Oplanerad grillkväll

Igår var vi borta nästan hela dagen. Gick ner till stan vid 11 tiden för att äta lunch, sedan gick vi till Rothoffsparken för att leka lite i den nya lekparken de byggt. Superfin var den och uppskattades mycket av Emil, så dit kommer vi gå fler gånger =) Simone, Micke och Agnes kom också dit en stund och lekte med oss =)
 
Efter stund åkte de hem och vi gick upp på stan för att för att uträtta några ärenden och äta glass. Precis när vi skulle ta bussen hem hörde Simone av sig och frågade om vi ville komma och grilla, och det ville vi absolut. Blev en sväng förbi bolaget och sen tog vi bussen till stenby.
 
Blev en mycket trevlig kväll med god mat och öl, barnen lekte jättebra tillsammans och somnade snällt. (Den ena lite snabbare än den andra ;)) Emil vaknade till och var ledsen en stund precis när vi skulle åka hem, men somnade sedan om i vagnen, och sov sedan gott även när vi lyfte över honom till sängen. Sov även gott hela natten så vi är mycket nöjda. Är så skönt när det funkar att vara borta på kvällen =)
 
Idag har vi inte gjort så mycket än, trist väder ute ju. Nu ska vi snart äta lunch och Emil förhoppningsvis sova middag innan vi ska gå hem till Bitte, Agnes och Gustav för att leka. =)
 
Hoppas att ni har en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0