Feber

Veckan som gått har varit rätt jobbig. När vi kom hem från Stockholm i söndags så sov Emil middag, och när han vaknade han 39.4 i temp. Senare på kvällen så krampade han (han har feberkrampat tidigare), och då det var en envisare kramp än tidigare fick vi ge stesolid för att den skulle ge sig och vi åkte sen ambulans in till sjukhuset. Där fick vi var kvar över natten och han krampade sedan 2 ggr till... Den höga febern höll i sig ganska många dagar och inte fören i torsdags började vi se nån ordentlig vändning. Men då gick det som tur var ganska fort och redan i fredags mådde han nästan som vanligt. Häftigt vad fort det kan vända med de små =)
 
Helgen har ju dock varit lugn eftersom både Emil och vi vuxna är lite slitna, blev dock en sväng hem till Agnes som hade kalas igår. Hon fyllde 3 år förra veckan, och nu var det dags för kalas för kompisarna =) En jättefin tårta hade hon också! =)
 
 
 
Idag på förmiddagen så var vi ute en stund tillsammans med Simone och lilla Agnes, men eftersom det var ganska så kallt så blev vi inte ute så länge..
Nu sover Emil middag men är dags att väcka honom strax, och sen kommer pappa snart hem =)
 
Hoppas att ni haft en trevlig helg!
 
KRAM
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0