Vardagslyx

Ny vecka igår och började den på bästa sätt med vardagslyx tillsammans med Katta igår kväll. Åt middag på Grappa, drack ett glas vin och snackade en massa. Så härlig kvalitetstid som gör att man har en massa energi till resten av veckan.  =)
 
Hämtade Emil idag när jag slutade, och då vi nu bestämt att det är vinter och därför inte tänker cykla mer så tog det lite längre tid innan vi var hemma. Speciellt då vi träffade på Amelie och Zack och blev stående där och pratade en stund. Så var väl hemma vid 18, och då var det bara att äta och sen lägga Emil.. Han är så otroligt trött när han kommer hem efter förskolan så är ingen mening att försöka hålla honom uppe nå länge, speciellt inte när vi imorgon ska vara på förskolan klockan 7...
 
Har inte gjort så mycket sen Emil somnade, diskat och plockat undan i köket samt kört dagens planka. Fy fasiken, nu är vi uppe på 2,5 minut. Förstår inte hur det är möjligt att köra 5 minuter sen.. Men nångång ska det väl gå :) Sen har jag softat en stund i soffan... Nu ska jag pyssla lite en stund innan det blir dags för sängen =)
 
Kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0