är det skinande rent! =)

Ska dags ta och sätta igång med lite plugg, men tänkte först lägga in lite bilder!


Påväg till Lek och Buslandet. Fabian får provsitta på taket på Poppes bil! =)


Valborg- grillnng och förfest hemma hos Claire



Gick till och med att sitta ute! =)



Leo fyllde 8år! Werra har gjort en superfin och supergod tårta!


Leo öppnar paket! Han fick spelet "Den försvunna diamanten" av oss! =)


Leo 8år!

Kvällen igår var riktigt lyckad! Började med grillning och förfest hos Claire, skitgod mat, en massa vin och lagom med folk. Perfekt alltså. Sen vid 12 drog vi ner till kåren, det var faktiskt ett misstag, hade varit betydligt roligare att ha stannat hos Claire. För det var alldeles för mycket folk. Gick inte att hänga in nåt i garderoben, så vi fick bära på jackorna, sen gick det typ inte att dansa, och inte komma fram till baren. Men men, så kan det vara. Stannade iallfall till 2, sen blevd et korv på publicum innan det blev en promenad hemåt! Sammanfattningsvis en lyckad kväll!

Dagen idag har varit seg, vaknade till liv vid 11, beställde pizza vid 12, som vi fick vänta 1.5 timme på. Sen vid 15 så var det kalas för Leo som fyllt 8år! En massa goda kakor, en superfin och jättegod tårta, samt en massa vilda barn. Trevligt alltså! Dock var man en aningens seg när man kom hem, och jag önskade att jag fick gå och lägga mig för natten. Men det gick ju inte, då jag skulle jobba, så blev att kolla på en film i soffan med Simon innan det var dags att rulla nerför backen mot jobbet!

Börjar känna mig lite seg, men inte så många timmar kvar tills jag slutar nu och får åka hem och sova. 4 timmar ungefär. Då blir det att sova till 13 ungefär, sen måste jag ta mig i kragen och sitta några timmar med plugget. Har varit lite dålig disciplin i helgen, men det ska jag ta igen imorgon. Helgen är ju inte slut än! =)

Hoppas att ni sover gott! =)

Bilder från kalaset kommer upp imorgon!

Puss o kram!

RSS 2.0