Dop i Uppsala

Igår var det dags för Minnas dop och det ägde rum utanför Enköping. Dopet var jättefint och Emil var jätteduktig i kyrkan, även om det bitvis var lite svårt att sitta still. Men det kan det väl få vara när man är 1.5 år =)
Efter dopet åkte vi iväg till ett församlingshem där det var dopfika. Var en jättetrevlig eftermiddag med supergott fika, men vi hade ju inte väntat oss nåt annat när Sandra är inblandad. Tårtan var så fin!
 
 

Emil var i början lite blyg bland allt folk men kände sig snart som hemma och hittade en jämnårig liten kompis som heter Lukas. =)
 
Vid 16.30 när vi bestämmer oss för att åka hemåt inser vi att Emils snutte är borta, vi har glömt den i kyrkan. Vi åker förbi kyrkan men det är såklart ingen där så får åka hem utan. Som tur var så gick det rätt bra att somna ändå, han var rätt trött efter en dag med lite sömn och mycket folk och händelser. =) Han har en speldosa i samma serie som snutten är, så den gick bra att krama på också... =) Och idag har jag köpt en ny snutte så ordningen är återställd.
 
Idag har varit en lugn och skön slappardag. Emil vaknade strax efter 7 så då gick vi upp medan Simon fick sova till 9. Då bytte vi plats och jag sov mellan 9.30-10.30. Resultat => båda föräldrarna blev utvilade =)
Sen åkte jag iväg till babyproffsen och köpte en ny snuttis och sen ut till Folkesta för att köpa en ny damsugare på elgiganten och sen lite mat och blöjor på willys.... Var inne på Mega en sväng också, men orkade inte titta så noga.
Väl hemma så åt jag lite lunch sen var det dags för en joggingtur i vilstaspåret, gillar inte riktigt att springa där när det är mörkt, så var bäst att passa på när det var dagsljus. =)
 
Nu är det dags att sova, för efter en fantastisk helg så är det imorgon dags för en ny arbetsvecka!
 
Förresten så pratade jag i fredags med en barnläkare som berättade att EEG-undersökningen som Emil gjorde visade att han inte hade epilepsi, vilket såklart är skönt att höra. Trodde egentligen aldrig att det var det, men man kan ju aldrig helt säkert veta... så nu gäller det bara att ge honom febernedsättande när han får feber och vänta på att det växer bort. =) Är ju trots allt ofarligt!
 
Hoppas att ni haft en härlig helg!
 
God Natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0