Tisdag!

Har idag mest packat och städat, var på förmiddagen nere på stan då Simon skulle klippa sig. På em blev det en liten promenad till affären, som tog ganska lång tid då Emil tyckte att det var tråkigt att sitta i vagnen och istället gick stora delar av vägen istället. =)
Han går dock helst och håller mig i handen igen nu, då han i slutet på förra veckan ramlade och slog i huvudet i köksskåpet och efter detta blivit rädd och feg igen. Men är väl bara att låta honom hållas, det kommer väl när han är redo =)
Han har dock blivit väldigt mycket smidigare nu när det gäller att röra sig, klättrar gärna upp på saker och vänder och vrider sig hur som helst. Han har blivit så stor min lilla älskling. <3
 
Nej, nu ska jag ta och byta om och åka ner till stan för en mini-AW tillsammans med några kollegor. Tyvärr många som backat ur, men vi blir några stycken i alla fall. Ska ta det rätt lugnt då vi ska upp rätt tidigt imorgon eftersom Emil ska vara hos frisören kl 8.30 =) Ska bli spännande att se hur det går, om han sitter still =)
 
Ha en trevlig kväll! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0