Ett steg närmare målet

Gårdagen var en riktig slappardag, börjar bli riktigt bortskämd nu, har varit flera såna dagar nu på slutet. :) Men tog tag i min själv och rensade igenom min garderob, slängde en massa kläder som jag inte använt på flera år. Är så onödigt att de bara ligger i min garderob och tar plats.


"in action"

Sen på kvällen så var Claire och Johan över på middag, var dags att planera lite inför thailandsresan, är ju bara 15 dagar kvar nu tills vi ska åka :) Bokade även hotell för våra 3 första nätter där nere, känns riktigt skönt att ha det klart. Blev ett 4-stjärnigt Wing-hotell. Är inte helt klart med bokningen än, då vi fortfarande väntar på bekräftning från hotellet, så lägger in en bild när vi fått det :)



Till middag blev det tacos



Idag har vi försvarat våran uppsats, och det gick väl rätt bra. Eller ja, seminariet gick väldigt bra, men finns ju en del att fixa med innan den är klar för inlämning, men det är ju det som är meningen med seminariet. Det ska ju vara en hjälp på vägen, och vi fick väldigt bra, konkreta tips och råd om hur vi ska jobba vidare :) Så känns rätt bra faktiskt :)

Nu sitter Simon och Fabian inne i vardagsrummet och ser på "flykten från hönsgården 2", Simon ska snart åka till jobbet och Fabian ska väl snart sova. Kanske borde ta fram hans madrass så att allt är fixat när han ska sova sen :)

Imorgon ska vi ha en ledig dag, vilket ju alltid är skönt. Får se vad som händer, har inga planer alls, förrutom en joggingrunda :)

Vad har ni gjort idag??

Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Claire

Snart är vi där..... Liggandes på en kritvit strand... hör hur vågorna rullar in (inga tsunami vågor.. bara vanliga) och surplar på en varsin kall pina colada ;)

2011-01-05 @ 22:04:24
URL: http://clairee.blogg.se/
Postat av: Johan

Tack för middagen :)skönt att snart slippa snön

2011-01-06 @ 12:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0