Ett år av lycka!

Idag har våran underbara son funnits hos oss ett helt år! Kan inte fatta vad fort det har gått, men nu är han redan 1 år!
 
Dagen har varit superhärlig. Började med ett besök på BVC där det blev vägning och mätning, läkarundersökning samt vaccination (kanske inte alltför roligt på sin födelsedag). Han blev först jätteledsen efter sprutorna, men det gick fort över.
Efter det så åkte vi ner till stan och åt lunch. Beställde för första gången in egen mat åt Emil. Blev pasta och köttfärssås, en barnportion.
Efter lunchen så styrde vi bilen mot parken zoo där vi tillbringade några timmar. Vädret kanske inte var det roligaste, men inget regn iallafall =) Emil tyckte det var riktigt roligt att titta på djuren, vissa djur var roligare än andra. Surikaterna var den absoluta favoriten. =)
 
Så ikväll var det en trött liten 1-åring som somnade gott. Jag har suttit barnvakt hos Zack, så kom ganska nyligen hem. Nu ska jag strax ta och sova så jag är pigg och utvilad för en ny dag med en massa roligt imorgon =)
 
God Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0