Andra advent

Redan andra advent idag, det går så fort! Skulle vilja pausa tiden just nu, är så himla mycket man ska hinna med innan jul, så skulle behöva en månad till eller nåt.





Helgen har spenderats i Falun, därav avsaknaden av uppdatering. Åkte redan i fredags morse när Simon kom hem från jobbet. Kom fram till Falun vid 11, tog en tur på systemet, var ute och sprang en sväng med Fredrik, åt lunch och sen var klockan 13.30 och det var dags att bege sig till frisören. 2.5 timme senare klev jag ut och såg då ut som en pudel, som alltid efter en permanent. Är aldrig speciellt nöjd precis efter, för det blir alltid megakrulligt, men efter en hårtvätt (som får göras först efter ca 5 dagar) så blir det bra! =)

Kvällen spenderades med mamma och pappa, vi spelade spel och drack öl, en mycket trevlig kväll!

Lördagen bestod av gymmet, en sväng på stan, en sen födelsedagsfika för mig, uppsatsskrivande, god mat och öl på pitchers. =) Lovely!

Tidigt imorse styrde vi bilen hemåt igen, för eftermiddagen skulle ägnas åt pluggande tillsammans med Claire! Just nu är det bara en sak som gäller, och det är C-uppsats!

Avslutar med att lägga in några fler bilder

Vad har ni gjort i helgen?


Tårta, mums! =)


Hade fått paket från ellos i fredags, nya gardiner och dukar =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0