Första veckan gjord

Hemma i Örebro igen, för än sålänge så är det fortfarande hemma, än är det några dagar kvar tills flyttlasset går. Nu är första arbetsveckan som sjuksköterska gjord och det jag kan säga efter denna vecka är att jag tror att det kommer bli ett fantastiskt roligt jobb! Visst är det ganska rörigt och otroligt mycket att göra, men det verkar vara väldigt bra arbetskamrater och jag tror att jag kommer att trivas väldigt bra!

Imorgon ska det sista packas ihop och sen på kvällen så blir det bio, skönt med lite avkoppling inför lördag och söndag som kommer vara fullspäckade med saker att göra. På lördag går flyttlasset, och på söndag ska vi komma i ordning med allting, för sen på måndagen är det dags för jobb på dagen och på kvällen alla-hjärtansdag mys med min älskling! Så därför hoppas jag att vi fått det mesta uppackat på söndag. :)

Våran lägenhet känns rätt tråkig i nuläget, överallt står det kartonger, på väggarna finns inga tavlor, på golven inga mattor och lamporna är ransonerade till en i varje rum, ungefär. Även sängramen har blivit isärplockad, så sängen känns jätteliten :P



Nu blir det sängen, känner mig fullkomligt slut efter denna första arbetsvecka! Vill vakna pigg och utvilad imorgon!

Kram och Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0