BVC-besök

Nu har vi precis kommit hem från BVC. Emil är nu ca 6.5 vecka gammal, väger 5225g och är 55.3 cm lång. Han har på 2,5 vecka gått upp över 1100g, så råder ju ingen tvekan om att amningen fungerar iallafall =) Våran stora kille!
Skulle gärna vilja stoppa tiden, och behålla honom som en liten plutt ett tag till, samtidigt som det är roligt att han utvecklas så mycket som han gör nu. Han blir mer och mer med för varje dag som går, han fäster blicken ordentligt och följer leksaker med ögonen. Imorse låg han i babygymmet och och slog på leksakerna så hela babygymmet skakade, sen om det var medvetet eller inte, det vet jag inte riktigt men det var roligt att se. =) Sen har han inte tålamod att ligga där så länge, men det är ju förstårligt!
 
Idag sover han som vanligt igen, var vaken en lång stund på förmiddagen, men har nu sovit i princip sen 10.30-tiden, med avbrott en stund på BVC där han även åt litegrann :P
 
Planeringen som var gjord för idag blev inte riktigt som det var tänkt. Blev ingen promenad med Sofie och Cornelia då Cornelia inte hade sovit så mycket inatt så de var rätt trötta båda två :P Och det blev heller ingen dejt med Linda då tiden gick lite för fort och det skulle bli tajt att hinna ses.. Så får väl se vad jag ska hitta på ikväll.. Simon var inställd på att få spela tv-spel ikväll, så är väl bäst att han får göra det! =) Så är det någon som har lust att hitta på nåt med mig och Emil är det bara att höra av er =)
 
Nu ska jag ta och packa och förbereda lite för imorgon, samt hänga lite tvätt.
 
Skriver kanske mera senare =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0