Emil 2år

Vilken fantastisk dag vi har haft. Har spenderat den på parken zoo tillsammans med Emils farfar och han sambo Siv. vädret har ku varit fantastiskt och Emil har varit på strålande humör hela dagen, märks hur mycket han gillar att vara på Zoo. 

Började dagen med paketöppning i våran säng, han har nu förstått hur han ska göra för att öppna paketen mer eller mindre själv och han blev mycket glad över innehållet. En av presenterna från oss var en dockvagn. :)

Efter dagen på parken zoo följde Leif och Siv med hem till oss och åt middag och såklart fick han mer paket :) leksaksverktyg och kläder fick han av dem :) han blev riktigt glad för presenterna och ville inte gå och lägga sig när det var dags, han hade ju så mycket kul att leka med :) 

Efter att Emil lagt sig så har jag varit och handlat inför helgen :) nu sitter jag med en öl och lite chips, helt slut efter en lång dag. En aning bränd har jag blivit också :p 

Vi satt på balkongen en stund förut jag och Simon och pratade om hur fort tiden har gått. Om hur mycket vi längtade efter Emil innan han kom och hur lyckliga vi är som har honom. Och hur fantastiskt det är att se honom växa upp och se honom lära sig nya saker. För han lär sig verkligen nya saker varje dag, och ibland känner man sig väldigt löjlig när man tänker på hur stolt man kan bli för att han går och slänger bananskalet när han har ätit upp bananen utan att vi behöver be honom eller när han nästan klarar av att göra en kullerbytta själv. Känslan i kroppen när man tittar på honom är så himla fantastisk! Finns ingen större kärlek. <3

Tänk att det var Emil som låg därinne! <3

Nu blir det sängen, godnatt! :)Kommentarer
Postat av: måna

Fantastiskt!

2014-05-23 @ 22:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0