Inskolning dag 3 och pannkaksmiddag

Tredje dagen och det går fortsatt riktigt bra. Var med en stund i början och fick sedan gå ifrån och sätta mig där tillsammans med en annan förälder som också skolar in sin son. Vi satt där i över en timme innan vi blev uthämtade igen, och det var då dags för lunch. Allt hade gått jättebra, inga tårar och han hade lekt en hel del. Våran stora duktiga pojke!!
Lunchen var ju såklart inte några problem, Emil är nöjd såfort han får nåt att äta =) Efter lunchen gick vi hem och Emil fick sova middag.
 
På eftermiddagen/kvällen har vi varit hos Amelie och Zack och ätit pannkakor, Carro och Ludde var också där. Kom inte hem fören strax före 19, och nu sover Emil som en stock.
 
Imorgon ska vi ta tåget upp till Dalarna, då mamma fyller år imorgon. Simon kommer också, men tar bilen när han slutar imorgon vid 15.30. Är en lite dum tid för Emil att åka bil, och när vi ändå är lediga hela dagen så tar vi tåget istället =)
 
Ska ta och packa det sista nu, och sen slänga mig i soffan en stund innan läggdags. Gäller att lägga sig i tid för man vet aldrig när busungen tänker gå upp. Igår sov han ända till 7 (trodde inte det var sant när jag tittade på klockan), men idag var det återigen dags att gå upp 5.30.. Hoppas att han i alla fall kan börja sova till efter 6.
 
Hoppas att ni alla får en trevlig helg! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0