Västerås

Idag har vi tillbringat dagen i Västerås, behövde ju köpa en ny förvaringsmöbel till Emils rum. 

När vi kom dit så fick Emil härja runt på lekplatsen som ligger längst ner i köpcentret Erikslund. Var bara några stycken andra barn där så Emil hade gott om plats att härja runt :)
Efter det så blev det lunch på Ikea och sen somnade Emil gott i vagnen och sov i nästan 3 timmar. Medan han sov så passade vi på att shoppa loss på Ikea och vi hann även med att stå länge och väl och vela vilken förvaringsmöbel vi skulle välja. Stod mellan en som var praktisk och prisvärd men inte så snygg. Och sen fanns det en serie som var jättesnygg, men som inte var så praktisk då vi skulle behövt köpa flera delar, och det skulle blivit lite trångt. Så blev det första alternativet istället, och den andra serien får vi köpa när vi har hus istället :)
Bra förvaring har vi nu iallafall, kan lägga in bilder imorgon hur det blev :)

Emils första natt i nya sängen gick kanon! Han sov till 6 imorse, och då låg han kvar i sängen och ropade på mamma, och när jag kom in så klättrade han ner och började leka :) får hoppas att det fortsätter gå så bra :)

Nu ikväll gör vi inte så mycket, tittar på melodifestivalen.. Ska nog sova skapligt då vi är rätt trötta efter att ha varit iväg hela dagen... Imorgon blir det löpning på förmiddagen (förhoppningsvis med Simone), och sen på eftermiddagen så ska vi träffa Jonas och Adrian för playdate :)

Hoppas att ni har en trevlig lördagskväll! 



























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0