Hemma igen

Efter en fantastisk helg i Dalarna så kom vi igår kväll hem igen. Åkte från mamma och pappa vid 19 när Emil skulle sova, och han sov gått i bilen hela vägen hem, och fortsatte sedan sova snällt i sin säng. Och ingenting hörde vi fören imorse 5.30, så jäkla skönt. För nätterna i helgen har inte varit så super bra, natten fredag-lördag så började han böka vid 3.30 (vaknade var 5e minut typ). 4.15 var han helt vaken och vi somnade sedan om vid 6.30-8. Natten mellan lördag-söndag så vaknade han strax innan 23 och var vaken till strax före 02. Suck!! Det är tur att jag har kunnat få sova lite på dagarna.
Inatt sov han ju dock hela natten, så han är väl inne i en period då det är lite känsligt vart han sover... Eller så var det bara en tillfällighet att vi var borta de här nätterna, och att han inatt sov för att han var helt utmattad :P
 
Dagarna har i alla fall varit underbara med fint väder, träning båda dagarna (en dag löpning och en dag cykel), staketbygge (i alla fall för Simon, Pappa och Fredrik), en massa utelek, kräftfiske, god mat och vin. Mamma och pappa har köpt en gungställning åt Emil som var mycket uppskattad!! Vi har varit ute nästan hela dagarna, är ju fördelen med att bo i hus =) Vi fick även en del kräftor med oss hem, som vi kan frossa i någon dag framöver, namnam!
 
Idag har vi varit iväg och storhandlat på förmiddagen, nu sover Emil middag och Simon har precis gått iväg till jobbet. När Emil vaknar ska vi äta lite hemmagjord äppelkräm till mellanmål (passade på att göra i helgen då mamma och pappa har en massa äpplen) och sen ska vi gå ner till Eskilsparken för att leka med Carro och Ludde. =)
 
Imorgon är det dags för förskola igen för Emil. =)
 
Hoppas att ni haft en härlig helg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0