Update!

Kanske borde uppdatera lite om hur dagen har varit, och kanske framför allt hur lägenhetsvisningarna gick, om det är någon som är nyfiken! =)
En sammanfattning skulel väl lyda så här: det gav ingenting =P

Den första vi tittade på var fin i sig, men väldigt sliten, vilket betyder att vi skulle kunna få den helrenoverad, vilket vore väldigt trevligt! Men den hade ett annat fel också, vilket var ett som väger ganska tungt. Lägenheten låg på 4:e våningen, UTAN HISS! Och till råga på allt så var det såna smala spiraltrappor, så det skulle bli ett h***** att flytta in, så den lägenheten kommer vi troligtvis att tacka nej till.

Sen hade vi en lägenhet till som vi skulle titta på, och det var en sån som det var "först till kvarn" på, och när vi kommer dit, så får vi reda på att lägenheten redan är tagen! =( Väldigt synd då det var en KANONFIN lägenhet!! Men men, bara att leta vidare!

Sitter nu på jobbet, är och gästspelar en natt på 62C, jättemysigt att vara tillbaka, men lite väl lugnt. Natten går väldigt långsamt! Men bara 3 timmar kvar nu, och sista 1.5 timmen brukar gå superfort! =)

Fick tillbaka våran bil idag, så är lite nervös för att den inte ska starta imorgon bitti, så jag ska bli tvungen att få tag i nån som kan hjälpa mig starta bilen med startkablar. =P Men tror det ska gå bra, så håller tummarna för det! =)

Nej, ska ta och läsa lite i boken jag har med mig, innan det är dags för frukost! =)

Hoppas att ni sover gott!  

Kommentarer
Postat av: Anna

å vad tråkigt med lägenheten men de kommmer fler!!:) pusssss

2010-11-09 @ 16:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0