Man sover aldrig så skönt...

... som när man har jobbat natt. Är så underbart att vara helt slut, och få krypa ner i sängen, kura ihop sig och få sova! =)

Idag är det faktiskt en bra dag, är på riktigt bra humör, måste bero på att jag fick börja dagen med att sova ;) Vaknade vid 1, gick upp och åt frukost, och sen stack jag ut och sprang 5km i det underbara vädret, följt av 15 minuters styrketräning. Efter att nu ha duschat, känner jag mig väldigt glad, nöjd, och lite sådär småseg. Claire och Johan kommer snart förbi med en tv som vi ska få av dom (dom har köpt ny), förhoppningsvis så hinner Simon komma hem innan, så att han kan hjälpa till att bära tvn =)

Sen ska vi ta en sväng förbi affären och köpa lite godis och cola inför kvällens mys i soffan, och sen blir det att hämta goungen Molly. Hon ska sova här inatt, för Werra och Leo ska ha mystid tillsammans med singstar ikväll och bio imorgon mitt på dagen! MYS 

Imorgon blir det att ta tag i lite plugg, är rätt mycket i den här kursen, så gäller ju att inte vänta med allt till sista veckan. =)

Nej, ska ta och gå ut med soporna tror jag, innan claire kommer med tvn =)

Hoppas att alla får en trevlig lördagskväll! För det tänker jag ha, för jag ska ha kvalitetstid med min älskling! <3

Kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0