Fredag

Fredagen är snart slut och helgen är på ingång. För min och Emils del är det en i stort sett oplanerad helg då Simon jobbar, så är det någon som är sugen på att komma och hälsa på eller bara att umgås några timmar så är det bara att höra av er =)
 
Idag vaknade Emil 4.50 så den här dagen har varit rätt lång, vi har nu påbörjat försöken att Emil bara ska sova en gång /dag, så vi fick vara väldigt aktiva på förmiddagen med 2 besök i lekparken för att han skulle hålla sig vaken på fm. Vid 11 så kom farmor och vi åkte iväg för att handla lite kläder åt henne, efter shoppingen så blev det lunch och kaffe hemma hos oss innan hon åkte hem igen.
 
När Emil vaknat så gick vi hem till Carro och Ludde för lite lek, där var också Amelie och Zack. Emil leker väl kanske inte så mycket med de andra grabbarna utan leker mest för sig själv, men han tycker även om att studera dem när de leker. ;)
 
Till middag åt vi tacos (Emil fick ris till sin köttfärs), och nu sover han sen några timmar tillbaka :)
 
Nu spelar Simon tv-spel och jag är lite lätt uttråkad, blir nog ganska snart sängen med en bok... Känns bara lite tråkigt att gå och lägga sig vid 21 en fredag =P
 
Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll! :)
 
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0