Fredag

En arbetsvecka gjorde efter semestern, och det känns helt ok att vara igång med vardagen igen. Och vi har smygstartat med den riktiga vardagen då mamma/mormor varit här från i tisdags till idag. Det har inneburit kortare och färre dagar på förskolan för Emil, en massa kvalitetstid för både  Emil och mormor (på dagarna) och för mig och mamma (på kvällarna). Har riktigt njutit av att ha henne här, även om det hade varit trevligare att ha varit ledig så har det varit trevligt att haft henne här i vår vardag. <3

Idag var det tanken att vi skulle åkt till Örebro efter att jag slutat jobbet för att hälsa på Emils lilla kusin Dhalia. Tyvärr så ändrades planerna då Emil under natten blev jättehostig, och nåt sånt vill vi ju inte smitta bebisen med.
Han har dock mått rätt skapligt ändå under dagen, så eftermiddagen spenderades på Tuna park med inköp av lite nya blommor och lite kläder till Emil. Sen blev det även en spontanmiddag tillsammans med Katta och tjejerna då vi sprang in i dem på Tuna park. :)

Efter att Emil somnat så har vi hängt i soffan med popcorn och cola. 


Jobbhelg väntar för Simon, vad jag och Emil hittar på beror på hur han mår. En av planerna var lunch hos mormor imorgon, men får som sagt se hur han mår. 

Hoppas att ni har en trevlig kväll! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0