Helg i Stockholm

Planen var att åka vid 7-tiden i lördags morse, men då Emil vaknade redan strax efter 5 och inte ville somna om så väckte jag Simon vid halv 6 och vi gjorde oss klara för att åka. Rullade iväg redan 6.20 så när vi var framme på Bredängs camping i Stockholm så var klockan bara halv 8 och vi fick väcka mamma o pappa =)
 
Dagen spenderades inne i Stockholm med att titta på när Simon sprang Stockholms jubileums marathon, blev en lång dag så när kvällen kom så var det fler än Simon som var helt slut. Som tur var så var även Emil trött och sov jättesnällt hela natten förrutom en matpaus vid 4-tiden, vi vaknade inte fören halv 8, sånt tycker vi om! =)
 
Påvägen hem blev det lunch på IKEA vid kungenskurva, gick även en snabb sväng på barnavdelningen, men blev inte så mycket handlat denna gång! Har blivit rätt många besök på IKEA på slutet, så denna gång behövde vi inget speciellt.
Väl hemma var vi helt slut, så blev att handla mat från pizzerian, var ju Simons sista semesterdag så tänkte att vi kunde unna oss, nu i veckan börjar vardagen igen. På kvällen var jag iväg och köpte en cykel som jag hittat på blocket, är så nöjd med den!! Är en Sjösala damcykel, i fint skick, och endast för 1200kr. Nöjd! =)
 
Idag har inte varit någon bra dag, men ska rycka upp oss nu och åka iväg och spela lite minigolf, känns så dumt att sitta inne hela dagen när solen för en gångs skull skiner!
 
Lägger in några bilder från helgen =)
 
Middagen igår kväll =) Kycklingtallrik och pommes
 
Älsklingen efter målgång =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0